Barnets Bog

Den mest populære barnets bog med plads til både billeder og tekst. Bogen fungere perfekt som barnets første bog, og er en fantastisk måde til at samle alle de gode minder over de første år. Barnets Bog giver mulighed for at samle de vigtigste begivenheder fra graviditeten, fødslen, babys første tid, dåben, ferier, første dag i børnehave og meget mere. Som en perfekt fortsættelse, anbefaler vi bogen: "Skoleminder" som giver dig mulighed for at samle alle skoleoplevelser i en bog, som matcher de øvrige Barnets Bog. 

aftrykssaet - baby aftryk - prik og streg - modernhouse

Baby aftryk

Milestone Kort

Mine Skoleminder

ekstra sider barnets bog

Ekstra sider
Til barnets bog

Viser alle 13 resultater


Barnets Bog fra Prik og streg

bogen til barnets foerste aar - fordele og ulemper - ekstra sider - barnets foerste aar - barnets bedste minder - dansk design - prik og streg

Moderne bog til alle typer familier

Med den fine barnets bog har du muligheden for nemt, at forevige dit barns mange glædelig minder og sjove stunder. Barnets Bog er med fleksible overskrifter, som gør det nemt at udfylde den. Derudover henvender Barnets Bog sig til alle familier, heriblandt både mor og far, sammenbragte og enlig forælder.

Barnets Bog er designet som et ringbind, som gør det nemt at flytte rundt på siderne og selv tilføje ekstra sider eller plastiklommer, alt efter behov. Bogen er ligeledes designet i et neutralt design og fås med forskellige forsider.

Barnets bog er fantastisk til, at forevige de mange skønne minder og oplevelser i barnets første år. Hvor du både kan indsætte billeder og skrive tekst. Bogen indeholder 88 sider, samt med plads til udvidelse. Ved brug af ekstra sider i Barnets Bog, kan du nemt være kreativ og bruge pakken med "egne overskrifter" eller "bullet journal" til at skabe indhold, hvor kun du selv bestemmer indholdet.

Barnets Bog henvender sig til aldersgruppen 1-7 år og med mulighed for, at udvide i form af ekstra sider. Barnets bog fås som forskellige bøger, henvender sig til både piger og drenge, og er derfor perfekt som barnets første bog.

Barnets Bog til alle familier

En familie kan se forskellig ud, derfor synes vi det er fantastisk at Prik & Streg, har formået at skabe et design som henvender sig til alle. Indholdet er tilpasset således at bogen kan bruges til både enlige forælder, donorbarn og derudover er der bøger designet til familier med tvillinger. Barnets Bog fås altså i lige den udgave som du søger. Med fleksible overskrifter kan den altså bruges alle former for familiesammensætninger, blandt andet:

  • Mor og Far, Mor og Mor, Far og Far, Enlig mor, Enlig far, Familier med donorbørn og Sammenførte familier

Til tvillinger anbefaler vi specialudgaven, som er designet med siderne, hvor der tages hensyn til tvillinger og sider som omhandler begge børn.

barnets bog til alle typer familier - barnets bog prik og streg - modernhouse
bogen til de mindste - putningsritualer_Square

Barnets Første Bog - Til den travle familie

I en travl hverdag, hvor det kan være svært at få tid til det hele med en travl karriere, fritidsinteresser og selvfølgelig børnene, kan vi anbefale disse designs fra Prik & Streg. Barnets bog er bogen der nemt skaber overblik over de vigtigste emner i dit barns liv, samt designet som barnets første bog.

Bogen er med den nødvendige tekst og med plads til de flere billeder. Den giver dig mulighed for at skabe den helt perfekte og personlige bog til at forevige minderne om barnets udvikling. Dette design er en hjælp, så du ikke står tilbage med en halv færdigt udgave. Men tillader plads til de bedste og mest nødvendige minder for dig og dit barn. 

