Viser 1–21 af 36 resultater

55° North

Den danske designvirksomhed har samlet en række funktionelle og dekorative designs med fokus på et design og en høj kvalitet som holder i flere generationer. Mange af produkterne har tidligere gået under brands som: by Holmer og Hove Home.

Udvalget byder på lysestager og vaser – Men hold øje, der kommer løbende ny varer til. Men se hele udvalget nedenfor.


 

-44%
KUN 1 TILBAGE
999,00 DKK

På lager

499,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage


Om 55° North

Navnet 55° North kommer af at virksomheden er placeret i hjertet af København, med en breddegrad på 55. Virksomheden er startet i 2020 og drives af Pernille Hove og Tina. Virksomheden med produkter, hvor enkelte af dem gik under brands som: Hove Home og by Holmer. Men virksomheden er sammensat med det formål at samle udvalgte designere et sted.

Formålet med 55° North er at udvikle autentisk og tidløst design med et nordisk udtryk og med bæredygtige ambitioner. I tæt samarbejde med europæiske producenter byder virksomheden på en række produkter med historie.

Design for life

Virksomheden arbejder i høj grad på at fremstille deres produkter der, hvor råvaren naturligt er til stede, dette for at bidrage til lokalsamfundet. Udover at bidrage til lokalsamfundet, formår virksomheden fortsat at være bæredygtige ved at undgå for meget unødigt transport.

Formålet og konceptet bære præg af at produkterne går under navnet “Design for life”. Derfor er det som beskriver dem bedst, ord som: Kvalitet, godt håndværk og tidløs design.

I sortimentet finder du materialer som stål, messing og egetræ, heriblandt produkter som lysestager, bakker og vaser.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.