Handelsesbetingelser

Moderhouse.dk er en danskejet webshop og er registreret med CVR 37595179 som et ModernHouse ApS, Gisselfeldvej 65, Tjørring, 7400 Herning.

Hos ModernHouse.dk er det dig som er den vigtigste og vi arbejder derfor på hele tiden at opnå tilfredse og glade kunder. Vi ønsker at du skal opleve en positiv og personlig kontakt med os, som betyder at du skal kunne fornemme historien bag og ikke være i tvivl om at vi også brænder for Dansk Design. Derfor bestræber vi os på at overholder alle landets love og regler – og mere til.

Nedenfor kan du læse om vores vilkår og betingelser for dit køb. Således at du føler dig tryk igennem hele købsprocessen og andet.

Køb

Når du skal foretage et køb på modernhouse.dk skal du igennem følgende faser

  • Find dit/dine ønskede produkter og tilføj dem til kurven og gå herefter til kassen
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelse/betalingsmåde
  • Godkend vores handelsbetingelser (evt. tilmeld nyhedsmail)
  • Tjek om alle oplysninger er korrekt og godkend herefter dit køb

Du vil herefter modtage en bekræftelse på dit køb via mail. Skulle denne ikke ankomme til din mail, så tjek evt. din spam og ellers kontakt os hurtigst muligt, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Betaling

Alle priser på siden er skrevet i Danske Kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter.

Det er muligt, at betale med: Visa Dankort, Visa elektron, Mastercard, Mobilepay, Applepay og Viabill.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer og betal over tid i 10 lige store rater hver måned. Du betaler første rate, når varen afsendes og resten senere. Læs mere her: www.viabill.com/legal

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

På ModernHouse.dk betaler du ingen gebyrer for at benytte kreditkort og øvrige betalingsløsninger, disse betaler vi gladeligt for dig.

Beløbet hæves først fra dit kreditkort når varen/varerne sendes afsted. Ligeledes kan vi ikke hæve mere end hvad du har tilladt.

Reservation af beløb – Betaler du med et internationalt betalingskort, som bl.a. Mobilepay, Visa, MasterCard og Visa Electron, så reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Afsluttende bestemmelser

Modernhouse.dk har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer der har en negativ effekt på dig som kunde, vil dog ikke gælde, medmindre vi har fået din accept.

Vi holder os til Dansk ret og landets generelle regler. Vi forholder os til alle vilkår og betingelser for både persondatapolitik og cookiepolitik.

Skulle et vilkår være eller blive ugyldig eller ulovlig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de relaterede vilkår.

Levering

Ved bestilling af vores lagervarer, pakkes ordren og sendes samme dag eller dagen efter, alt efter tidspunktet for bestilling. Dette gælder ikke varer, hvor der er angivet, at det er en vare, som er i restordre med længere leveringstid. Leveringstiden vil stå under produktet, nær købs knappen. Det er derfor altid tydeligt, for dig, hvor længe du kan forvente at vente på dit køb.

Alle varerne sendes med enten GLS, PostNord eller på palle og leveres så længe lager haves.

Vi ønsker så vidt muligt en hurtig levering, og tilbyder levering til Danmark og det meste af EU.

Fragtpriser

[Levering Danmark]

Levering til GLS pakkeshop koster 39 kroner, gratis fragt ved køb over 499 kr. Gælder ikke for varer, der kræver levering med vognmand. For disse varer vil der være en fragtgebyr.*

Levering til erhverv koster 59 kroner, vi tilbyder ikke gratis levering til erhverv.

Levering til privat adresse koster 59 kroner, vi tilbyder ikke gratis levering til private.

*Større forsendelser på palle kan leveres for 399 kr. Disse kan ikke leveres gratis.

Leveringstiden forventes til 1-2 hverdage på lagerførte varer. Varer i restordre leveres indenfor 4-6 hverdage. 

[Levering Udland]

Vi tilbyder levering til de fleste EU lande.

Sådan gør du: Find dit land i “Kassen” under “Kundeinformation”. Her vil du også kunne blive oplyst om en fragtpris, som kan variere fra hver enkelt land.

Vi levere med enten GLS til privat adressen eller Postnord til pakkeshop, dette kan du også se i kassen.

Du kan forvente en leveringstid på 2-6 hverdage. Ved lande som Norge, Grønland og Færøerne kan der dog forekomme lidt ekstra ventetid pga. toldtid.

