Boligindretning 2024

boligindretning_2024

Vi har samlet nogle af de smukkeste boligtrends der vil hitte i 2024

En smuk indretning i hjemmet skaber følelsen af nærvær og tryghed. Indretning i hjemmet er de seneste år blevet en etableret del af vores rutiner, hverdag og personlighed. Dette gælder lige fra indretning af køkken-alrum til badeværelse, soveværelses indretning og de grønne planter i haven.

Vi bliver hver dag introduceret for nye og smukke måder at indrette på gennem de sociale medier. Der findes et hav af gode ideer og masser af inspiration til hvordan vi kan følge den moderne boligindretning, og implementere den i vores egen indretning.

Vi har samlet en række af de boligindretningstrends, der med sikkerhed vil hitte i 2024. I slutningen af 2023 så vi allerede et stignede antal af markante farver og forskellige nuancer, der landede i danskernes hjem. Varme nuancer og farver på væggen åbner nemlig muligheden for at tilføre personlighed og historie.

Længere nede vil du kunne læse om, hvordan vi bruger indretningen til at give et godt personligt førstehåndsindtryk, når vores gæster træder, ind i vores hjem. Du vil kunne finde gode råd om, hvordan du kan bringe naturen helt ind i din egen personlige stil. Hertil vil du kunne læse meget mere om bæredygtig indretning. Et enme der særligt de seneste år er brændt igennem hos danskerne, og som vi er sikre på også bliver en af de helt store megatrends i 2024.

Lad os sammen udforske årets mest eftertragtede boligtrends, der vil forvandle dit hjem til en oase af stil og komfort. Særligt funktionalitet, selvforsyning og varme i hjemmet er noget af det du vil se meget mere af.

bolig3
bolig1
bolig7
bolig7
bolig8
bolig11

Farve på tilværelsen

Farver skaber glæde. Farver skaber hygge. Farver skaber personlighed.
Farvel til de klassiske hvide vægge – farver er og bliver en af de helt store trends i 2024.

Ved at tilføje farve i din indretning, får du muligheden for at skabe lige præcis det udtryk som du ønsker. Elsker du de helt spændende og spraglende farver, kan du male væggen eller gulvene i præcis de farver der gør dig glad hver dag. Farver på vægge og gulve bliver nemlig populært i 2024. Er du mere til de dæmpede, støvede, beige og jordfarver, kan du også trygt male dine vægge i netop de nuancer. Rolige farver vil nemlig også være et hit i 2024.

Én af de ting som 2023 særligt sat spotlight på er velvære, nærvær og kærlighed til vores nærmeste og de omgivelser vi befinder os i. Med en kaotisk verden, der er præget af krig og andre kriser, er det vigtigt at huske os selv og alt det vi holder mest af. Netop derfor har de hjemmelige rammer fået lidt ekstra kærlighed i det danske land. 

Rygterne siger at vi i 2024 særligt bliver glade for de varme farvetoner. Det kan for eksempel være en brandt orange, rød og gul. Det siges at farvernes temperatur pårvirker opfattelsen af rummets varme og kølighed. Derfor vil vi særligt forelske os i de varme farvetoner for at skabe en lun følelse og glæde i de omgivelser vi befinder os i.

Hvis du stadig er fan af dine hvide vægge der udtrykker et tidsløst design, så forstår vi dig godt. Du kan derimod tilføje varme og farver i din indretning gennem interiør og tekstiler. Læs videre og find flere gode tips og tricks når du skal tilføje varmt interiør i dine skønne omgivelser. 

208580008_10
bolig6
bolig5
bolig9
bolig13
208342042_10

Personlighed med boliginteriør og bæredygtige tekstiler

En personlig boligindretning kommer ikke kun ved at følge tidens trends. Det handler om at skabe et rum der afspejler din personlighed, dine behov og dine ønsker. Der skal være plads til familien, hobbies, gæster og alt det andet som du elsker. Er du på udkig efter inspiration til din personlige indretning? Læs gerne videre.

Der findes et hav af måder hvorpå du kan indrette dit hjem. Når du indretter, har du sikkert også et hav af overvejelser, der spiller ind når du vælger dine møbler. Vi kender ihvertfald alle sammen til overvejelserne omkring funktionalitet og pladsudnyttelse. Måske kender du også til overvejelserne omkring bæredygtighed? 

