Viser 1–21 af 44 resultater

55° North

Den danske designvirksomhed 55° North skaber skønne og enkle designs i et moderne nordisk stil. Shop de flotte Slim lysestager og vaser eller bakker i egetræ. Med et flot håndværk kombineret med funktionelt og flot design, finder du et udvalg af produkter som kan bruges hele året rundt, samt holder i flere generationer.

Alt sammen er designet af dygtige europæiske producenter og nøje udvalgte designere, med det formål at udvikle autentisk og tidløst design med et nordisk udtryk og altid med bæredygtige ambitioner.


 

Ikke på lager
500,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

6.500,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage

179,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage


Om 55° North

Navnet 55° North kommer af at virksomheden er placeret i hjertet af København, med en breddegrad på 55. Virksomheden er startet i 2020 og drives af Pernille og Tina. Med et bredt sortiment, nøje udvalgte designere og med en god håndværksmæssig viden formår 55° North at udvælge produkter som er tidsløse, autentisk og designklassiskere. I tæt samarbejde med europæiske producenter byder virksomheden på en række produkter med historie og kvalitet som holder i flere generationer.

Design for life

Virksomheden arbejder i høj grad på at fremstille deres produkter der, hvor råvaren naturligt er til stede, dette for at bidrage til lokalsamfundet. Udover at bidrage til lokalsamfundet, formår virksomheden fortsat at være bæredygtige ved at undgå for meget unødigt transport.

Formålet og konceptet bære præg af at produkterne går under navnet “Design for life”. Derfor er det som beskriver dem bedst, ord som: Kvalitet, godt håndværk og tidløs design.

55° North udtrykker sig flot med ordspillet: “What matters to us is – Design for Life”

55° North Slim Light

Slim Light lysestager har været populære over en længere årrække, dette skyldes helt sikkert dens elegante og slange look. Slim Light er et godt eksempel på at man sagtens kan designe noget smukt ved at fokusere på det enkle. Hver lysestage er yderst robust og fås i både messing, sortpulverlakeret og rustfrit stål.

Hvor meget vejer eksempelvis 55° North Slim Light, messing 10 cm? slim light - 55 north slim light - 55 north lysestager

Slim Light 10 cm vejer ekskl. emballage 444 gram og vil føles let tung i hånden.

Hvilke varianter fås Slim Light i?

Slim Light fås i messing, sortpulverlaeret og rustfrit stål.

Hvilken variant er den mest populære af Slim Light fra 55° North hos ModernHouse?

Det er uden tvivl varianten i messing.

Hvor mange forskellige størrelser fås Slim Light i?

Slim Light fås i tre forskellige størrelser, heriblandt en på (H) 10 cm, (H) 14 cm og (H) 17 cm. Udover at de sælges enkeltvis, sælges de også i sæt bestående af enten de tre forskellige størrelser eller en pakke med 4, hvor af to måler 10 cm i højden. Denne pakke er især populær ved juletid.

55° North Slim Light og Fat Light

Der findes uendelig muligheder når det drejer sig om at gøre lidt ekstra ud af bordpynten. Med lysestager i flere størrelser, den tunge Fat Light og Slim Vase, kan du med blomster fra haven og diverse levende lys skabe det perfekte pyntede bord til enhver højtid. Fat Light er ligeledes perfekt til julenes kalenderlys og Slim Light kan sammen med matchende adventstal, skabe den perfekte adventskrans.

Med fokus på rette udtryk og stil, kan du altså benytte de flotte lysestager (næsten) hele året rundt.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.