Viser alle 11 resultater

ReCollector

ReCollector designer og producere affaldsspande i 100% genanvendt plastik. ReCollector har skabt dette sorteringssystem til dig som gerne vil en plads til det hele og ønsker orden i hjemmet. Disse affaldsspande kommer i 9 forskellige farver og er produceret som en væghængt udgave og efter mål, som kan indeholde vinflasker og større platik bøtter. Tanken er simpel og gør det muligt at sortere affald i hjemmet uden at det føles som noget rod.ReCollector Affaldssortering

Er du træt af affaldsrod under håndvasken, på køkkenbordet eller i entréen/bryggers? Affald kan samle sig mange steder og med de mange nye regler for sortering af affald. Det kan det være svært at finde en ordentlig løsning og plads til den rette sortering. ReCollector affaldssortering gør det nemmere at skabe en løsning hvor du har plads til det hele og samtidig gør det okay at inddrage affaldet i indretningen.

Med hjælp fra ReCollector udnytter du pladsen bedre, du behøver ikke længere at have alt affald under køkkenvasken. Ideen til denne affaldssortering opstod efter gentagende irritation over alt den genanvendelig emballage som finder vej til køkkenbordet og andet. Indtil den til sidst finder vej til de kommunale affaldssortering. Designer og indehaver Tenna Holdorff Christiansen har afholdt workshops, besøgt venner og observeret andres udfordringer omkring affaldssortering i designprocessen og forløbet op til udgivelsen af denne sorterings løsning. Hun udtaler selv:

“Vi indvolvere vores brugere for at sikre, at vores designs løser de reelle hverdagsproblemer og fjerner så mange irritationsmomenter som overhovedet muligt.”

Dette har været udgangspunktet og drivkraften til at Tenna i februar 2021 har kunne lancere hendes eget bæredygtige sorteringsbokse i flere forskellige farver.

Bæredygtig sorteringsboks

Sorteringsbokse fra ReCollector er produceret i 100% genanvendt pp plastik. Denne løsning er skabt med omtanke for miljøet og vores klima. Løsningen er designet med det udgangspunkt at skabe en funktionel og dekorativ løsning i dansk design til det moderne hjem.

Sorteringsboksene kommer i otte forskellige farver og er designet til at hænge på væggen. Affaldsspandene har en perfekt dybde til at rumme det nødvendige, men ikke fylde for meget ud i rummet. Lukkemekanismen i spandene er designet således at den reducerer evt. lugt fra affald. Indsats og håndtag gør det nemt at gå ud med skraldet, samt rengøring af spande, ved behov.

Ny affaldsordning 2021

Over de seneste år oplever vi stor stigning og fokus på at genanvende affald. Vi bestræber os på at værne om vores miljø i dag og i fremtiden. I 2021 kom en ny affaldsordning som betyder endnu mere sortering og derved kan vi alle være med til at gøre en forskel med god samvittighed. Du kan med disse sorteringsbokse fra ReCollector skabe din egen personlige stil og montere dem i enten entré/bryggers, køkken eller depot. I så fald kan de placeres der, hvor de for dig fungere bedst.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.