Viser alle 2 resultater

Babynest

Babynest, babyrede og flytbar seng – Et populært design, som de seneste år kun er blevet endnu mere populær. Med en baby nest for du en god hjælp i hverdagen, da du kan bruge denne flere steder i hjemmet, og have den med dig overalt. Dette grundet dens lette vægt, og at den fylder minimalt. Hav den med på farten og sikre dig at dit barn hurtig finder tryghed.


Tilbud
Original price was: 595,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

På Lager |

Levering 1-2 hverdage

695,00 kr.

Fjernlager |

Levering 6-7 hverdage


Hvad er en babynest

En babynest er en perfekt kombination af en lift og legetæppe. Et andet alternativ og beskrivelse, kan være en babyrede. Med en praktisk flytbar seng til det nyfødte barn, har du en lækker og blød seng med dig overalt. De sidste par år er den blevet utrolig populær, da den er praktisk og kan bruges både i barnevognen, sofaen, sengen, kravlegården og mange andre steder. En baby nest bruges fra fødslen og typisk indtil babyen er 5-6 måneder, afhængig af dit barns længde.

Med en baby nest fra Gamcha for du en flot, enkel og blød seng til din guldklump. Med en høj kant sikre du dig, at barnet ikke triller ud, så man som forældre kan være trygge. Med en model som disse kan du justere den med snore i den ene ende, samt sikre at den holder formen med den ekstra snor, som er monteret for enden. Derved har du mulighed for at indstille din nest så den passer barnet bedst.

Hvorfor bruge en babynest?

Som nybagte forældre er det meget naturligt at man ønsker at skabe trykke rammer for sin baby, og have guldklumpen tæt på sig i sengen om natten. Med en fin babyrede som disse skal du ikke bekymre dig om at rulle over eller vække den lille når du vender dig om natten. Derudover sikre du dig at baby sover varmt, trykt og blødt både dag og nat. Udover at holder barnets trygt, kan du også bruge den til at træne barnets nakke. Dit barn er allerede i en tidlig alder nysgerrig og vil hurtig forsøge at løfte nakken og kigge ud over kanten.

Babynest som seng

Når baby er helt lille, er det rart at kunne lægge barnet fra sig, uden at skulle bekymre sig om underlag eller at man skal være i nærheden. Her er en babynest perfekt som seng overalt. Du kan placere den hvor du finder det nødvendigt. For flere har det fungeret godt, som ekstra tryghed i kravlegården, på sengen, sofaen eller i barnevognen. Det giver dig mulighed for at flytte på barnet, og samtidig have et trygt sted for den lille.

Mange ønsker at have guldklumpen tæt på sig om natten. Her kan en løsning som denne være helt perfekt, da baby trygt kan sove imellem jer, uden at I skal være utrygge. Med den høje kant er den perfekt til samsovning. Fordi kanten sikre at der holdes afstand imellem forældre og baby. Så I alle kan sove sikkert om natten.

Flytbar seng

Som en flytbar seng kan du tage den med over alt. Med babynesten på tur, sikre du at dit barn altid føler en vis tryghed, som ofte er at foretrække for en lille nyfødt. En baby nest er populær at bruge på farten, ligeledes flere steder i hjemmet. Det giver den mange anvendelsesmuligheder, og din hverdag nemmere. Brug den derfor som et godt alternativ som lift i barnevognen, og lad denne babyrede være en fin hjælp den første tid, og en praktisk samt blød seng, som du kan have med overalt.

Vaskeanvisning

Betrækket kan let lynes af og vaskes ved 40 grader. Vi anbefaler dog ikke at du bruger tørretumbler, da det kan være svært at få betrækket på madrassen igen. Et godt alternativ kan være at bruge en stofble, til at beskytte bundens betræk og derved har du en seng som holder sig pæn længe.

Babyrede fra Gamcha

Med en babynest fra Gamcha, for du en fin seng i 100% økologisk bomuld. Udvalget byder på to modeller i et neutralt design – Vælg imellem et design med klovne og margueritter. På begge modeller har du mulighed for at lyne betrækket af og let vaske det ved behov. Disse måler 85 cm x 50 cm. Vores leveringstid på disse ligger imellem 4-6 hverdage.

På ModernHouse.dk finder du et stort udvalg til de mindste, både som alternative barselsgaver, dåbsgaver og andet eller til dig som er gravid. Se ligeledes nedenunder andre alternativer designs til de mindste. Babysengetøj, Juniorsengetøj og Uroer.