Viser alle 18 resultater

Barnets Bog

Den mest populære barnets bog med plads til både billeder og tekst. Bogen som er et fantastisk hjælpemiddel til at skabe overblik over de første år med mulighed for at samle de vigtigste begivenheder fra graviditeten, fødslen, babys første tid, dåben, ferier, første dag i børnehave og meget mere. Som en perfekt fortsættelse, anbefaler vi bogen: “Skoleminder” som giver dig mulighed for at samle alle skoleoplevelser i en bog, som matcher de øvrige Barnets Bog.

Udvalget byder på Barnets Bog i fire forskellige designs, bogen “Skoleminder” og bøgerne i et sæt til tvillinger. Derudover kan du nedefor finde flere forskellige ekstra sider og tilføjelser. God fornøjelse.Barnets Bog fra Prik & Streg – Den mest populære Bog til de mindste

Med den fine barnets bog har du muligheden for nemt, at forevige dit barns mange glædelig minder og sjove stunder. Bogen er med fleksible overskrifter, som gør det nemt at udfylde den.

Bogen er et ringbind, som gør det nemt at flytte rundt på siderne og selv tilføje ekstra sider eller plastiklommer, alt efter behov. Bogen er ligeledes designet i et neutralt design og fås med fire forskellige forsider. (Bjørne, Kaniner, Dådyr og Ræv)

Barnets bog er fantastisk til, at forevig de mange gode minder og oplevelser. Hvor der er god plads til både billeder og tekst. Bogen er bestående af 88 sider og med plads til udvidelse. Den henvender sig til aldersgruppen 1-7 år og med mulighed for, at udvide i form af ekstra blanke sider.

Designet til den travle familie

I en travl hverdag, hvor det kan være svært at få tid til det hele med en travl karriere, fritidsinteresser og selvfølgelig børnene, kan vi anbefale disse designs fra Prik & Streg. Barnets bog er bogen der nemt skaber overblik over de vigtigste emner i dit barns liv. Bogen er med den nødvendige tekst og med plads til de flere billeder. Den giver dig mulighed for at skabe den helt perfekte og personlige bog til evig minde. Dette design er en hjælp, så du ikke står tilbage med en halv færdigt udgave. Men tillader plads til de bedste og mest nødvendige minder for dig og dit barn.

Sådan personliggøre du din barnets bog

Bogen er designet som et ringbind i størrelse A4. Dette gør det muligt selv at tilføje ekstra sider og plastiklommer med plads til alt tilbehør som: dåbsattest, tegninger, udklip og andet. Bogen i sig selv er nem at gøre personlig med alle de mange minder om hyggelige stunder og fantastiske billeder. At finde bogen frem og se dit barns udvikling igennem bogen er en fantastisk måde at lade tiden stå stille for en stund. De bliver så hurtig store og det fornemmer man tydeligt i sådan en bog.

I en teknisk verden som den vi lever i dag, er der stadigvæk noget hyggeligt i at lave ting i hånden, at fremkalde billeder og sammensætte en bog til ære og evig minde om de kære små. I en travl hverdag med små børn, hvor tiden blot flyver afsted, er det rart engang imellem at mindes de mange skønne og sjove oplevelser, som man oplever med de små. Noget man en dag kan dele med dem og give dem et indblik i hvad der betød noget igennem de første år.

Fra graviditeten til skolealder

På ModernHouse.dk finder du hjælpemidler til at skabe minder helt fra din graviditet. Graviditeten kan til tider være lang. Men med disse værktøjer for du en hjælp til at samle alle de gode minder fra hyggelige stunder under graviditeten og det første år af dit barns liv. Se vores milestone kort både til dig som er gravid og det første år i dit barns liv. Et godt supplement til barnets bog, hvor design og kvalitet hænger flot sammen.

Bogen dækker ikke blot de første år i dit barns liv, men kan bruges så længe du ønsker. Du har mulighed for at tilkøbe ekstra sider eller selv montere dine egne, samt plastiklommer. Du har altid mulighed for at udvide og sammensætte din barnets bog som du ønsker og lade den række så langt du ønsker. Bogen er designet med sider op til 7 års alderen, som indebære skolestart og fødselsdage. Hvad du derudover ønsker at tilføje er helt op til dig.

Disse fine designs fra Prik & Streg går flot hånd i hånd og er et fantastisk hjælpemiddel til dig som elsker at være kreativ. Disse bøger er designet i flotte farver og med søde grafiske design. Med de fine milestone kort til både graviditet og det første år med den lille ny. Du har mulighed fra disse hjælpemidler til løbende at opsamle de vigtigste punkter og indfange de øjeblikke. Øjeblikke som du måske endnu ikke ved er værd at gemme. Tilsammen udgør disse design en perfekt løsning til som er gravid eller som søger den perfekte barselsgave, babyshower og dåbsgave.

Barnets Bog – Skoleminder

Skolestart er spædende! Skal dit barn snart begynde i skole, så kan vi anbefale bogen “Skoleminder“. Den er perfekt til dig som gerne vil samle alle de bedste oplevelser og stunder fra dit barns skoletid. Bogen kan bruges fra skolestart til/med 10. klasse. Designet matcher de øvrige bøger og er nem at udfylde. Bogen leveres i samme størrelse som de øvrige (A4) og fungere som et almindeligt ringbind, så du også i denne kan indsætte plastiklommer. I bogen er der plads til eksempelvis: Årligt interview med dit barn, årligt klassebillede, fritidsintresser og meget mere. Vi ser den bestemt som en perfekt fortsættelse til Barnets Bog.

Køb bogen i dag

Kan du ikke vente med at komme igang eller ønsker du at købe den bedste gave til den festlige anledning. Så tilbyder vi lynhurtig levering på lagervarer og gratis levering ved køb over 299,- Skab et overblik og vælg dine favoritter. Designs til dig som ønsker hjælpe til at bevare minder fra den første tid i en travl hverdag. Glæden ved at blive forældre, fortjener at blive forevigt i et flot design, hvor der er plads til det hele.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.