Bæredygtige indretningsløsninger

Bæredygtighed er en af tidens store megatrends, og tænkes efterhånden ind i et hvert skridt vi tager i alle anledninger. Det er klart – vi skal passe på vores jordklode og klimaet, så vores børn og børnebørn kan vokse op et godt sted.

Derfor ser vi også en stigende tendens til, at indtænke bæredygtige løsninger når vi indretter. Vi er blandt andet mere kvalitetsbevidste når vi vælger vores interiør. Flere og flere går i genbrugen for at finde møbler der er pæne og velholdte – og endda møbler der trænger til en kærlig hånd. Upcycling er- og bliver i den grad kun en større trend i 2024.

Mulighederne er mange når der snakkes om bæredygtig indretning. Der findes efterhånden meget boliginteriør og mange bæredygtige tekstiler, som vil pynte i dine smukke omgivelser.

Vi kan særligt fremhæve ReCollector der kombinerer funktionallitet, bæredygtighed og flot interiør. Med de flotte skraldespande og vasketøjskurve kan du skabe et funktionelt og praktisk system der gør det nemt at sortere dit affald og vasketøj, så det er nemt og hurtigt at komme til. Samtidig kan både affaldsspande og vasketøjskurve fåes i de flotte og populære farver der kommer til at hitte i 2024.

Et helt andet element der bliver særligt populært i 2024 er naturen i hjemmet. Ved at trække naturen ind i hjemmet, får du skabt et lækkert, luftigt og roligt miljø. For mange er naturen et sted man kobler af, og du kan derfor med fordel gøre det til en del af din indretning. Findes der noget bedre sted at koble af end i dine egne omgivelser med en lækker og luftig indretning?

recollector1
bolig10
baeredygtighed
recollector3

Naturen i hjemmet

2024 kommer til at byde naturen velkommen i hjemmet. I takt med at bæredygtighed er en af de helt store trends, så begynder vi at holde mere af naturen. At trække naturen ind i hjemmet giver et godt og indbydende indtryk. Mange elsker at invitere naturen ind i hjemmet for at skabe ro, luft og nærvær.

Vi er sikre på, at vi vil omfavne naturen mere end nogensinde før. Spiselige planter bliver et hit. Selvforsyning var allerede en populær aktivitet i 2023. Mange er begyndt at dyrke deres egne koorianter i køkkenviduet eller kartofler, bær og andet i bedene i haven. 

Planter er og bliver et essentielt element i indretningen. De bidager til et unikt udtryk – ikke bare med deres skønhed og flotte farve – men de sætter også et bæredygtigt fodtryk i indretningen.

Hvad angår møbler ser vi en øget tendens til, at indrage forskellige naturmaterialer. Det kan for eksempel være træ i alle former og sorter. Særligt en stor trend inden for bambus, udviklede sig i 2023. Ved at indrage træ i indretningen kan du på mange måder skabe en hyggelig og hjemmelig stemning. Samtidig sikrer du dig oftest et kvalitetsstempel, ved at vælge lækre træprodukter til dit hjem. 

Når du vælger at bringe naturen helt ind i hjemmet skaber du, helt naturligt, et rum fyldt med rolige farver. Som tidligere nævnt, vil det være de brunlige, varme toner der kommer til at hitte i 2024. De varme, naturlige toner kan bruges både inde og ude. Vi er sikre på, at vi kommer til at nyde vores uderum endnu mere, hvis det er velindrette med flotte møbler i hyggelige farver.

bolig2
boligindretning20241
Boligindretning20243
206971004_10
202106069_10
204100010_10

Hos ModernHouse.dk er vi vilde med alle de kommende boligindretnings trends der vil hitte i 2024. Vi er sikre på, at boligindretningen vil være i fokus hos mange danskere de kommende år.

Er du blevet inspireret til nye initiativer i dit hjem? Skab en hyggelig stemning med dine favoritter fra ModernHouse.dk. Skynd dig at shoppe dem hjem, inden det er for sent. Vi har en bred vifte af produkter der er perfekte til køkken-alrummet, stuen, soveværelset, terrassen, altanen og meget mere.