Viser 1–21 af 36 resultater

dot aarhus

Udvalget byder på diverse produkter produceret i enten egetræ eller valnød. Produkter som går under unikke navne som; Time-Off, Nosey, Hang-On, Paper-Rack, Pen-up og meget mere.

Sortimentet byder på diverse funktionel opbevaring til den travle hverdag som: brilleholder, smykkeholder, ur holder, dørstopper, diverse kontorartikler, hylder, m.m. Alle produkter er designet med formål at hjælpe til og pynte i en travl hverdag.

Se hele udvalget nedenunder.


290,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

450,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

425,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

390,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

345,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

425,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

450,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage


Populær Dansk Designvirksomhed

Bag den danske designvirksomhed dot aarhus finder du ægteparret Pia og Ulrik. De arbejder hovedsageligt i træ og producere produkter til den travle hverdag. Produkterne er designet til dekorativ og funktionel opbevaring af dine smykker. Du finder eksempelvis Time-Off Ur holder, Nosey Brilleholder, Keeper ring holder, diverse kontorartikler, hang-on smykkestativ og meget mere. Disse produkter er perfekt at bruge på badeværelset, i soveværelset, på kontoret eller ved håndvasken i køkkenet og i entréen. Med produkter har du både noget som pynter i indretningen og som er en hjælp til altid at have de nødvendige smykke opbevaring inden for rækkevide.

Ulrik er den kreative sjæl og Pia er den som tester produkterne i hverdagene og kommer med forslag til små forbedringer. Med en familie på flere, skaber dette også grundlag for flere gode indvendinger og forslag til forbedringer. Vi elsker de mange muligheder og kreative produkter fra dot aarhus, som de indtil nu har kunne præsentere og vi ser frem til hvad de elsker har at tilbyde.

Som det sidst nye, har ægteparret indgået et samarbejde med en anden designer. (Nikolaj Jørgensen) Dette om et ønske om at hjælpe andre danske designere ud på markedet. Her arbejder de i fællesskab om at få en ny flot lysestage på markedet. (Elementum) Dette er et produkt vi glæder os meget til at præsentere for jer i samarbejde med dot aarhus.

Historien

Virksomheden startede så småt i 2015, hvor designsprocessen og de kreative evner blev fundet frem. Ulrik startede med blokken i hånden og elskede at være kreativ på papir og skabe nye designs. Da han sidenhen fik en drejebænk af en kammerat blev de kreative designs ført ud i livet. En designproces er lang, spændende og til tider hård. Men når man står med det endelig resultat i hånden, kan man kun forestille sig, hvor tilfredsstillende og stolt man må være. Efter at være kreativ både på papir og på drejebænken i efterhånden flere år, formår dot aarhus nu at levere et bredt sortiment.

I løbet af årene har de deltaget på diverse markeder op til flere gange. Men i februar 2016 deltog de for første gang på Formland, som var starten på noget nyt. Herfra går det hurtigt og de kommer i kontakt med indkøbere, som betyder at produkterne nu er at finde i flere butikker.

I dag har virksomheden endnu mere at se til og derfor er drejebænken nu skiftet ud med hjælp fra den lokale snedker. Dette hjælper til at ægteparret hele tiden kan være kreative og designe nye produkter. Derudover finder du nu disse designs mange steder, både i butikker og online. Hvad der startede ud som en kreative proces fra Ulrik er nu i dag blevet et fælles projekt for ægteparret.

Køb produkter fra dot aarhus online

Det kreative ægtepar med sans for iværksætteri og funktionel design, har Pia og Ulrik formået at skabe et flot sortiment at funktionelle og dekorative designs til det moderne hjem. Alle produkter er designet med det formål at gøre den travle hverdag lidt nemmere. Vi bestræber os efter at have så stort et udvalg af produkterne fra dot aarhus, fordi de har en masse at tilbyde både i forhold til indretningen og den travle hverdag. Med diverse designs, som kan bruges i hele hjemmet og kontorartikler til det moderne hjemmekontor og arbejdsmiljø, finder du det helt perfekte og efterhånden meget populære danske designbrand til det moderne hjem.

Praktiske Produkter i træ

Savner du produkter i din hverdag, som er mere end blot dekorative? Med produkterne fra den unge virksomhed, har du en ekstra hjælp i en travl hverdag. En travl hverdag kan betyde at hjemmet ofte bliver nedprioteret, men med hjælp fra de rette designer er det muligt at skabe en indretning, hvor hver ting har sin plads og giver anledning til et rydeligt og præsentabelt hjem. Et ryddeligt og funktionelt hjem giver ro i sindet og skaber mulighed, for mere tid med familien. Noget som ægteparret, på trods af deres travle hverdag, som iværksætter priotere meget højt.

Alle produkter er designet med et nordisk tvist og med udgangspunkt i at skabe produkter som holder evigt. Det skal give mening både med design og funktion, derfor er disse produkter testet igennem længere tid og produceret i høj kvalitet.

Produktsortiment

Det som indtil nu har kendetegnet den danske designvirksomhed, er den populære brilleholder – Nosey. Nosey er den perfekte og mest stilrene brilleholder du kan finde. Du kan vælge imellem fire forskellige modeller, så muligheden for at finde en som passer hjem til dig, er ikke noget problem.

Alle produkterne er designet med det formål, at være unikke og funktionelle i en travl hverdag. Designprocessen har derfor taget udgangspunkt i et behov eller en udfordring, som ægteparret ønskede en løsning på og kunne se som relevant i deres hjem. Produktsortiment byder på lækre kontorartikler, opslagstavle, dekorative smykkeopbevaring, opbevaring til ure, armbånd, brillerholder og meget mere. Derudover går alle produkterne under sjove individuelle navne, som er med til at gøre sortimentet unik og helt specielt. Du finder produktnavne som; Hang-on, Nosey, Keeper, Pen-Up, Kiel, Wood-up og mange flere.

Materiale

Produkterne er produceret i enten pulverlakeret stål, messing, massiv europæisk egetræ eller massiv amerikansk valnød. Alt sammen er med til at danne grundlag for mange skønne designs og lækre produkter til hele boligen. Da træ er et naturprodukter, vil der kunne forekomme farveforskel, hvilket gør deres design endnu mere unik og personlige.

Bliv inspireret til din boligindretning blandt de mange produkter fra dot aarhus og er der det mindste spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail.