Viser alle 3 resultater

Baby aftryk

Med vores baby aftryk fra Prik & Streg har du mulighed, for nemt at forevige hænder og fødder. Benyt dig af vores forskellige kit, bestående af giftfrit aftrykssæt i enten Sort, Pink og Blå, samt vores selvhærdende ler.

Disse sæt er perfekt til hjemmebrug, hvor du kan sidde i ro og mag med dit barn. Her kan du tage de aftryk som du ønsker og forevige de små hænder og fødder til evigt minde. Alt i sortimentet er sikkert at bruge og uden farlig kemi.Blækfrit aftrykssæt

Hos ModernHouse forhandler vi flere forskellige baby aftryk og måder du kan forevige dit barns hånd og fod. Et aftrykssæt er den perfekte gaveidé til den gravide, som barsels- eller dåbsgave. Dette sæt fås i flere udgaver og kan bruges til både piger og drenge.

Den første tid er oftes noget helt specielt og et øjeblik man ønsker at forevige til evigt minde. Med de blæk- og giftfrie baby aftryk, kan du tage aftryk af dit babys hånd og fod, allerede på sygehuset. En hyggelig stund, som I  kan delesammen som forældre. En fantastisk måde at skabe minder, samt en god start på forældrelivet.

Alle vores blækfrie aftrykssæt er fri for farlige kemikalier og 100% babyvenlig. Prøv vores aftryks sæt og få de perfekte baby aftryk med flotte detaljer til evig minde og uden noget svineri.

Når man først er blevet forældre, så ved man hvor hurtigt tiden går. Inden du når at se dig om, har de lært at gå, løbe og cykle. Den bedste måde at forevige hvor små de engang var, er med de fine baby aftrykssæt fra Prik & Streg i selvhærdende ler og vores blækfrie aftryks sæt, som fås i flere farver. (Sort, Blå og Pink)

Deltaljeret aftryk af din babys hånd og fod

Udover at det er nemt at lave fine babyaftryk, så er vores blækfrie baby aftryk så gode, at du kan få alle linjer med fra både hånd og fod. Dette uden af have maling over det hele.

I sættet medfølger en lille serviet som tørres over enten hånd eller fod, herefter placeres dette på det medfølgende A5 ark, som giver et perfekt aftryk af enten din babys hånd eller fod. Du slipper derfor for at have maling over det hele og sikre samtidig et perfekt aftryk.

Selvhærdende ler

Ønsker du en anden form for baby aftryk, så er dette kit med selvhærdende ler sjovt og nemt at bruge. Med det selvhærdende ler har du mulighed, for at lave imellem 2-4 aftryk afhængig af barnets hånd- og fodstørrelse, samt tykkelsen på ler.

Fordelen ved dette ler er at hvis du oplever at det første aftryk bliver grimt, kan du altid rulle det sammen og forsøge igen.

Babyaftryk fri for farlig kemi

Disse aftrykssæt er med fokus på barnets trivsel og derfor er det fri for farlig kemi og 100% babyvenlig. Du bruger blot den medfølgende serviet, som er blækfrie. Du undgår derved at dit barns hænder- og fødder smøres ind i maling.

Disse aftrykssæt fra Prik & Streg er produceret helt uden farlige kemikalier, hvilket betyder at du kan tage sættet med på sygehuset og tage baby aftryk, når baby kun er få timer gammel.

Med de mange muligheder kan du købe flere sæt i flere farver og kombinere, som du ønsker. Du har mulighed for at være kreativ på flere måder med babyaftryk i flere farver. For mange er det en god måde at følge barnets udvikling og huske hvor små de engang var. Brug disse aftrykssæt, eksempelvis ved hver fødselsdag og forevige deres udvikling i årene der går. Du kan også bruge dem til søskende og sammenligne hvordan de som søskende udvikler sig.

Aftrykssæt fra Prik & Streg

Disse sæt fra Prik & Streg er produceret med det formål at gøre det nemmere at tage aftryk af hænder- og fødder. Den danske virksomhed Prik & Streg er startet med udgangspunkt i børnenes verden og designer produkter, som er en hjælp til at forevige de mange minder om vores kære små. Som forældre ved man at tiden flyver afsted og det kan være svært at huske hvor små de engang var eller alle deres sjove kommentar. Deres hurtige udvikling giver anledning til mange sjove og hyggelige stunder. Med de mange redskaber fra Prik & Streg har du en mulighed og en god hjælp at hente, så du om mange år kan kigge tilbage på en række gode minder, billeder og aftryk med dit barn.

Prik & Streg har designet og producere en række muligheder, hvor du på en dekorativ og flot måde kan samle alle de bedste minder, oplevelser og skønne ting fra dit barns opvækst.

Tilbehør til Baby Aftryk

Milestone Baby Kort

Graviditets Milestone Kort; Med disse milestone baby kort kan du allerede fra starten af din graviditet (12 uger) noter og tage billeder. Med disse milestone graviditets kort har du mulighed for at huske alle de små og sjove stunder der er under graviditeten. Minder som man med tiden vil glemme, men måske gerne vil huske.

Perfekt til Barnets Bog

Med barnets bog har du mulighed, for at notere de vigtigste begivenheder og indsætte billeder fra dit barns opvækst. Barnets bog fås med flere forskellige designs og findes i både en original og tvilling udgave. Den er med fleksible overskrifter og med plads til både billeder og tekst. Barnets bog er designet med udgangspunkt i egne erfaring fra parret bag Prik & Streg. Med små børn er der mange ting, man gerne vil huske og dette har været en hjælp til at skabe denne barnets bog.

Den perfekte gave til de mindste

I forbindelse med en graviditet og lille ny, er der flere festlige arrangementer. Nogle holder babyshower, som afholdes inden barnet kommer til. En fest hvor man fejre det kommende barn. Derudover er der gaven til barselsbesøget, dåbsgaven eller gave til navngivningsfesten. De mange anledninger kan give anledning til flere overvejelse omkring den perfekte gave. Du finder flere gode bud på den helt perfekte gave til de mindste. Ønsker du at give en pengegave, kan det være super fint at kombinere med et baby aftryk eller milestone baby kort. Med vores mange fine produkter har du mulighed for at give en personlig gave, som kan glæde både baby og forældre.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.