Viser 1–21 af 44 resultater

The Oak Men

The Oak Men designer produkter til både kvinder og mænd. Designet er enkelt, stilrent og råt. Udvalget byder på opslagstavler, bakker og lysestager – Perfekt til det moderne hjem.

Lad dig inspirere af vores store udvalg nedenunder.


149,00 DKK199,00 DKK

 


Historien bag

Den danske designvirksomhed er startet i 2013 af to snedker, Anders Buchtrup Jensen og Peter Hensberg. The Oak Men fremstiller og designer lækre boligtilbehør i træ.

I dag bliver The Oak Men drevet af Peter Hensberg og flere ansatte. Dette med en stor passion for at skabe nyt interiør til hjemmets indretning med fokus på det enkelte, rå og med plads til manden i indretningen.

Hvem er The Oak Men?

Hos den danske designvirksomhed ELSKER man træ og fede sager, som de selv udtaler det. Derfor tager alle deres produkter udgangspunkt i det gode håndværk, gode materialer og det enkle design.

Materialet som oftes bruges er egetræ, men dette sammensættes gerne med både jern, læder, linoleum og messing. De spiller alle sammen flot sammen og skaber et smukt glød. Det helt rette look, lige i The Oak Mens ånd!

The Oak Men er både til kvinder og mænd, men vi er mange som værdsætter at vi med disse designs har en række hverdags design, som byder manden velkommen i hjemmet. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det er en mand som står bag virksomheden og dette giver uendelige muligheder for at byde mændende velkommen i det moderne hjem og indretning. Man har derfor som mand nu mulighed, for at sætte et maskulint præg på indretningen og gøre plads til mændende i hjemmet.

Vores sortiment fra The Oak Men

I sortimentet finder du opslagstavler i sort og rust look, samt bakker med lysestager, alt sammen produceret i egetræ.

Med øje for æstetisk og passion for et godt håndværk finder du en række lækre produkter i et maskulint udtryk fra det populære designbrand The Oak Men.