Generelle oplysninger

ModernHouse IVS

CVR. nr. 37595179

Etableringsår: 2016

Levering

Ved bestilling af vores lagervarer, pakkes ordren og sendes samme dag. Dette gælder hvis varen er bestilt inden kl. 15 (mandag – torsdag) og kl. 14 om fredagen. Din ordre vil herefter blive leveret den efterfølgende hverdag.*

Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare, specialvarer eller en varen, som er i restordre med længere leveringstid. Leveringstiden vil stå under produktet, nær købs knappen. Det er derfor altid tydeligt, for dig, hvor længe du kan forvente at vente på dit køb.

Alle varerne sendes med GLS (PostNord i visse tilfælde til udland) og leveres så længe lager haves.

Vi ønsker så vidt muligt en hurtig levering, og tilbyder levering til Danmark og det meste af EU.

Obs. Vi tager dog forbehold for forsinkelser hos GLS og PostNord.

Fragtpriser

[Levering Danmark]

Levering til GLS pakkeshop og erhverv koster 29 kr og vi tilbyder fri fragt ved køb over 299 kr

Levering til privat adresse koster 40 kr og ved køb over 299 kr vil der være et tillæg på +20 kr

Leveringstiden er 1-3 hverdage på lagerførte varer. Der står skrevet ved hver enkelte produkter, hvad den forventede leveringstid vil være.

[Levering Udland]

Vi tilbyder levering til de fleste EU lande.

Sådan gør du: Find dit land i “Kassen” under “Kundeinformation”. Her vil du også kunne blive oplyst om en fragtpris, som kan variere fra hver enkelt land.

Vi levere med enten GLS til privat adressen eller Postnord til pakkeshop, dette kan du også se i kassen.

Du kan forvente en leveringstid på 2-6 hverdage. Ved lande som Norge, Grønland og Færøerne kan der dog forekomme lidt ekstra ventetid pga. toldtid.

Obs. Der tilbydes ikke fragtfri levering til privat adresse og udland.

Hvis du fortryder dit køb? (Fortrydelsesret)

Du har 30 dages returret fra den dag du har modtager varen.

  • Julegaver byttes frem til 15. januar
  • Special produkter, som produkter med indgraveret tekst byttes ikke

Du skal inden 30 dage give besked hvis du har fortrudt dit køb. Beskeden skal ske til: shop@modernhouse.dk og her skal du gøre det tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot, at nægte at modtage varen, uden at give os besked om dette.

Du skal sende din ordre tilbage uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Returnering koster: 40 kr og du kan købe en returlabel, som du kan benytte dig af til enten at returnere eller ombytte en vare.

Varens stand når du returnere

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter selv ved evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt og kan sammenlignes med hvad du vil gøre med produktet i en fysisk butik. Så ønsker du hele beløbet refunderet anbefaler vi at du behandler produktet optimalt og ikke foretager foringelse af dens værdi.

Du bærer risikoen for varen når sikkert tilbage til os. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, for du det beløb som du har betalt for varen returneret tilbage på det betalingsmiddel, som du har benyttet dig af ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbagebetale beløbet når vi har modtaget varen i korrekt stand.

Vi refundere beløbet for de varer du har fortrudt, men gør opmærksom på at eventuelle fragtomkostninger og andre udgifter der kan forekomme, ikke refunderes.

Når varen er modtaget og godkendt af os, vil vi herefter overføre beløbet tilbage til det kort, som ordren er betalt med. Dette kan tage et par bankdage alt efter tidspunkt.

Hvad skal jeg sende tilbage?

Vi ser helst at du vedhæfter en kopi af din ordrebekræftelse eller udfylder vores vedlagte “Takkekort” hvor du bagpå nemt og hurtigt kan udfylde de vigtigste oplysninger til hurtige gengældelse og refundering.

Hvis der er noget galt med varen? (Reklamation)

Alle varerne bliver kontrolleret inden de afsendes afsted til kunden.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få byttet din vare, varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af situationen. Kontakt os venligst på mail: shop@modernhouse.dk så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Returnering i forbindelse med en reklamation

Når du returnere varen, er det vigtigt at du oplyser os om problemet og er så detaljeret, som overhovedet muligt.

Husk at kontakt hurtigst muligt, så vil vi sende en returlabel til dig, så du ikke selv skal stå for fragtomkostningerne og send derefter varen retur i forsvarligt emballage.

Returnering skal ske til

HWOK

att: ModernHouse.dk

Skivevej 177

7500 Holstebro

Danmark

(Dette vil stå på din returlabel) 

Andet

Har du spørgsmål eller lignede er du velkommen til, at kontakte os på: shop@modernhouse.dk

*Der tages forbehold for trykfejl