Om ModernHouse.dk

Velkommen til et univers af Dansk Design fra Upcoming Designere. Denne webshop er startet med netop det formål at støtte alle de mange kreative danskere. Vi drømmer om at samle dem et sted og hjælpe dem ud på boligmarkedet som inspirationskilde til jer. Vi drives af den passion vi oplever hos vores Upcomers. Vi elsker at se dem lykkes med deres design og brand. Det er en svær proces og det er svært at komme derud. Det er derfor vores største fokus at værne, om de værdier og designs som vores Upcoming Designere bidrager med indenfor interiør, smykker og børnenes univers.

Til dig kan vi tilbyde solidt og godt håndværk, hvor især designet og det personlige altid er nøje gennemtænkt. Alt er designet i Danmark og drives af passionerede danskere, ikke alt er produceret, men der er stor fokus på rette forhold og kvaliteten af produkterne.

Hvad er Upcoming Design?

De seneste par år er der kommet stor fokus på de Upcoming Designere vi har i Danmark. Det som definere det at være en Upcoming Designere, er ikke nødvendigvis uddannelsen. Men det er den passion og kreativitet som ligges i designet. Der kan være tale om personer som er uddannet inden for kunst, keramik, snedker, design eller en hobby som blot har udviklet sig til en produktserie. Det er fantastisk at se hvad vi hver især har evner, til at skabe og vi elsker at følge de kreative Upcoming Designere på deres vej til succes.

Vores Inspirationskilde

Vi bliver inspireret af den moderne boligindretning, den nordiske stil og det personlige design. Vi udvælger nøje således at det hele matcher og harmonere sammen. Især brugen af materialer, designet, det funktionelle og anderledes er noget der inspirere os meget. Vi finder stor inspiration til hele boligen og kommer vidt omkring lige fra børneværelset, boligen og smykker. Det er vores passion for Danske Upcoming Designere og det dekorative, samt funktionelle univers der driver os og inspirere os aller mest.

Vi håber meget at du har lyst, til at følge med i vores kamp om at støtte de Danske Upcoming Designere og deres kreativitet, samt passion for det gode håndværk.

Vores Historien

Jeg, Mirjam er stifter af virksomheden og driver den sammen med min mand. Med stor passion for Dansk Design og moderne boligindretning. For os handler det ikke blot om det at drive en webshop, men at skabe et inspirerende univers med danske upcoming designer. At skabe et univers hvor vi samler de aller bedste og yder den bedst mulige service.

Den helt blide start

Virksomheden startede i maj 2016, som en helt ny og lille webshop med få brands. Vi bygger sortimentet stille og rolig op, derfor vil du også opleve at der løbende kommer nye brands og produkter til. ModernHouse er en online platform, hvor du har mulighed for at bestille det du ønsker dig, gaven til veninden, barselsgaven og få det tilsendt, så du slipper for at rende rundt fra den ene butik til den anden.

Vores fokus

ModernHouse er en virksomhed med ambitioner og muligheder. For os er det noget vi elsker at bruge vores tid på, netop at hjælpe dig til en endnu bedre oplevelse med online shopping. Vi brænder begge for et liv med en spændende karriere og nyder altid at have noget at se til.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive

De bedste hilsner

Mirjam & Lars