Boligtrends 2023

boligtrends 2023 - trends 2023 - Modernhouse

Boligtendenser 2023: Natur, følelser og farver

Med vores blogindlæg om boligtrends 2023 vil vi komme ind på hvilke tendenser vi vil opleve i 2023. Noget ved du måske godt, mens andet er nyt.

Nogle ting er kommet for at blive, du har måsket gættet det? Nemlig naturen, den er kommet for at blive og vil fortsat spille en stor rolle i boligindretningen fremover. Dog ser vi også en tendens til at flere farver fortsætter med at være en del af indretningen, noget som vi personligt er vilde med.

Mange større farvebrands har nu meldt ud, hvad de mener vil være årets farve i 2023. Dog er der delte meninger, men grundlæggende ligger vi os på farver som sarte nuancer indenfor gul og grøn, kombineret med fersken og orange. Derudover oplever vi at farven Terracotta har vundet indpas hos mange. En varm glød og et mix af det røde og orange.

Tip: Klik på billederne for at læse mere om de forskellige produkter

Hvad kommer vi til at se mere til?

Genbrug, bæredygtig tankegang, natur og planter i soveværelset, fletkurve og rattanmøbler kommer til at præge vores indretning og boligtrends i 2023. Måske mærker du allerede nu et ønske om at indretningen skal være mere farverig eller bære præg af nye tendenser. Vi er igennem de seneste par år blevet påvirket meget til at bruge flere farver i indretningen, og hvem er ikke vilde med mere farve i hverdagen?

Personligt synes jeg farver er med til at gøre hjemmet mere personligt, fordi de er med til at udstråle hvem du/I er. Her har man mulighed for at skille sig ud, fordi der er så mange forskellige farvevarianter, en grøn er ikke bare grøn, men kan vælges i flere forskellige nuancer.

Farver i 2023

Grøn er stadigvæk den førende trend – Grøn er den nye sort læste jeg engang. For mange er grøn virkelig blevet en del af både boligindretningen og farven på tøjet. En trend jeg selv er hoppet med på!

Nye farver som grønblå, himmelblå, terracotta, lavendel og de mere røde, samt orangefarvede farver bliver en endnu større del af vores indretning i 2023, og vi glæder os til at blive inspireret af jer alle derude. Farven terracotta og design i ler, kommer til at tage rigtig meget over i indretningen i 2023, sammen med beige og mere lyse farver, giver terracotta en fantastisk stemning og kan virke både beroligende og opløftende på samme tid. Samtidig er det en farve som er utrolig nem at integrere i indretning i form af eksempelvis plaider, pyntepuder, vaser og andre nips.

Luksus kommer også til at præge vores indretning, ved at vi kombinere farver som guld og en helt mørk blå. Fantastisk til stuen eller soveværelset, hvor det gerne må være mørkt og skabe hygge i form af en mørk farve.

boligtrends 2023 - dansk design - indretning - modernhouse
boligtrends 2023 - belysning - vaeglampe

Møbel trends 2023

Før du begynder at følge alle nye trends, idéer og gode forslag – anbefaler vi at du først og fremmest overvejer hvilken indretning og farver du godt kan lide. Hvad gør dig glad, uanset om det er valg af farve, materiale, genbrug eller fokus på det bæredygtige. Intet er hverken mere rigtigt end andet, det handler om at skabe en indretning, hvor du føler dig godt tilpas.

Men vi oplever at 2023 byder på en ny møbeltrend indenfor kurvede former, rattan og lyst træ. Klasisske og enkle design som skaber luft og plads til planter, nips, pyntepuder og plaider i de farver, som du elsker.

Selvpleje, Yoga og vinterbadning

En ny trend som jeg selv er hoppet med på og personligt elsker, nemlig fokus på selvpleje, en stille stund – måske i form af Yoga eller vinterbadning. En trend hvor man bliver bedre til at priotere sig selv og egen velvære. Trends som vi er flere som omfavner, af flere årsager. Hverdagen kan hurtigt blive travl med arbejde, fritidsinteresser, venner, familie og børn. Derfor er det så vigtigt at huske sig selv indimellem!

Selvpleje kan være mange ting, det kan handle om at finde ro i sine omgivelser, samt skabe nogle gode rutiner i din hverdag, rutiner som gør dig glad og giver overskud. Du kan bruge 2023 på at tænke over “Hvad gør dig glad?” Brug dine svar til at gøre 2023 endnu bedre!

Tip: Søger du skønne sager til mere selvpleje, velvære eller som supplement til din vinterbadning har vi nedenfor flere gode produkter fra eksempelvis AYA & IDA og Meraki.

aya and ida drikkeflaske peach - drikkeflaske - termoflaske

Tip: Klik på billederne for at læse mere om de forskellige produkter

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.