Viser alle 4 resultater

Hove Home

I et tæt samarbejde med flere kreative danskere, betyder at du herunder finder et stort udvalg af elegant, og funktionel interiør til det moderne hjem. Du finder produkter som: Molk smørebrætter, træbakker, smykkeholder og knivholder.

Læs mere og se hele udvalget nedenunder.


 

Historien bag Hove Home

Hove Home er en dansk designvirksomhed, beliggende i hjertet af København. Virksomheden er startet af Pernille Hove. Dette med et ønske, om at udvikle flere fine designs i samarbejde med primært upcoming designere. Derfor finder du også et bredt udvalg, af designs fra forskellige kreative danskere.

Udvalget byder på diverse lækkert interiør, som primært bliver produceret i Danmark. Dette fordi man ønsker at fastholde en god gammel tradition, og derfor få produceret disse kvalitets produkter i Danmark. Formålet med den danske virksomhed, er at inspirere dig, og udvikle funktionelle designs, med et tvist at en række bæredygtige ambitioner. Derfor er der også en tæt relation imellem Pernille, (Stifter af Hove Home) og de mange dygtige danske producenter, som er nøje udvalgte. Som de selv udtaler: “Blander vi grundigt den håndværksmæssige viden med skæve idéer, fører dette til en række tidsløse designklassikere.”

For hvert enkelt design, finder du derfor flere danske kendetegn, som funktionalitet og tidsløshed.

Flere kreative danskere

Under dette brand Hove Home, finder du en række interiør fra flere danske designere. Det som kendetegner disse produkter, er en høj kvalitet, og et tidløst design. Disse produkter skal gerne kunne anvendes til flere formål. Blandt disse designs, finder du interiør fra danske designer som: Rie Gottschalck, Annemette Kissow, Martin Römer, by Holmer og Lotte Knudsen.

by Holmer ejes i dag af Hove Home

Med et bredt udvalg af interiør til boligen, og et tæt samarbejde med flere kreative danskere. Dette har betydet for by Holmer, at de i dag er ejet af Hove Home, dette som en god hjælp for ægteparret Ronnie og Sandra Holmer Jensen, til at fokusere 100% på deres design og produktudvikling.