Viser et enkelt resultat

Collect Furniture

Flere flotte multifunktionelle møbler fra Collect Furniture, designet og produceret i egetræ. Udvalget byder på både børnemøbler, samt hylder og børneskamler i høj kvalitet og unik design. Så hvis du er på udkig efter børnemøbler som kan bruges i hele hjemmet og flotte egetræsmøbler, så kan nedenstående produkter være lige noget for dig.


Tilbud
125,00 kr.179,00 kr.

Delvis på lager |

Levering 1-2 hverdage


Hvem er Collect Furniture?

Den danske virksomhed Collect Furniture blev grundlagt i 2008 med en stor lancering af flere møbler til børn. Formålet er at skabe børnemøbler som kan bruges overalt i hjemmet, og som skaber en nysgerrighed hos børnene til at bruge disse designs. Dette samtidig med at møblernes kvalitet og design appellere til både forældre og bedsteforældre. Udover børnemøbler er kollektionen sidenhen blevet udvidet med møbler til de voksne, heriblandt sofabord (KANT), hylden (VinkL) samt BiRP magneter og knager. Alle møbler, m.m. er designet af Frédéric Collette og med fokus på den multifunktionelle og den høje kvalitet.

Virksomheden er specialiseret i bæredygtige og svanemærket møbler og tilbehør.

Designeren Frédéric Collette

Frédéric Collette er uddannet civilingeniør, derfor har han et stort fokus på brugen af rette materialer og producere udelukkende møblerne set ud fra den samlede miljøpåvirkning. Derfor bliver der kun brugt certificeret bæredygtigt træ, lim og olie. Flere af produkterne hos Collect Furniture er svanemærket og fremstår i en høj kvalitet.

Produktion

De massive egetræselementer er fremstillet hos et lokalt snedkeri på Falster i det sydlige Danmark eller i Alytus-regionen i Litauen. Her udføres tømrerarbejdet på lige vilkår som i Danmark. Der er enkelte dele som Frédéric Collette selv udføre på sit eget værksted i København, Danmark.

Alt massivt egetræ, som bruges i møblerne, stammer fra FSC-certificerede og bæredygtige europæiske skove, hvor mængden af fældede træ ikke overstiger behovet, dette for at beskytte dyreliv og planter.

Lærredet, som bruges på rammestolen, er fra det anerkendte firma KVADRAT og er 100% økologisk bomuld, samt certificerede GOTS. Desuden er lærredet markeret med EU Flowerfor tekstiler, hvilket også garantere kvaliteten.

Alle samlemøbler er testet for holdbarhed, styrke og farlige kemikalier af det danske teknologiske institut. Derudover er sikkerheden i designet blevet godkendt i samarbejde med det danske teknologiske institut, baseret på europæiske normer. Alle designs er nøje gennemtænkt, testet og vurderet hele fra start til slut.


Collect furniture_historie_produktion