Generelle Vilkår og betingelser for ModernHouse.dk

Moderhouse.dk er en danskejet webshop og er registreret med CVR 37595179 som et ApS

Hos ModernHouse.dk er det dig som er den vigtigste og vi arbejder derfor på hele tiden at opnå tilfredse og glade kunder. Vi ønsker at du skal opleve en positiv og personlig kontakt med os, som betyder at du skal kunne fornemme historien bag og ikke være i tvivl om at vi også brænder for Dansk Design. Derfor bestræber vi os også på at overholder alle landets love og regler – og mere til.

Nedenfor kan du læse om vores vilkår og betingelser for dit køb. Således at du føler dig tryk igennem hele købsprocessen og andet.

Køb

Når du skal foretage et køb på modernhouse.dk skal du igennem følgende faser

  • Find dit/dine ønskede produkter og tilføj dem til kurven og gå herefter til kassen
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelse/betalingsmåde
  • Godkend vores handelsbetingelser (evt. tilmeld nyhedsmail)
  • Tjek om alle oplysninger er korrekt og godkend herefter dit køb

Du vil herefter modtage en bekræftigelse på dit køb via mail. Skulle denne ikke ankomme til din mail, så tjek evt din spam og ellers kontakt os hurtigst muligt, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Betaling

Alle priser på siden er skrevet i Danske Kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter.

Det er muligt, at betale med:

Visa Dankort
Visa elektron
Mastercard
Maestro
Mobilepay
Viabill
Bankoverførelse (her sendes varen dog først, når pengene er registreret på kontoen)
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

På ModernHouse.dk betaler du ingen gebyrer for at benytte kreditkort og øvrige betalingsløsninger, disse betaler vi gladeligt for dig.

Beløbet hæves først fra dit kreditkort når varen/varerne sendes afsted. Ligeledes kan vi ikke hæve mere end hvad du har tilladt.

Afsluttende bestemmelser

Modernhouse.dk har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer der har en negativ effekt på dig som kunde, vil dog ikke gælde, medmindre vi har fået din accept.

Vi holder os til Dansk ret og landets generelle regler. Vi forholder os til alle vilkår og betingelser for både persondatapolitik og cookiepolitik.

Skulle et vilkår være eller blive ugyldig eller ulovlig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de relaterede vilkår.

Levering

Ved bestilling af vores lagervarer, pakkes ordren og sendes samme dag. Dette gælder hvis varen er bestilt inden kl. 14:00 (mandag – fredag)

Dette gælder ikke varer, hvor der er angivet, at det er en bestillingsvare, specialvarer eller en vare, som er i restordre med længere leveringstid. Leveringstiden vil stå under produktet, nær købs knappen. Det er derfor altid tydeligt, for dig, hvor længe du kan forvente at vente på dit køb.

Alle varerne sendes med GLS (PostNord i visse tilfælde, til udland) og leveres så længe lager haves.

Vi ønsker så vidt muligt en hurtig levering, og tilbyder levering til Danmark og det mest af EU.

Fragtpriser

[Levering Danmark]

Levering til GLS pakkeshop koster 29 kroner, fri fragt ved køb over 299 kroner.

Levering til erhverv koster 39 kroner, vi tilbyder ikke gratis levering til erhverv.

Levering til privat adresse koster 59 kroner, vi tilbyder ikke gratis levering til private.

Alle lagervarer sendes samme dag, bestilt inden kl. 14:00 (Mandag til fredag)

Leveringstiden kan forventes til 1-2 hverdage på lagerførte varer. Andre varer vil leveringstiden være skrevet ved enkelte produkter.

[Levering Udland]

Vi tilbyder levering til de fleste EU lande.

Sådan gør du: Find dit land i “Kassen” under “Kundeinformation”. Her vil du også kunne blive oplyst om en fragtpris, som kan variere fra hver enkelt land.

