Valentinsdag 2023

Valentinsdag 2023

Den 14 februar – Valentinsdag 2023 – er lige om hjørnet. En romantisk dag, hvor man gerne må gøre lidt ekstra, hvor romantikken gerne må prioteres og hvor du gerne må skrue op for charmen. Hvis du synes det er ligeså hyggeligt at spice denne dag lidt op, som vi gør – så kig med her!

Det siges at det var Sankt Valentin, der startede traditionen med at give blomster på kærlighedens dag. Vi mener dog at vi godt må bygge lidt videre og som erstatning for en smuk buket blomster, et bundt røde roser eller et romantisk ophold, har vi samlet lidt inspiration og gaveideer til jer, som I kan nyde i hinandens selskab.

Indled den gode samtale

Forstil dig den gode samtale over en romantisk middag, et godt glas vin og en buket røde roser på bordet. Den hyggelige stemning der breder sig i rummet med stearinlys og rolige omgivelser. Samtalen flyder, de gode spørgsmål kommer på banen, ting I glemmer i en travl hverdag bliver drøftet, emner I har udskudt i lang tid bliver bragt på bordet, alt imens I nyder hinandens selskab.

I værdsætter den gode samtale og indånder romantikken. Følelsen af at det bare er jer to, væk fra hverdagens udfordringer og sociale medier. I har tid til hinanden, tid til at lærer hinanden at kende – mere end I måske gør i forvejen.

For alle romantikere lyder dette som den helt perfekte valentinsdag. Hvis det bliver lidt for sukkersødt for dig, så har vi helt sikkert nogle gode ideer til hvordan du kan udfordre jeres datenight lidt.

Gå all in på på ren selvforkælelse

Findes der egentlig noget bedre end lidt selvforkælelse? Også endda på valentinsdag! Valentinsdag er en god undskyldning for lidt selvforkælelse hvert år. Følelsen af gode kvalitetsprodukter der giver verdens blødeste hud. En hjemmespa med din kæreste, bedste ven og livspartner der er over alle forventninger. Det vil helt sikkert falde i god jord hos alle!

Vi har de lækreste produkter fra Meraki på webshoppen. De kan gives i gave til hende du holder af eller blot bruges til en lækker spa aften på valentinsdag.

Skab en luksuriøs stemning med de lækre duftpinde, og forkæl hinanden med en god  massage. Vi synes helt klart at den bedste følelse i kroppen, er når man er helt afslappet. Du kan finde de velduftende Merakiprodukter til hænder, fødder og kroppen på her.

Valentinsdag 2023 - Meraki - Gaveide
Se de lækre Meraki produkter her

Skab den perfekte date

Akavet stilhed og ligegyldige spørgsmål er altid ubehageligt. Den perfekte date består af fyldstgørende spørgsmål. Måske har I travlt med arbejde, børn eller studie. Derfor er de bedste spørgsmål altid dem, som man glemmer at få stillet hinanden i hverdagen. Hvis du er på udkig efter en sjov oplevelse og en ny måde at fejre dagen på, er samtalespil helt oplagt. Valentinsdag behøver ikke altid være med film og søde sager, en god snak og muligheden for at nyde hinandens selskab kan også noget.

Samtalespil sætter gang i alle de gode spørgsmål. Lav en lækker middag og stil hinanden spørgsmål på én og samme tid. Kortene er nemme at håndtere, alt det kræver er, at I har fokus på hinanden.
En romantisk aften der bærer præg af den hyggelige og intense stemning. Uanset om man har kendt hinanden i få dage eller flere år, vil der altid nye sider af hinanden, som man kan lære at kende.

Spillene indbyder til en god kommunikation og forståelse for hinanden, samt en ny måde at drøfte hverdagens rutiner og vaner på. Find spillene her.

Husk hinanden hele året

Gode gaver er tit dem der kommer bag på én. Dem der overrasker og på samme tid skaber gode oplevelser med minder. Er I et par der elsker romantikken og en god flaske vin eller er i helt modsat med en travl hverdag hvor I glemmer hinanden en lille smule, så er det populære datespil “12 dates til dig og din partner” ret genialt.

Giv din partner en uforglemmelig oplevelse hvor i husker hinanden og skaber dejlige minder. 12 dates til jer er et spil der foreslår jer 1 date om måneden. Spillet har sat rammerne og fortæller jer hvor lang tid i skal bruge, om børnene skal være hjemme eller ude af huset, hvilken dag og hvem der skal arrengere daten. Vi tør godt vædde med at dette er en af de bedste gaveideer vi længe har set. Om daten måske vil føre til en dinner in the dark eller en hyggelig spa aften, ved man aldrig – men det er helt sikkert en af de gode gaveideer til valentinsdag.

blogindlæg billeder - 12 dates til jer
Find det fine spil lige her
Valentinsdag 2023 - Pickmeup figur - gaveidé
Se alle de søde Pick-me-up dyr her

Til hende der elsker pynteting

Forkæl din partner lidt ekstra på valentinsdag, med en personlig gave. Den 14. februar er en aften i kærlighedens tegn. Selvom en buket røde roser altid giver plusser i bogen, kan det altså være en god ide, at tænke lidt ud af boksen for at imponere. Vi har derfor den perfekte valentinsgave til hende, som elsker flotte, dekorative ting til hjemmet.

De populære Pick-me-up dyr passer ind i et hvert hjem med deres minimalistiske udtryk. Vi synes helt klar det er et godt bud på endnu en perfekt gave til anledningen. De pynter flot på hylden og skaber et unikt og personligt udtryk, uanset om den placeres i stuen, soveværelset, badeværelset eller entreen.

Dyrenes store blanke øjne, vil med sikkerhed smelte din partners hjerte fra første sekund. De søde dyr kan både købes enkeltvis, men også i sæt, bestående af én stor figur og en tilhørende lille figur med magnet. Du kan finde de flotte figurer her.

Tjek alle vores gaveidéer ud!

Fortjener din partner lidt ekstra forkælelse til valentinsdag 2023? Vi har et hav af gode gaveidéer der med sikkerhed kan give din valentinsdate et smil på læben. Giv en kærlig hilsen og få en perfekt start på jeres datenight. En god start danner grobund for en aften i romantikkens tegn, med masser af grin og gode samtaler.

Husk at være i god tid og bestil den perfekte valentinsgave ugen inden d. 14 februar.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.