Obs. Der tilbydes ikke fragtfri levering til privat adresse og udland.

Hvis du fortryder dit køb? (Fortrydelsesret)

Du har 90 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtager varen.

Du skal inden 90 dage give besked hvis du har fortrudt dit køb. Beskeden skal ske til: shop@modernhouse.dk og her skal du gøre det tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst på siden.

Ikke afhentede returpakker

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot, at nægte at modtage varen, uden at give os besked om dette. Hvis varer kommer retur, fordi de ikke er blevet afhentet i pakkeshoppen inden for fristen, vil du blive pålagt at betale de udgifter, vi er blevet pålagt for returneringen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre tilbage uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returlabel, som du kan benytte dig af til enten at returnere eller ombytte en vare.

Returneringen koster 50 kr.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: møbler, biopejse. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 299 kr.

Varens stand når du returnere

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter selv ved evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, og kan sammenlignes med hvad du vil gøre med produktet i en fysisk butik. Så ønsker du hele beløbet refunderet anbefaler vi at du behandler produktet optimalt og ikke foretager forringelse af dens værdi, ellers kan du risikere kun at få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du bærer risikoen for varen når sikkert tilbage til os. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende tilbage?

Vi ser helst at du vedhæfter en kopi af din ordrebekræftelse, udfylder vores vedlagte “Takkekort” eller vores standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! > Få Købsgaranti med et PriceRunner-medlemskab i dag <

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende betingelser.

Siden 2000 har PriceRunner hjulpet millioner af danskere med at gøre en god handel. Tjenesten har altid været både gratis og uafhængig og har til formål at gøre det lettere for forbrugere at sammenligne produkter, priser og butikker.

Hvis der er noget galt med varen? (Reklamation)

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Alle varerne bliver kontrolleret inden de afsendes afsted til kunden.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få byttet din vare, varen repareret, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af situationen. Kontakt os venligst på mail: shop@modernhouse.dk så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Du kan reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering i forbindelse med en reklamation

Når du returnere varen, er det vigtigt at du oplyser os om problemet og er så detaljeret, som overhovedet muligt.

Husk at kontakt hurtigst muligt, så vil vi sende en returlabel til dig, så du ikke selv skal stå for fragtomkostningerne og send derefter varen retur i forsvarligt emballage.

Benytter du ikke vores returlabel, vil vi refundere dine (rimelige) fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnering skal ske til

ModernHouse ApS
Dueoddevej 6G
7400 Herning
Denmark

(Dette vil stå på din returlabel) Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan købe en returlabel her, som du kan benytte dig af til at returnere én eller flere varer.

Persondatapolitik

Når du handler hos os har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi registrere og videregiver kun disse personoplysninger med det formål at levere varen til dig. Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos ModernHouse ApS og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Disse virksomheder behandler udelukkende disse oplysninger på vores vegne, og må ikke bruges til egne formål.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtig, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@modernhouse.dk

Den dataansvarlige på modernhouse.dk er: ModernHouse ApS

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på shop@modernhouse.dk eller på telefon (+45) 69148790. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
via 
Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

E-mærke

ModernHouse er e-mærket. Det betyder at du trygt kan handle hos os. Se vores certifikat for vores e-mærket her.

E-mærket tilbyder dig gratis sagsbehandling, som du frit kan benytte dig af. Når du handler på en godkendt e-mærket webshop, er du omfattet af e-mærket køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. +45 44858590 ved spørgsmål.

E-mærket er skabt i samarbejde med TrygFonden, og udviklet for at skabe sikker shopping. På den måde kan du handle trygt på nettet.

Generelle oplysninger

ModernHouse ApS
Gisselfeldvej 65
7400 Herning

CVR. nr. 37595179
E-mail: shop@modernhouse.dk
Telefonnummer: (+45) 69148790
Etableringsår: 2016

Ejer:

Lars Østergaard Jørgensen (06/11/88)

Standardfortrydelsesformular

(Denne standardfortrydelsesformular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende). Du kan købe en returlabel her, som du kan benytte dig af til at returnere én eller flere varer.

Til:

ModernHouse ApS
Dueoddevej 6G
7400 Herning

E-mail: shop@modernhouse.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Ordre nr. _____________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19/04/2024