Aviendo

Aviendo Fairy Tales er skandinavisk interiør design og en dansk designvirksomhed etableret i 2011 af Jo og Anders Nielsen. Med mottoet - "At berige og inspirere" er deres vision at skabe produkter som er med til at berige og inspirere dit liv med skønne fortællingere og stilrene figurer.

I udvalget finder du figurer, inspireret af H. C. Andersens mange eventyr og træfigurer som: Den Grimme Ælling (ugly duckling), Nattergalen, Hunden fra Fyrtøjet og bordflaget som pynter fint på fødselsdagsbordet. Aviendo designer oplagte gaveideer til mange lejligheder, uanset om det er til børn eller din bedste veninde.

Viser et enkelt resultat

 

 

Tilbud
-40%
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 179,00 kr..

På Lager |

Levering 1-2 hverdage


Danmarks mest eventyrlige designvirksomhed

Aviendo er en dansk designvirksomhed med det stærke motto; “At berige og inspirere.” Her finder du en samling af dansk design, inspireret af klassiske eventyr. Alle produkter er produceret i høj kvalitet af dygtige danske håndværkere. De er designet med det formål at bidrage med mere end blot det dekorative. Et godt håndværk og et design som indbyder til leg og eventyr, ser vi som disse som en fantastisk inspiration til magiske fortællingere for både børn og voksne.

I Aviendos design univers finder du flere eventyrlige figurer, som eksempelvis: Nattergalen, som både er dekorativ med udskiftelig ryg og som fungere som en fløjte. Den Grimme Ælling (ugly duckling) og Hundene fra Fyrtøjet. Brug de mange designs sammen med dine børn, når du skal fortælle en eventyrlig historie fra H. C. Andersen.

Magiske fortællinger fra Aviendo!

Fra Aviendo Fairy Tales finder du en fantastisk samling af eventyrlige designs for børn og voksne. Aviendo’s design figurer er baseret på historier fra H. C. Andersen, og er grundlaget for designet bag de forskellige produkter. Derudover er de en flot kombination af elegance, funktionalitet og kvalitet indenfor skandinavisk design.

Disse designs fra Aviendo Fairy Tales indbyder til flere hyggelige stunder for både børn og voksne. Sammen kan I snakke om de mange eventyr, alt imens I kan studere de eventyrlige designs og fløjte en sang på “Nattergalen.”

Om H. C. Andersen

H. C. Andersen var en kendt og meget populær digter og fortæller født i år 1805. Hans mange eventyr har været brugt gennem flere år som godnat læsning for børn, og har været med til at inspirere til en smukkere og mere eventyrlig hverdag. Hans historier bærer præg af eksistens, accept og ægte skønhed. Alt dette samlet som skønne fortællinger, som i dag kan opleves igennem et moderne udtryk og eventyrlige billeder, samt figurer. Blandt de mest kendte eventyr finder du fortællingerne: Den Grimme Ælling, Nattergalen og Fyrtøjet.

En eventyrlig rejse med Aviendo

Med flere eventyrlige designs, og med fokus på kvalitets tid mellem forældre og børn. Finder du en kollektion som ligeledes kan anbefales som barselsgave, dåbsgave eller som gave til din bedste veninde. Alle produkter et godt eksempel på godt nordisk design når det er bedst.