Sådan personliggøre du din barnets bog

Barnets Bog er designet som et ringbind, i størrelse A4. Dette gør det muligt selv at tilføje ekstra sider og plastiklommer med plads til alt tilbehør som: dåbsattest, tegninger, udklip og andet. Bogen i sig selv er nem at gøre personlig med alle de mange minder om hyggelige stunder og fantastiske billeder. At finde bogen frem og se dit barns udvikling igennem bogen er en fantastisk måde at lade tiden stå stille for en stund. De bliver så hurtig store og det fornemmer man tydeligt i sådan en bog.

I en teknisk verden som den vi lever i dag, hvor sociale medier fylder meget, kan der stadigvæk være noget hyggeligt i at lave ting i hånden, at fremkalde billeder og sammensætte en bog til ære og evig minde om de kære små. I en travl hverdag med små børn, hvor tiden blot flyver afsted, er det rart engang imellem at mindes de mange sjove ting, som man oplever med de små. Noget man en dag kan dele med dem og give dem et indblik i hvad der betød noget igennem de første år.

barnets bog_Foerste_Jul_small_magisk jul
barnets bog_Tilvalg_2_familieforoegelse

Fra graviditeten til skolealder

På ModernHouse.dk finder du hjælpemidler, som f.eks. barnets første bog, til at skabe minder helt fra din graviditet. Graviditeten kan til tider være lang. Men med disse værktøjer for du en hjælp til at samle alle de gode minder fra hyggelige stunder under graviditeten og det første år af dit barns liv. Med milestone kort, som fås i flere varianter, og som henvender sig til både den gravide, samt det første år i dit barns liv. Et godt supplement til barnets bog, hvor design og kvalitet hænger flot sammen. Med milestone kort har du en god hjælp til at huske eksempelvis at tage billeder af første skridt, sov igennem første gang og mange flere.

Barnets Bog dækker ikke blot de første år i dit barns liv, men kan bruges så længe du ønsker. Du har mulighed for at tilkøbe ekstra sider eller selv montere dine egne, samt plastiklommer. Derudover kan du altid udvide og sammensætte din barnets bog som du ønsker og lade den række så langt du ønsker. Barnets Bog er designet med sider op til 7 års alderen, som indebærer skolestart og fødselsdage. Hvad du derudover ønsker at tilføje er helt op til dig.

Disse fine designs fra Prik & Streg går flot hånd i hånd og er et fantastisk hjælpemiddel til dig som elsker at være kreativ. Barnets Bog er designet i flotte farver og med søde grafiske design. Med de fine milestone kort til både graviditet, samt det første år med den lille ny finder du her en række hjælpemidler til løbende at opsamle de vigtigste punkter og indfange de øjeblikke. Øjeblikke som du måske endnu ikke ved, er værd at gemme. Tilsammen udgør disse design en perfekt løsning til til barnets første bog til dig som er gravid, eller som søger den perfekte barselsgave, babyshower og dåbsgave.

Barnets Bog - Skoleminder

Skolestart er spædende! Skal dit barn snart begynde i skole, så kan vi anbefale bogen "Skoleminder". Den er perfekt til dig som gerne vil samle alle de bedste oplevelser og stunder fra dit barns skoletid. Bogen kan bruges fra skolestart til/med 10. klasse. Designet matcher de øvrige bøger og er nem at udfylde. Bogen leveres i samme størrelse som de øvrige (A4) og fungere som et almindeligt ringbind, så du også i denne kan indsætte plastiklommer. I bogen er der plads til eksempelvis: Alt om første skoledag, årligt interview med dit barn, årligt klassebillede, fritidsintresser og med plads til barnets konfirmation. Vi ser den bestemt som en perfekt fortsættelse til Barnets Bog.

Køb Barnets Bog i dag!

Kan du ikke vente med at komme igang eller ønsker du at købe den bedste gave til den festlige anledning. Så tilbyder vi lynhurtig levering på lagervarer og fri fragt/gratis fragt ved køb over 299,- Skab et overblik og vælg dine favoritter. Designs til dig som ønsker hjælpe til at bevare minder fra den første tid i en travl hverdag.

Glæden ved at blive forældre, fortjener at blive forevigt i et flot design, hvor der helt sikkert er plads til det hele og perfekt som barnets første bog.

Barnets bog - skolestart - skoleminder - venner
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.