Køb Firmagaver hos ModernHouse

Firmagaver til alle dine medarbejdere

Velkommen til ModernHouse. Her på siden finder du et bredt udvalg af produkter til hjemmet, den travle hverdag, de mindste og samtalespil. Alt sammen perfekt til at skabe de perfekte firmajulegaver, påskegaver og generelt firmagaver til medarbejdere.

Vi sætter en stor ære i at levere flotte og nøje udvalgte gaver. Vi er engageret i at hjælpe dig til en flot komplet løsning, som indebære alt fra at vælge de rigtige produkter til en færdig indpakning i flot papir, hvis dette ønskes.

Firmagaver er ikke kun relevante at kigge efter, når julen nærmer sig. De fleste virksomheder giver firmagaver til deres medarbejdere i mange forskellige anledninger i løbet af året, alt fra små anledninger til større. Her oplever vi at alt ned til barselsgaver, jubilæumsgaver, og til større julegaver, som skal vælges ude i virksomhederne. 

Da vi hos ModernHouse har et stort udvalg til både firmagaver og firmajulegaver, der passer ind i ethvert hjem og til enhver anledning. Det kan for nogen være svært at vælge, derfor hjælper vi gerne med at komme med gode anbefalinger til dig. Overvejer du en større bestilling, hvor vi ikke har alt på lager, er vi gerne behjælpelig med en løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os på: shop@modernhouse.dk eller sende os en mail via nedenstående kontaktformular, og vi vender retur hurtigst muligt.

firmagaver - firmajulegaver - julegaver til medarbejdere - modernhouse

Vi hjælper gerne - Så nemt er det når årets firmagaver skal vælges

Betal med VISA, VISA/Dankort, Mastercard, Mobilepay, EAN betaling eller få tilsendt en faktura

Send os en mail

Har du brug for hjælp?

  • Send os en hilsen direkte i vores kontaktformular

Om du har spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde denne kontaktformular, og vi vender retur hurtigst muligt.

Har du et specielt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet – så kan vi endnu bedre vende retur med et mere konktret tilbud eller hjælpe dig bedst muligt.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked