Sådan kan du også bruge dine planter i indretningen

Sådan kan du også bruge dine planter i indretningen

Planter skaber stemning og personlighed

Der var engang at alle planter og blomster skulle stå i vindueskarmen eller på bordet…

Men ikke længere. Vi er nu blevet utrolig kreative med de grønne planter og det ser vi også hos de kreative upcoming danske designere. Her kan vi nævne virksomheder som

by dyb – Sofie Dybdal

Blue Appeal

SEJ Design – Dansk Design med historie

Trine Rytter Ceramics

Læs med her og bliv inspireret til hvordan du kan indrette dig dekorativt med de mange grønne planter, blomster, krydderurter og smukke buketter.

Planteophæng til væg fra by dyb / Sofie Dybdal

Grønne planter og blomster er med til at skabe en personlig indretning. Med planteophæng og hylderne fra by dyb har du muligheden, for at sammensætte en løsning som vil fungere godt for dig i din hverdag og give farve og liv til vægdekorationen.

Noget af det sidst nye fra designeren er de fine glasvaser i enten klar eller smoke glas. En anderledes måde at vise blomster buketten i indretningen.

glasvase - glaskugle - vase - vaser - vasen - vase i glas - by dyb - dansk design - upcoming designers - interior - nordisk design - modernhousedk
Glasvase til Planteophæng – Fås også i Smoke (grå)
Grøn plante i planteophæng small Hex fra by dyb
Dekorer en helt væg med produkter fra by dyb
Indret væggen med grønne planter med produkter fra by dyb

Læs også blogindlæg med >Inspiration til dine by dyb hylder<


Planteophæng by dyb – Klik her


Hänger Planteophæng – Hængende fra loft fra Blue Appeal

Denne planteophæng er designet til at hænge fra loft. En fantastisk måde at bruge dine urtepotter og krukker på en ny og anderledes måde, netop fordi det givet et unikt udtryk til indretningen.

Brug af hængende grønne planter er blevet meget populært og indbyder til at være kreativ på en ny måde.

Hänger er god til brug i hele boligen, udestuen og udenfor. Her hænger den dekorativt på kontoret, men den vil også fungere godt til krydderurterne i køkkenet eller til de grønne planter i stuen, entréen eller udestuen – kun fantasien sætter grænser.

Hänger i Sort fra Blue Appeal
Hänger i hvid fra Blue Appeal – Kan bruges ude og inde

Planteophæng Hänger Blue Appeal – Klik her >>


Inspiration fra kunde – @delux_mor (Instagram – Link)

inspiration fra kunde - pluk - planteophaeng - frugtkurv - frugtopbevaring - haengende frugtopbevaring - blue appeal - dansk design - upcoming designers - modernhousedk
Kundeinspiration: Pluk fra Blue Appeal

Denne fine løsning er med inspiration fra kreativ kunde. Oprindeligt er produktet designet til opbevaring af frugt, men hvor er det fedt at se alternativer løsninger som her. Produktet er også designet af den danske designvirksomhed Blue Appeal og er kaldet Pluk.

Pluk i Sort – Alternativ løsning

Sorte krukker i Gummi fra SEJ Design

Køkkenet og hjemmet liver op med fine blomster og krydderurter i hjemmet. De fine produkter fra SEJ Design er fantastiske at bruge til netop dette formål. Her har du muligheden, for at kombinere forskellige størrelser og former, men bibeholde det enkle look med det neutrale og bløde sorte gummi.

Vi anbefaler at man anskaffer planter og blomster som passer til dig og din bolig. Det kan være en fordel at gå ned i det lokale havecenter og få gode råd.
Derudover er det en god idé at vælge krydderurter, som du bruger rimelig ofte i din madlavning. Det er ikke altid nødvendigt med en helt masse krydderurter for at skabe liv i køkkenet.

Krukker i Sort gummi fra SEJ Design
Grønne planter i smukke krukker fra SEJ Design


SEJ Design – Klik her >>


Håndlavede keramik af Trine Rytter

Der er ikke det rum som ikke kan bruge grønne planter og mange undersøgelser viser at det er godt for indeklimaet, da det er med til at opfriske og rense luften for giftstoffer. Især de grønne planter, kaktusser og krydderurter er populære at bruge i indretningen.

Keramik krukke og lysestager i smuk lysegrøn fra Trine Rytter Ceramics
Fra kontoret hos ModernHouse.dk
Hvid krukke og lysestage, håndlavede af den danske designer Trine Rytter

Trine Rytter Ceramics – Klik her > >


Besøg shoppen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *