Viser alle 6 resultater

Bedside Crib

Den første tid med en nyfødt er altid speciel. Oftest sover den lille ny mellem mor og far i sengen, for ikke at falde ud. Med en bedside crib har I muligheden for at tilføje et ekstra modul til jeres seng og samtidig skabe bedre plads til mor og far. Den lille ny har altså mulighed for at sove trygt og sikkert helt tæt på mor og far. Oftest er vil det være en fordel at placere bedside criben ved siden af mor, hvis hun ammer.


 

2.595,00 kr.

Fjernlager |

Levering 6-7 hverdage

590,00 kr.

På Lager |

Levering 1-2 hverdage

1.895,00 kr.

Fjernlager |

Levering 6-7 hverdage

2.549,00 kr.

Fjernlager |

Levering 6-7 hverdage

1.835,00 kr.

Fjernlager |

Levering 6-7 hverdage

590,00 kr.

Fjernlager |

Levering 6-7 hverdage


Bedste Bedside Crib: Kvalitet og komfort i et

Skab en behagelig og tryg soveoplevelse for din baby med vores forskellige bedside cribs fra Tissi. Når det kommer til din babys søvn, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg af cribs er nøje udvalgt for at sikre den højeste standard af kvalitet og komfort. Med robuste konstruktioner og luksuriøse materialer giver vores cribs den perfekte soveplads til dit barn. Her har vi valgt et produkt der kombinerer sikkerhed, komfort og stil på enestående vis.

Fleksibilitet, bevægelighed og den perfekte soveplads

Vores cribs er udstyret med lette og holdbare hjul. Dette gør det nemt at flytte criben rundt i hjemmet eller tættere på sengen, alt efter behov. Dette kombineret med valget om en sengerand, så skaber du nemt et behageligt sovemiljø, hvor du ikke skal frygte for dit barns sikkerhed. Men også gør det nemt at komme til dit barn i løbet af natten.

I vores sættilbud kan du spare penge ved at købe det hele i en samlet pakke. Her medfølger en luksus skummadras og lagen, samt mulighed for at tilkøbe en valgfri sengerand.

Disse cribs er skræddersyet til at passe perfekt til enhver seng, hvilket giver dit barn en sikker og behagelig soveplads lige ved din side. Da sengen kan justeres i højden passer vores bedside crib til kontinentalseng og andre senge. Hvilket helt sikker skaber den ideelle soveoplevelse for både dig og dit barn.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om bedside cribs

Hvad er en bedside crib? En bedside crib er en speciel type babyseng, der er designet til at stå ved siden af forældrenes seng, så barnet kan sove tæt på forældrene om natten.

Er det sikkert at bruge en bedside crib? Ja, moderne bedside cribs er designet med sikkerhed i tankerne og opfylder strenge sikkerhedsstandarder. De giver en sikker og tryg soveplads til babyen. Samtidig med at forældrene har nem adgang til at trøste og pleje barnet i løbet af natten.

Hvornår kan jeg begynde at bruge en bedside crib? Bedside cribs kan bruges fra fødslen og op til cirka seks måneder. Dette er afhængigt af barnets størrelse og udvikling. Soveområdet på Sophie bedside crip er på 40×90 cm, og anbefalede bærevægt ligger på cirka 9 kg.

Hvordan vælger jeg den rigtige bedside crib? Når du vælger en bedside crib, er det vigtigt at overveje faktorer som sikkerhed, komfort og funktionalitet. Du bør også tage højde for din egen seng størrelse og højde for at sikre en korrekt pasform i forhold til sin seng.

Kan jeg bruge en bedside crib som en almindelig babyseng? Ja, mange bedside cribs kan også bruges som selvstændige babysenge ved at sænke bunden og hæve sidepanel. Dette giver dig mulighed for at bruge criben som en almindelig babyseng, når dit barn bliver ældre. Dog er disse mindre i målene sammenlignet med en almindelig tremmeseng.

Sådan monteres Sophie bedside crip: Der medfølger en lang fastgørelsesbælte. Således kan du spænde den fast til den voksne seng, så du undgår at der opstår et mellemrum mellem sengene. Desuden kan hjulene låses, og derved vil du opleve at babysengen står meget stabilt ved din side.

Køb kvalitets crib online hos ModernHouse

Jeg håber at ovenstående spørgsmål og svar kan hjælpe med at guide dig i valget af en crib og sikre en tryg og behagelig søvnoplevelse for både dig og dit barn. Mange forældre ønsker at have sin nyfødte tæt på sig i løbet af natten, uden at man nødvendigvis deles om pladsen. I disse tilfælde er der mange der benytter sig af sådanne senge. Fordi de fungerer godt når barnet sover og er specielt designet til at skabe et trygt rum for baby.

Hos ModernHouse bestræber vi os på at levere produkter i høj kvalitet. For at du skal føle sig sikker ved at handle hos os er vi e-mærket og tilbyder flere attraktive fordele som fri fragt ved køb over 499 kr., 90 dages returret og hurtig levering på alle lagervarer. Skulle der opstå spørgsmål er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice via følgende e-mail: shop@modernhouse.dk