Fragt fra 29,- Fri Fragt ved køb over 299,-

Viser 1–20 af 35 resultater

Dansk Designvirksomhed

dot aarhus er beliggende i Aarhus og er stiftet af ægteparret Pia & Ulrik Brøndum Mathiassen i 2015. På trods af et ungt og nystarte firma, formår Pia og Ulrik at skabe et unikt design med smarte løsninger til hverdagen. De har formået på kort tid, at designe en flot og brugbar serie, som både bære præg af personlighed og unik design.

Produktsortiment

Alle produkterne er designet med det formål, at være unikke og funktionelle i en travl hverdag. Designprocessen har derfor taget udgangspunkt i et behov eller udfordring, de ønskede skulle løses i hverdagen. Produktsortiment byder på dekorativ smykkeopbevaring, opbevaring til ure eller armbånd, holder til briller, ipad holder og diverse lækre kontorartikler.

Træet er bæredygtig og dansk produceret i Aarhus, hvor stifterne af dot aarhus sammen driver deres passion for boligindretning.

Materiale

Produkterne er lavet af materiale Europæisk massiv egetræ og Amerikansk massiv valnød. Da det er naturprodukter, vil der kunne forekomme farveforskel, hvilket betyder at produkt er unik.