Viser alle 5 resultater

Go’ Samtale

Go’ Samtale er for dig som ønsker at priotere familien og hinanden. Den handler om livets store spørgsmål, og omfavner det at kunne tale og være mere nysgerrige på hinanden. Nedenfor finder du to udgaver; Go Samtale Familieudgave og Parudgave – Hvert sæt indeholder 90 kort og 270 spørgsmål. Samtalekortene er en enkel hjælp til at få mere nærvær og gode øjeblikke i en travl hverdag.


 


Hvem er Go’ Samtale, også kaldet Simply Family?

Go Samtale er udviklet af det aarhusianske firma Simply Family ApS. Go Samtale er udviklet af Ann Charlotte Nørremark og Johannes Thomsen. Med hver deres kompetencer, erfaringer og uddannelse, bidrager de hver især med godt indhold og kreative idéer til produktudviklingen. Især via de sociale medier formår Go Samtale at inspirere med flere gode råd til en bedre kommunikation til både familie og parforholdet.

Ann Charlotte Nørremark er gift, mor til tre og uddannede Cand. pæd. i pædagogisk antroplogi.

Johannes Thomsen er gift, far til tre og uddannende kommunikations- og projektleder.

Vision for Go Samtale/Simply Family lyder: “Vi arbejder for trivsel og styrkede relationer i familier ved at udvikle produkter, der fremmer nærvær, sammenhold og gode vaner.”

tal med hinanden om alt - go samtale - familietid - familiespil - den gode samtale

Historien bag Go´ Samtale

I 2017 ryddede Johannes op på børnenes legetøj. Blandt legetøjet faldt han over et gammelt sæt sorteperkort. Tanken var først at smide kortene ud, men efter lidt overvejelse, blev dette muligheden for at skabe en bedre kommunikation i familien, og derfor blev der skrevet cirka 30 af livets vigtige begreber på disse kort.

Gennem en længere periode blev disse brugt ved deres aftensmåltider. Børnene elskede at trække kort. Dette gav anledning til flere dybe samtaler, samt indsigt i hinandens tanker, følelser og holdninger. Hvilket alt sammen bidrog til et bedre nærvær.

Efter denne positive oplevelse. Udviklede Ann Charlotte og Johannes en demoversion. Denne blev afprøvet i 23 familier og herefter blev konceptet rettet til.

Go Samtale har i samarbejde med et dygtigt grafik- og designbureauet (FRIDAJOHS) nåede man frem til et færdigt design. Her blev flere samtalekort og illustrationer blev udviklet.

Enkle produkter, men stor grundighed

Udvalget byder på en Go Samtale Familieudgave og et par spil – og kan varmt anbefales til familie- og/eller kæresteaftenen i sofaen, hvor I kun har fokus på hinanden. Disse samtalespil fra Go Samtale er lavet med et emne på hvert kort og tre spørgsmål til hvert emne. Brug fx kortene som samtalekort til aftensmaden sammen med familien, hvor spørgsmål fra go samtale familieudgave hjælper til at drøfte nye emner. Der findes ingen rigtige eller forkerte svar, men der opfordres blot til en bedre kommunikation.

Go Samtale spil leveres i en fin æske, hvor illustrationerne møder et godt design. Æsken fra Go Samtale fylder ikke mere end at den kan stå fremme på en hylde eller ved det oplagte spillested. I spillet finder du flere kort med eget emne og tre relaterede spørgsmål indenfor kategorier som: tålmodighed, bekymring, holdninger, forståelse, selvtillid, tillid og andre små spørgsmål. Disse emner og spørgsmål hjælper når I ønsker mere tid sammen og mindre skærmtid. Køber du to spil tilbyder vi fri fragt og giver dig mulighed for at prøve både par spil og go samtale familieudgave.

Relaterede produkter

Der findes rigtig mange gode samtalespil på markedet. Fælles for dem alle, så opfordre de til godt samværd og sjove eller dybe snakke. (I vælger selv) Personligt er vi selv vilde med ‘The Heart Talks‘ fra The Talks, ‘Søstersind‘ og ‘Date Night’ fra Small Talk – men se alle de mange samtalespil, under kategorien.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.