Viser 1–21 af 51 resultater

Havekrukker og Plantekasser

En smuk have er ikke kun forbeholdt dem, der har en stor plæne eller et rummeligt udendørs areal. Med de rigtige havekrukker og plantekasser kan du nemt og stilfuldt skabe en grøn oase på din altan, terrasse eller i din indkørsel. House Doctor og Squarely Copenhagen er to populære brands, der tilbyder et bredt udvalg af moderne og elegante havekrukker og plantekasser, der passer til enhver haveindretning.


 

Tilbud
9.995,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage

Tilbud
4.395,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage

Tilbud
3.395,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage


Praktiske og stilfulde løsninger til din haveindretning

Gør din have til dit eget paradis med praktiske og stilfulde løsninger til din haveindretning. Et sted med plads til at plante blomster i krukker og potter med flotte krukker til haven. Uanset om du har en altan, en lille byhave eller en stor landskabshave.

Der findes utallige muligheder for at skabe et smukt og funktionelt udendørs rum. Start med at tænke på din have som et ekstra rum i dit hjem og overveje, hvordan det kan bruges på bedste vis. Skab en hyggelig oase med et komfortabelt loungesæt, et bålsted, måske nogle gamle krukker med blomster og planter og en skjult hængekøje mellem træerne. Indret dit uderum med små og store krukker til haven med blomster og planter i forskellige farver. Alt sammen noget som passer til din stil og skaber en harmonisk helhed.

Det vigtigste er at skabe en have- eller altan indretning, der passer til dine behov og ønsker. Så du får en haveindretning, hvor du kan slappe af og nyde udendørslivet med skønne planter i krukker en varm forårsdag eller lun sommeraften.

Tip: Brug lyskæder eller lanterner til at skabe en hyggelig atmosfære om aftenen og forlænge brugen af din have eller altan efter solnedgang.

Store plantekasser på hjul og højbede

Squarely Copenhagen er kendt for deres store havekrukker med selvvandingssystem og aflange plantekasser på hjul. Disse store plantekasser er ikke kun smukke, de er også yderst praktiske. De er lette at flytte rundt på, hvilket giver dig mulighed for at ændre din haveindretning efter behov. Plantekasserne på hjul er perfekte til dem, der ønsker at have en lille køkkenhave med spiselige planter. Da de kan placeres i solrige områder i løbet af dagen og flyttes til skyggefulde områder om aftenen.

Højbede er en populær løsning til dig som gerne vil dyrke blomster, have flerårige planter eller grønt i en ergonomisk behagelig højde. Noget som minimerer belastningen på din ryg og undgår ømme knæ, når du plejer dine planter. Har du ikke en stor terrasse er høje plantekasser ideelle til at skabe en lille urtehave med lækre grønsager eller en blomsterhave på din altan eller terrasse, hvor pladsen kan være begrænset.

Plantekasser til altan – bring naturen ind i byen

Hvis du bor i byen og har en altan som din primære udendørs plads, kan udendørs krukker fra Squarely Copenhagen være den perfekte løsning for dig. Her kan vi nemlig tilbyde et bredt udvalg af store krukker specielt designet til altaner, som kan bidrage til at bringe naturen ind i byen og skabe et grønt åndehul midt i den urbane jungle.

De flotte krukker fra Squarely Copenhagen er ideelle til altaner, da du nemt kan monterede dem på dit gelænder på altanen. Dette ved tilkøb af stropper i enten læder eller nylon. Her kan du skabe en flot oase af forskellige blomster og grønne planter.

Stilfuldt design til enhver haveindretning

House Doctor og Squarely Copenhagen er kendt for deres fokus på stilfuldt design og høj kvalitet. Deres havekrukker og plantekasser er nøje udvalgt for at matche nutidens trend inden for haveindretning. De bruger materialer af høj kvalitet, såsom træ, metal og keramik. Deres design er nøje gennemtænkt for at sikre både funktionalitet og æstetik.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.