Viser alle 12 resultater

Aviendo Fairy Tales

Aviendo er en ung dansk designvirksomhed etableret i 2011 af Jo og Anders Nielsen. Med mottoet – “At berige og inspirere” er deres vision at skabe produkter som er med til at berige og inspirere dit liv med skønne fortællingere og kreative designs til det moderne børneværelse.

I udvalget finder du designs, inspireret af H. C. Andersens mange eventyr og træfigurer som: Den Grimme Ælling, Nattergalen og Hunden fra Fyrtøjet.


 


Danmarks mest eventyrlige designvirksomhed

Aviendo er en dansk designvirksomhed med det stærke motto; “At berige og inspirere.” Her finder du en samling af dansk design, inspireret af klassiske eventyr. Alle produkter er produceret i høj kvalitet, og designet med det formål at bidrage med mere end blot det dekorative. Et godt håndværk og et design som indbyder til leg og eventyr, ser vi som disse som en fantastisk inspiration til magiske fortællingere for både børn og voksne.

Et godt eksempel kan være designet “Nattergalen”, som både er dekorativ med udskiftelig ryg og som fungere som en fløjte. Brug de mange designs, når du skal fortælle en eventyrlig historie fra H. C. Andersen.

Magiske fortællinger fra Aviendo!

Fra Aviendo Fairy Tales finder du en fantastisk samling af eventyrlige designs for børn og voksne. Disse designs er baseret på historier fra H. C. Andersen, og er grundlaget for designet bag de forskellige produkter. Derudover er de en flot kombination af elegance, funktionalitet og kvalitet indenfor skandinavisk design.

Disse designs indbyder sammen til flere hyggelige stunder mellem børn og voksne. Sammen kan I snakke om de mange eventyr, alt imens I kan studere de eventyrlige designs og fløjte en sang på “Nattergalen.”

Om H. C. Andersen

H. C. Andersen var en kendt og meget populær digter og fortæller født i år 1805. Hans mange eventyr har været brugt gennem flere år som godnat læsning for børn, og har været med til at inspirere til en smukkere og mere eventyrlig hverdag. Hans historier bærer præg af eksistens, accept og ægte skønhed. Alt dette samlet som skønne fortællinger, som i dag kan opleves igennem et moderne udtryk og eventyrlige billeder, samt figurer. Blandt de mest kendte eventyr finder du fortællingerne: Den Grimme Ælling, Nattergalen og Fyrtøjet.

En eventyrlig rejse med Aviendo

Med flere eventyrlige designs, og med fokus på kvalitets tid mellem forældre og børn. Finder du en kollektion som ligeledes kan anbefales som barselsgave, dåbsgave eller til fødselsdag. Vi tilbyder lyn hurtig levering og 30 dages returret. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.