Viser alle 6 resultater

55° North

Den danske designvirksomhed 55° North skaber skønne og enkle designs i et moderne nordisk stil. Shop de flotte Slim lysestager og vaser eller bakker i egetræ. Med et flot håndværk kombineret med funktionelt og flot design, finder du et udvalg af produkter som kan bruges hele året rundt, samt holder i flere generationer.

Alt sammen er designet af dygtige europæiske producenter og nøje udvalgte designere, med det formål at udvikle autentisk og tidløst design med et nordisk udtryk og altid med bæredygtige ambitioner.


 


Om 55° North

Navnet 55° North kommer af at virksomheden er placeret i hjertet af København, med en breddegrad på 55. Virksomheden er startet i 2020 og drives af Tina. Med et bredt sortiment indenfor tekstiler i en høj kvalitet, nøje udvalgte designere og med en god håndværksmæssig viden formår 55° North at udvælge produkter som er tidsløse, autentisk og designklassiskere. I tæt samarbejde med europæiske producenter byder virksomheden på en række produkter med historie og kvalitet som holder i flere generationer.

Design for life

Virksomheden arbejder i høj grad på at fremstille deres produkter der, hvor råvaren naturligt er til stede, dette for at bidrage til lokalsamfundet. Udover at bidrage til lokalsamfundet, formår virksomheden fortsat at være bæredygtige ved at undgå for meget unødigt transport.

Formålet og konceptet bære præg af at produkterne går under navnet “Design for life”. Derfor er det som beskriver dem bedst, ord som: Kvalitet, godt håndværk og tidløs design.

55° North udtrykker sig flot med ordspillet: “What matters to us is – Design for Life”