Viser 1–21 af 51 resultater

Julegaver til ham

Hvad skal din mand, far, kæreste eller bror have i julegave? Vi har samlet en række populære designs, som mange mænd gerne vil have i hjemmet. Ved hjælp af vores filter i siden eller øverst (på mobilen) kan du nemt finde frem til gaveidéer indenfor den prisklasse dit budget tillader.

Alle julegaver kan byttes frem til den 15. januar, du kan med fordel blot notere julegave i feltet “Bemærkninger til ordren” i kassen og ellers er du altid velkommen til at rette henvendelse hvis du skulle have spørgsmål via siden: Kontakt os.


 


Julegave til ham

At finde den helt rette julegave til manden, kan være en svær opgave. Men kender du ham godt og ved hvad han tidligere er blevet glad for, er dette værd at tage med i dine overvejelser. Vidste du at de gaver som især de moden og ældre mænd værdsætter, er hjælpemidler der gør hverdagen nemmere og sjovere.

Hvis du tænker at det fortsat er en udfordring af finde frem til lige netop dette, vil vi gerne være med til at udfordre din kreativitet og fantasi. Således at du kan finde frem til den helt rette gave. Uanset om du ønsker at den skal være personlig, praktisk eller sjov.

Til at starte med vil vi anbefale at du sætter dig ned og noter lidt om hans fritidsinteresser, personlighed og job. På den måde har du et udgangspunkt, hvor du kan finde frem til det som modtageren mangler. Dette kan være noget praktisk til kontoret, en gadget eller tilbehør til hjemmebaren. Vi har her på siden samlet 3 forslag inden for en personlig, praktisk eller/og sjov gave til manden der har alt.

3 forslag til årets julegave – Personlig, Praktisk og Sjov

Personligt elsker vi at give en gave som modtagerne værdsætter og er glad for. Derfor har vi samlet vores bedste anbefalinger i et indlæg kaldet “Årets julegave til manden” – Her kommer vi med 6 anbefalinger til produkter som altid er et hit og alt sammen i forskellige prisklasser. Derudover har vi opsat filter, så du nemt kan finde frem til gaver, indenfor det budget du har lagt.

Nedenfor er vi kommet med vores bud på en personlig, praktisk og sjov julegave. Vi håber at dette kan give inspiration, smil og glæde når gaven åbnes juleaften.

Den personlige julegave: Spillet Parudgaven er til manden som gerne vil priotere parforholdet. Som gerne vil drøfte emner, som ikke altid falder naturligt. (Læs mere om spillet “Parudgaven” her)

Den praktisk julegave: Med en opslagstavle fra enten dot aarhus eller The Oak Men er der altid plads til vigtige papirer og noter. Denne er praktisk at bruge både på kontoret, køkken eller entré. Opslagstavlerne fås indenfor forskellige prisklasser og i forskellige størrelser. (Se alle opslagstavler her)

Den sjove julegave: Nosey er en humoristisk brilleholder og perfekt til manden som altid bliver væk for sine briller eler solbriller. Nosey fås i egetræ og valnød, kombineret med enten messing eller sort pulverlakeret stål. (Se alle Nosey brilleholdere her)

Køb julegaver hos ModernHouse

Når du køber julegaver online hos ModernHouse kan alle byttes frem til 15. januar. Her skal du blot have givet besked til os inden denne dato.

Levering: Skulle det blive nødvendigt kan du under købsprocessen vælge at få sendt din gave direkte til modtageren. Dette gøres ved blot at angive en anden leveringsadresse.

Søger du flere svar på hvad du skal forvente, når du køber julegaver hos ModernHouse. Kan du læse mere på siden – Julegaver.

Vi ønsker at yde en god service og er derfor e-mærket og kan kontaktes både på telefon 69148700 eller mail: shop@modernhouse.dk – Her svare vi altid hurtigst muligt.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.