Konfirmation 2024

konfirmation_2024

Er du klar til din konfirmation?

Klik her og se vores udvalg på hjemmesiden

I år skriver vi konfirmation 2024 og mange skal konfirmeres d. 4 maj, 27 april eller en anden dato. Din store dag venter lige om hjørnet og du glæder dig sikkert helt vildt! Bliver du konfirmeret lørdag eller søndag? Uanset om det er lørdag eller søndag, så er med at få styr på tingene, så dagen bliver lige som du ønsker.

En konfirmation kræver ofte lidt planlægning. De store spørgsmål om hvordan dine konfirmationsindbydelser skal se ud, hvad for et farvetema du vil have til konfirmationsfesten eller hvilken pynt der skal stå på bordene. Skal der være bordkort? Hvilke selskabslege skal der være? Alt dette er næsten svære at svare på, end hvad du vil være når du bliver stor! Samtidig med alt dette, skal du også tage stilling til hvad du skal ønske dig i gave…

Med de mange muligheder for forskelligt bordpynt, farvetemaer og sjove selskabslege, kan det være en jungle at finde rundt i. Hos ModernHouse.dk har vi derfor samlet lidt forskelligt, der kan hjælpe dig med at træffe nogle sikre valg.

Når du er blevet konfirmeret venter der en dag med spænding, fest og gaver. Måske fylder gaverne lidt ekstra for dig som konfirmand, men for dine forældre er turen i kirken og festen for de kære konfirmander nok lidt vigtigere.

I dette blogindlæg har vi samlet en masse inspiration til det hele – også ønskelisten med konfirmationsgaver. Læs med her og se om der er noget du kan bruge!

En alternativ gæstebog

Konfirmanderne fejres af familie og venner, som man holder af. Med fingerprintstræerne fra Mouse & Pen har du mulighed for at huske hvem der var med til at fejre din store dag. Skriv hvert gæsts navn rundt om træet og få dem alle til at sætte et fingeraftryk oven på. En unik måde at skabe minder på, som kan indrammes og hænges op på værelset. Du kan vælge præcis det træ der passer bedst til dig, uanset om du er pige eller dreng.

Fingerprintstræ m. blazer, grøn

Mouse & Pen
Pris: 199 kr.
Vælg mellem flere farver

Køb her

Fingerprintstræ m. kjole, brun

Mouse & Pen
Pris: 199 kr.
Vælg mellem flere farver

Køb her

Fingerprintstræ m. kjole, lyserød

Mouse & Pen
Pris: 199 kr.
Vælg mellem flere farver

Køb her
small-talk-bordkort-1

Samtalestartende bordkort

De fine bordkort fra Small Talk er helt perfekte til konfirmationsbordet. Med de sjove spørgsmål som… 

   >> Hvad har du altid i dit køleskab? << 

… kan med sikkerhed sætte gang i de gode grin blandt dine gæster.
Bordkortene kommer i en æske med 50 stk. – 25 stk helt hvide bordkort og 25 stk med grøn bladkant. Kortene passer perfekt til et bord med grønne buketter eller blade som pynt. 

Spørgsmålene på bordkortene står både på dansk og engelsk, alt efter hvilken vej du bukker dem. De er derfor også helt perfekte hvis du har rødder i udlandet, der kommer og fejre dagen med dig.

Klik her og køb bordkortene

Pris: 249 kr.

se dem her

Pris: 249 kr.

se dem her

Pris: 249 kr.

se dem her

Pris: 249 kr.

se dem her

Dagen med gode minder, latter og tårer

Konfirmationsdagen er flydt med følelser – man ser tilbage på gode minder fra barndommen, der bliver sagt søde og rørende ord. Man griner af skøre ting der er sket i løbet af årene. Du forberedes på de voksnes rækker. Men hvad vil det sige at træde ind i de voksnes rækker? Det som alle snakker om.

Måske ingen har det helt rigtige svar på dette…

Familie og venner står dog altid klar med gode råd, en god historie eller et godt kram – så overgangen skal du nok klare! Hvis du ønsker at få nogle af alle de gode råd og minder skrevet ned, kan du hos ModernHouse.dk få fat i de populære “En hilsen til Konfirmanden” fra Mouse & Pen. Kortene kommer i en fin hvid kasse, som du kan dekorerer lige præcis som du ønsker dig – eller også kan den bare forblive som den er. Æsken lukkes med en magnetlukning og fremstår elegant i sig selv.

På hvert kort har dine gæster eksempelvis mulighed for at skrive deres gode råd, et sjovt, kærligt eller skørt minde, som I har haft sammen, samt deres gave til dig og hvad de ønsker aller mest i livet for dig.

Ønskelisten!

Vi har samlet en række gode gaveideer som konfirmanden med sikkerhed vil elske. De bedste gaver er ofte dem der er en speciel tanke bag eller de gaver som man ikke havde regnet med. Når man bliver konfirmeret følger der oftest både større og mindre gaver med.

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til konfirmanden der ikke har få ønsker eller blot ønsker sig penge. Måske du er på udkig efter en mindre ting som bidrag til pengegaven eller måske er du på udkig efter gaven under 400 kr. 

Nedenfor har vi listet en række foreslag om til den gode gaveidé i forskellige prisklasser.

Psst… Hvis du er konfirmand og mangler lidt ønsker til din ønskeliste, kan det være en gode ide at tage et kig med her.

Hoptimist, Buble Raw Oak – 399 kr.

SNAK, Efterskole samtalespil – 99 kr.

Brainchild, Svanen Figur – 739 kr.

Dot aarhus, Time-off Urholder – 170 kr.

FableWood, The Cats – 398 kr.

By Nord, Dagny sengesæt – 719 kr.

Dot aarhus, Keeper Ringholder – 390 kr.

SNAK, Venner samtalespil – 99 kr.

Klik her og se hele udvalget
konfirmationsoensker_2024

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere inspiration

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Klik her og tilmeld nyhedsbrev