Viser alle 2 resultater

Go’ Samtale

Go’ Samtale er for dig som ønsker at priotere familien og hinanden. Den handler om livets store spørgsmål, og omfavner det at kunne tale og være mere nysgerrige på hinanden. Nedenfor finder du to udgaver; Familieudgave og Parudgave – Hvert sæt indeholder 90 kort. Samtalekortene er en enkel hjælp til at få mere nærvær og gode øjeblikke i en travl hverdag.Hvem er Go’ Samtale?

Go’ Samtale er udviklet af Ann Charlotte Nørremark og Johannes Thomsen, sammen har de startet det aarhusianske firma Simply Family ApS. Med hver deres kompetencer, erfaringer og uddannelse. Bidrager de hver især med godt indhold og kreative idéer til produktudviklingen.

Ann Charlotte Nørremark er gift, mor til tre og uddannede Cand. pæd. i pædagogisk antroplogi.

Johannes Thomsen er gift, far til tre og uddannende kommunikations- og projektleder.

Vision lyder: “Vi arbejder for trivsel og styrkede relationer i familier ved at udvikle produkter, der fremmer nærvær, sammenhold og gode vaner.”

tal med hinanden om alt - go samtale - familietid - familiespil - den gode samtale

Historien

I 2017 ryddede Johannes op på børnenes legetøj. Blandt legetøjet faldt han over et gammelt sæt sorteperkort. Tanken var først at smide kortene ud, men efter lidt overvejelse, blev dette muligheden for at skabe en bedre kommunikation i familien, og derfor blev der skrevet cirka 30 af livets vigtige begreber på disse kort.

Gennem en længere periode blev disse brugt ved deres aftensmåltider. Børnene elskede at trække kort, og det gav anledning til flere dybe samtaler, samt indsigt i hinandens tanker, følelser og holdninger. Hvilket alt sammen bidrog til et bedre nærvær.

Efter denne positive oplevelse. Udviklede Ann Charlotte og Johannes en demoversion. Denne blev afprøvet i 23 familier og herefter blev konceptet rettet til.

I samarbejde med et dygtigt grafik- og designbureauet (FRIDAJOHS) nåede man frem til et færdigt design – flere samtalekort og illustrationer blev udviklet.

Udvalget byder på en Familieudgave og en Parudgave – og kan varmt anbefales til familie- og/eller kæresteaftenen i sofaen, hvor I kun har fokus på hinanden.

Spillet leveres i en fin æske som matcher designet og illustrationer. Denne æske fylder ikke mere end at den kan stå fremme på en hylde eller ved det oplagte spillested.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.