Viser 1–21 af 30 resultater

Felius Design

Du finder her et stort udvalg af diverse festlige artikler fra den kvalitetsbevidste virksomhed. Brug dem hele året rundt til diverse fødselsdage og andre designs til diverse højtider. Udvalget byder på flere produkter indenfor: Fødselsdagspynt, julepynt, nytårspynt og påskepynt i flere farver og materialer.Pynt til højtider og mærkedage året rundt

Felius Design blev grundlagt i oktober 2014 med et ønske om at skabe dekorative, festlig og kvalitets design til det moderne hjem. Du finder et stort udvalg af flere forskellige designs til diverse højtider og festlige arrangementer.

Hele grundlaget for Felius Design er at skabe designs som altid vil fremstå dekorativ i indretningen, samt er i et tidsløst design. Den danske designvirksomhed står for det bæredygtige og har et ønske om at gøre op med den køb-og-smid-væk kultur, som mange benytter i dag. Et koncept som vi inderst inde alle ønsker skal være en realitet i vores hverdag. Vi ønsker netop at undgå at vi køber, for kort tid efter at smide det ud. Derfor finder vi disse kvalitets produkter fra Felius Design interessante og perfekte til nutidens moderne hjem. Vores udvalg indeholder diverse festlige artikler til fødselsdagen og andre festlige arrangementer. Du finder diverse festpynt til højtider som: Nytårspynt, julepynt og påskepynt.

Skønne tal til Kubus stagen

Som disse design efterhånden er meget populære til, er de mange måder du kan sammensætte dem på din kubus stage. Især de fine tal som fås i sort, hvid, messing og egetræ er populære at bruge i julen, samt til diverse fødselsdage året rundt. Med tallene har du en fantastisk måde at markere det år man nu runder på den populære kubus stage. Få inspiration til din borddækning eller adventsstage blandt udvalget.

I vores udvalg er især fødselsdagsflagene og talene meget populære. På trods af at virksomheden stadigvæk er forholdsvis ny, formår de stadigvæk at forny sig i deres design. De er fantastiske til at skabe mange unikke produkter til alle de mange festlige højtider vi år for år fejre sammen.

Vision og Værdier for Felius Design

Dansk Design er kendt for deres høje kvalitet og gode værdier. Dette er ligeledes nogle værdier som du finder i denne danske designvirksomhed. Med et ønske om at blive Europas førende virksomhed indenfor tidløst design til diverse festlige arrangementer, mærkedage og højtider. Dette skaber grundlaget for de mange fine designs og er med i hele designsprocessen og produktionen.

Du finder derfor produkter i særklasse og med fokus på en høj kvalitet. Perfekt til brug hele året rundt og til enhver moderne hjem. Alle produkter er indbegrebet af det tidløse, klassiske og enkle design – Perfekt til enhver lejlighed.

Vores service

Alle produkter er dansk design og produceret i Danmark. De er perfekte både til at skabe en festlig stemning, men også som årets gaveidé. Vi går altid efter at tilbyde den bedst mulige service. Her tilbyder vi billige fragtpriser og gratis levering ved køb over 299,- Derudover så sender vi din bestilling samme dag, hvis den blot er bestilt inden kl. 14:00 – Dette gælder kun lagervarer.

Med højtider og de festlige arrangementer i fokus, finder du et stort udvalg af lækre artikler, som du kan bruge igen og igen. Derudover kan du nemt kombinere disse med mange andre festlige designs.