Vi levere med enten GLS til privat adressen eller Postnord til pakkeshop, dette kan du også se i kassen.

Du kan forvente en leveringstid på 2-6 hverdage. Ved lande som Norge, Grønland og Færøerne kan der dog forekomme lidt ekstra ventetid pga. toldtid.

Obs. Der tilbydes ikke fragtfri levering til privat adresse og udland.

Hvis du fortryder dit køb? (Fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtager varen.

  • Special fremstillet efter dine specifikationer, som produkter med indgraveret tekst kan ikke fortrydes.

Du skal inden 30 dage give besked hvis du har fortrudt dit køb. Beskeden skal ske til: shop@modernhouse.dk og her skal du gøre det tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot, at nægte at modtage varen, uden at give os besked om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre tilbage uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returlabel, som du kan benytte dig af til enten at returnere eller ombytte en vare,returneringen koster kun 40 kr.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: møbler, biopejse. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 299 kr.

Varens stand når du returnere

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter selv ved evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, og kan sammenlignes med hvad du vil gøre med produktet i en fysisk butik. Så ønsker du hele beløbet refunderet anbefaler vi at du behandler produktet optimalt og ikke foretager foringelse af dens værdi, ellers kan du risikere kun at få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du bærer risikoen for varen når sikkert tilbage til os. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

ModernHouse ApS
Gisselfeldvej 65
7400 Herning

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvad skal jeg sende tilbage?

Vi ser helst at du vedhæfter en kopi af din ordrebekræftelse, udfylder vores vedlagte “Takkekort” eller vores standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Hvis der er noget galt med varen? (Reklamation)

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Alle varerne bliver kontrolleret inden de afsendes afsted til kunden.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få byttet din vare, varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af situationen. Kontakt os venligst på mail: shop@modernhouse.dk så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Du kan reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering i forbindelse med en reklamation

Når du returnere varen, er det vigtigt at du oplyser os om problemet og er så detaljeret, som overhovedet muligt.

Husk at kontakt hurtigst muligt, så vil vi sende en returlabel til dig, så du ikke selv skal stå for fragtomkostningerne og send derefter varen retur i forsvarligt emballage.

Benytter du ikke vores returlabel, vil vi refundere dine (rimelige) fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnering skal ske til

ModernHouse ApS
Gisselfeldvej 65
7400 Herning
Denmark

(Dette vil stå på din returlabel) 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Persondatapolitik

Når du handler hos os har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi registrere og videregiver kun disse personoplysninger med det formål at levere varen til dig. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos ModernHouse ApS og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Disse virksomheder behandler udelukkende disse oplysninger på vores vegne, og må ikke bruges til egne formål.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtig, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@modernhouse.dk

Den dataansvarlige på modernhouse.dk er: ModernHouse ApS

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over dit køb, foretrækker vi at du retter henvendelse til os på shop@modernhouse.dk eller på telefon (+45) 69148790. Hvis det mod forventning ikke skulle lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

E-mærke

ModernHouse er e-mærket. Det betyder at du trygt kan handle hos os. Se vores certifikat for vores e-mærke her.

E-mærke tilbyder dig gratis sagsbehandling, som du frit kan benytte dig af. Når du handler på en godkendt e-mærket webshop, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. +45 44858590 ved spørgsmål.

E-mærket er skabt i samarbejde med TrygFonden, og udviklet for at skabe sikker shopping. På den måde kan du handle trygt på nettet.

Generelle oplysninger

ModernHouse ApS
Gisselfeldvej 65
7400 Herning

CVR. nr. 37595179

E-mail: shop@modernhouse.dk

Telefonnummer: (+45) 69148790

Etableringsår: 2016

Ejer:

Lars Østergaard Jørgensen
06/11/88

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

ModernHouse ApS
Gisselfeldvej 65
7400 Herning

E-mail: shop@modernhouse.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Ordre nr. _____________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10-03-2021