Viser alle 15 resultater

Trine Rytter Ceramics


Ung Dansk Designer

Trine Rytter Ceramics danner grundlag for en række dekorative og stilrene keramik vaser og lysestager. Hvert enkelt design er designet og produceret af Trine Rytter selv. Hun er en ung kvinde, født 1989. Hun har en stor passion for at arbejde med ler og former flot design i porcelæn til indretningen.
Trine Rytter er uddannet keramisk formgiver på kunstakademiets Designskole på Bornholm og begyndte i 2015 at præsentere sine designs. Hun har altid haft en stor passion for keramikken og arbejder flot med materialet.
Produkterne er dansk design og håndlavede af Trine selv, som hun former på eget værksted i Horsens.

Produktsortiment

Sortimentet fra Trine Rytter Ceramics byder på produkter i en høj kvalitet og håndlavede af Trine selv. De fine produkter i keramik er designet i et enkelt, stilrent og tidsløst design. Hvor man kan se hvordan Trine flot arbejder med lys og skygger, som hun benytter flot i hendes designproces.
Sortimentet byder på en serie kaldet Fold og Royal. Bestående af: Keramik Vaser, Urtepotteskjuler, Lysestage, Skåle ogTandkrus i porcelæn, disse i forskellige flotte former og lækre farver.

Den Perfekte Gaveidé

Om det er en værtindegave, lidt forkælelse til hende eller fødselsdagsgaven, så er de fine produkter fra Trine Rytter med en fin buket blomster, en grøn plante eller et lille lys et helt perfekt køb til hende.