Viser alle 20 resultater

Altankasser

Med altankasser fra Squarely Copenhagen har du en fantastisk måde at tilføje liv og farve til din altan. Squarely Copenhagen tilbyder et stort udvalg af plantekasser i forskellige størrelser, farver og funktioner, der passer til enhver altan indretning. Uanset om du vil have hængeplanter, altankasser til gelændere eller selvvandende altankasser. Vælg imellem modellerne GrowOn og GrowWide i forskellige materialer og farver. Så du nemt kan finde det som passer bedst til din altan indretning.


 

11.740,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage

3.847,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage


Altankasser til at skabe en smuk altan indretning

Har du en lille altan, kan altankasser fra Squarely Copenhagen være en god måde at udnytte og dekorere altanen på med grønne planter og blomster. Plantekasser kan bruges til at tilføje farve på altanen. Det skaber liv og giver plads til planter, smukke blomster og spiselige planter med eksempelvis friske krydderurter. Alt sammen noget der ellers ikke ville have plads til at vokse på en altan uden lidt hjælp fra selvvandende altankasser.

Planter på altanen kan udsættes for meget, alt efter dens placering. Har du en solrig altan kan plantekasser fra Squarely Copenhagen gøre det nemmere at plante krydderurter, have smukke blomster og grønne planter på altanen uden at de dør.

Hængeplanter til altankasser eller plantekasser på hjul

Hængeplanter er en fantastisk måde at tilføje mere grønt til din altan. De kræver ikke så meget plads, men giver stadig masser af liv og farve. Når du vælger hængeplanter til dine flotte altankasser, skal du sørge for at vælge planter, der trives på din altan, uanset om det er en altan i skyggen eller en solrig altan. Gode eksempler på hængeplanter til altankasser i skyggen kan være: Fuchsia, Hjerteblomst og Pelargonie.

Det er ligeledes en god ide at have hjul på dine plantekasser, det gør det nemt flytte din plantekasse rundt efter behov og låse dem på plads med de to hjul med bremser, når du har fundet den ønskede placering. Det kan være hvis blomsterne trænger til skygge eller andre vindforhold.

Obs: Udendørs hjul fra Squarely Copenhagen kan kun bruges til varianten GrowBig.

Altankasser til gelænder

Hvis du ikke har meget plads på din altan, kan altankasser til gelændere være en god løsning. Fælles for alle vores altankasser, så er de designet til at hænge på altanens gelænder, så de ikke tager nogen plads på selve gulvet. Squarely Copenhagen har et stort udvalg af altankasser i høj kvalitet til gelændere i forskellige størrelser og materialer. Med HoldOn stropper kan du nemt montere én eller flere altankasser på gelænderet. Vælg mellem stropper i enten læder eller nylon. Et solidt materialer som sikre et stabilt og flot look.

Altankasser med selvvandende funktion

Hvis du har en travl hverdag eller ofte glemmer at vande dine planter eller forskellige krydderurter, anbefaler vi altankasser med selvvandende funktion. Med et selvvanddingssytem undgår du at dine planter for hverken for lidt eller for meget vand. Disse kasser har et indbygget vandingssystem, der holder jorden fugtig og planterne sunde og grønne. Det bliver altså ikke nemmere, når der skal holdes liv i de grønne planter, krydderurterne eller blomsterne på altanen.

Tip: Ønsker du gode tilbud, kan vi anbefale “Pakke 1 – Altanhygge“. Her har du en fin startpakke til altanen, samt dine planter og blomster.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.