Viser alle 10 resultater

Affaldsspande

Moderne affaldsspande til vægmontering og et perfekt koncept i forbindelse med den nye affaldssortering 2021, hvor der skal sorteres i 10 forskellige kategorier. Det kan være svært at få plads til det hele under køkkenvasken og i den forbindelse kan vi anbefale nedenstående løsning. En væghængt løsning hvor du kan vælge imellem otte forskellige farver affaldsspande fra ReCollector.Væghængte affaldsspande fra ReCollector

Med disse væghængte affaldsspande fra ReCollector har du en nem og overskuelige løsning, når affaldet løbende skal sorteres i hverdagen. Disse affaldsspande fås i otte forskellige farver. De kan sammensættes efter dit behov og i de farver, som du ønsker. Affaldssortering kan foregå flere steder og skal blot monteres der hvor det fungere bedst for dig og i din hverdag. En løsning kan være at montere det på en væg i køkkenet, depotet eller entré/bryggers. I sådanne situationer er det værd at overveje hvilken type affald du har behov for sortering af og hvor det vil passe jer mest naturligt at placere dette affald. Derfor kan det også blive nødvendigt at have affaldssortering flere steder i indretningen.

Disse affaldsspande er designet med flere funktioner og er med til at gøre affald sorteringen som en naturlig del af indretningen. Med indsats og hank er det nemt når du skal ud med skraldet. Derudover kan du omkring hver indsats nemt montere en pose ved behov. Produktet er designet med en lukkemekanisme som reducerer evt. lugt fra affald.

Bæredygtig dansk design til affaldssortering

Bæredygtighed handler om at få det bedste ud af jordens ressourcer i dag, men at gøre det på en forsvarlig måde. Et af de bedste måder vi kan løse dette på er at genanvende frem for at smide ud. Dette har været omdrejningspunkt og udgangspunkt i designet af disse affaldsspande fra ReCollector. Derfor er de produceret i 100% genanvendt plast. Det kan være svært at genanvende plast, da meget plastik ikke kan genanvendes, fordi flere materialer er blandet sammen. Men disse sorteringsbokse er produceret i ren plastik, hvilket betyder at de kan få nyt liv, igen og igen.

Disse affaldsspande gør det ikke blot nemmere at sortere affaldet, de lader det også blive en naturlig del af indretningen og bidrager samtidig til et mere bæredygtig samfund.

FAQ – Affaldsspande fra ReCollector

Er det nemt at rengøre og vedligeholde sorteringsboksene?

Det er meget nemt at rengøre disse sorteringsbokse. Indsats kan nemt tages ud og du kan nemt vaske dine skraldespande ved at tørre dem over med en blød, våd klud eller svamp. Tilsæt evt. et mildt opvaskemiddel eller sæbe ved behov. Du kan herefter tørre dem over med en ren og tør klud. Sorteringsboksene må ikke komme i opvaskemaskinen.

Hvordan monterer jeg en væghængt affaldsspand?

I videoen nedenfor kan du se hvor nemt det er at montere de væghængte affaldsspande. Derudover kan vi anbefale at læse denne Monteringsguide inden opsætning.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.