Viser 1–21 af 53 resultater

Sej Design

Sort, går aldrig af mode. Dette formår Sej Design at bevise. Med en filosofi om at skabe enkelt og tidløst design, med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Alle produkter er fremstillet igennem en bæredygtig proces, og med fokus på den bedste kvalitet. Med en bred produktserie, kan Sej præsentere flere praktiske produkter til det moderne hjem, du finder produkter som: dækkeservietter, bakker, krukker, m.m. i flere størrelser og former.

Se hele udvalget nedenunder, ønsker du at vide meget mere om Sej Design produkter og deres historie, læs med nederst på siden.


 


Design med historie

Sej Design beskrives som virksomheden, som i den grad kan præsentere en god historie. Oprindeligt startede virksomheden som et maskinsnedkeri i 1878. Derfor er Sej en virksomhed som skiller sig ud fra vores øvrige designere, men vi synes på trods af en længere historie at de fortjener at blive vist på modernhouse.dk. Dette grundet at Sej Design er en virksomhed som rammer indretningen bredt, og som går 100% ind for dansk design.

Sej startede oprindeligt med at producere i træ, men gik sidenhen over til gummi. En proces som startede med produktion af stilethæle, som dengang blev produceret i træ. Men i 1970’erne gik man over til gummiproduktion af bl.a skosåler, som havde en stor betydning for skoproduktionen og kvaliteten fremadrettet, og i 1980’erne var nogle rigtig gode år for produktion af sko. I disse år havde Sej Design et rigtig godt samarbejde med flere kendt skomærker, som eksempelvis Ecco, Strejfer, Jaco, m.m.

I 80’erne blev direktørstolen overtaget af sønnen Steen Eichler Jacobsen, og i takt med at sko produktionen stillede af, måtte virksomheden tænke i nye muligheder. Dette betød at der blev arbejdet med flere tekniske artikler, handicapprodukter, stole, m.m. Sideløbende kom idéen til at importere urtepotter fra Kina, og sidenhen opstod idéen om at producere krukker i gummi. Det blev en helt ny start for den danske virksomhed og derfor kan virksomheden i dag præsentere en hel produktserie af lækre produkter i gummi til det moderne hjem. Sej Design er derfor en dansk ejet virksomhed, med en god og lang historie bag sig. Alle produkter er dansk design, og indtil for få år siden, var det kun Årslev Polymere Industri, som producerede denne type gummi i Danmark.

Et musthave til det moderne hjem

En af vores favoritter, er de mange produkter fra Sej, men især bakker, krukker og dækkeservietter er en sikker vinder. Her oplever man virkelig hvor praktisk pur-gummi er i en travl hverdag. Med en mat overflade og uden nogen lugtgener, er de perfekt til både hverdag og fest. Derudover er materialet utrolig slidstærkt og kan bruges både inde og ude. Materialet har så mange muligheder, og kan produceres i flere forskellige former.

Nogle af de gode fordele ved produkterne, er at du kan komme dem i opvaskemaskinen, eller nemt tørre dem af ved uheld. Er du en travl børnefamilie, kan det være en fordel af dækkeservietten nemt kan tørres af, når ungerne har et uheld. Derved sagt for du altså et fantastisk produkt i det tidløst og stilrent design.

PUR-gummi – Hvad er det?

Alle produkter fra Sej Design er fremstillet i materialet pur-gummi. Dette er polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber. Dog uden de kendte lugtgener du kan opleve hos almindelig gummi. Materialet er naturligvis gennemtestet, giftfrit og fremstillet i en miljøvenlig proces. I processen bliver produkterne formstøbt, og vil under arbejdsprocessen føles varm i modsætning til plastik. Derudover vil du opleve at materialet er utrolig slidstærk og hårdfør, du kan derfor ikke slide produkterne op. Overfladen er silkemat, som giver en eksklusiv overflade, som er meget praktisk i hverdagen.

Eftersom at materialet oprindeligt er produceret til brug som skosåler, skal du ikke bekymre dig om brug af produktet. Alle produkter tåler nemlig op til +120 grader og ned til -40 grader, hvilket betyder at produktet kan bruges udenfor hele året rundt, og tåler at komme i opvaskemaskinen ved rengøring. Produktet er fremstillet således, at det ikke smitter af, nemt at rengøres og holder evigt.

Mission og Vision for Sej Design

Som en familiedrevet virksomhed igennem flere år, værdsætter Sej et familiært forhold til både kunder og omverdenen generelt. Dette er noget vi naturligvis ønsker at støtte op omkring. Vi ønsker ligeledes at det skal være en tryg oplevelse at handle hos os, samtidig vil du opleve en uformel og afslappende stemning. Vi tror på det bedste i folk, og at vi sammen skal respektere hinanden og miljøet.

Ligeledes har Sej stor omtanke på miljøet, hvilket betyder at produkterne leveres uden emballage, da dette kan være med til at skade naturen. Så ønsker du at støtte dansk design og miljøet, så følg løbende med på et fælles rejse med forhåbentlig endnu flere funktionelle og stilrene produkter fra Sej design.