Viser alle 7 resultater

Ryborg Urban Designs


Dansk Designvirksomhed og Traditionel Design

Den danske designvirksomhed Ryborg Urban Designs er startet af Tanja Fyhn Ryborg. Dette med et ønske om at skabe dekorative ophæng indenfor diverse souvenirs, påskepynt og andet. Designet byder på kvalitets produkter og fine designs til de festlige højtider. Alle produkter er designet og produceret i Danmark, produkter som passer både til den klassiske og moderne indretning.

Urban Easter

I dette sortiment finder du et udvalg af diverse påskepynt, som er produkter som oaser af tradition med et moderne tvist. Alt hvad vi kendetegner ved påsken finder du blandt det fine sortiment fra Ryborg Urban Designs.

Udvalget byder på påskepynt med; Påskehare, Påskeæg, Påskekyllinger, Vintergækker og Ahornsblade. Alt sammen sammensat på flere forskellige dekorative måde og enten som ophæng eller på pind til placering i blomsterkrukken eller andet.

Levering

Alle produkter leveres fint pakket i pastlomme med neutral information om dit købte produkt. De leveres alle i antal af et stk og til en yderst attraktiv pris, hvor du har mulighed for at skabe en samling af personlig og traditionel pynt til hjemmet.