Viser 1–21 af 49 resultater

The Oak Men

Visionen og kærligheden til træ og seje ting har været med til at skabe det brede udvalg af boliginteriør til det moderne hjem. Der findes mange designs på markedet, som er henvendt til kvinder. Men The Oak Men designer og producere produkter som de synes er fedt, og ting som manden vil købe, eller kvinden gerne køber til manden eller sig selv.

Hos ModernHouse.dk har vi et bredt udvalg af The Oak Men designs som: Knager, Opslagstavler, Bakker, Lysestager, samt barudstyr som egner sig perfekt som gave til fars dag.


79,00 DKK89,00 DKK

 

149,00 DKK199,00 DKK

 


The Oak Men – Boligindretning for mænd

The Oak Men skaber produkter som kan bruges hver dag i indretningen, både for at skabe glæde og fremstå dekorativ. Virksomheden er startet i 2013 af to snedker, Anders Buchtrup Jensen og Peter Hensberg. Dette fordi, at de elsker træ og seje ting. Med udgangspunkt i rubuste materiale og enkelt design har The Oak Men skabt forskellige designs, som manden vil elske at benytte i indretningen.

Ikke blot er produkterne som diverse barudstyr som vinprop, bordskåner og flaskeprop gode eksempler på at dette er designs, som mændene kan forholde sig til. Udover udvalget af produkter, har alle designs et præg af et både et rå og enkelt look, samt en god potion humor. Derved mener vi at dette er den bedste kombination, når man skal skabe produkter til indretningen, som manden ønsker sig.

Idéer, materialer og produktion

Hos den danske designvirksomhed elsker man træ og seje sager, som de selv udtaler det. Derfor tager alle deres produkter udgangspunkt i det gode håndværk, gode materialer og det enkle design.

Materialet som oftes bruges er egetræ, dette kombineret med enten jern, læder, linoleum og messing. De fungere alle flot sammen.

The Oak Men er både til kvinder og mænd. Men vi er mange som værdsætter at vi med disse designs har en række hverdags design, som byder manden velkommen i hjemmet. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det er en mand som står bag virksomheden. Dette giver uendelige muligheder for at byde mændende velkommen i det moderne hjem og indretning. Som mand har du nu mulighed for at sætte et maskulint præg på jeres indretning.

Køb produkter fra The Oak Men

I sortimentet på modernhouse.dk finder du et bredt udvalg af forskellige produkter. Heribland kan vi præsentere kategorier som: Opslagstavler, bakker, lysestager, barudstyr og knager. Med øje for æstetisk og passion for et godt håndværk finder du en række lækre produkter i et maskulint udtryk fra det populære designbrand.

The Oak Men - boliginterioer - fars dags gave - gave til manden - dansk design