Viser alle 2 resultater

Selskabsspil

Du finder nu de populære selskabsspil fra The Talks, spil som indbyder til gode dialoger og hyggelige stunder med venner og familie. Disse spil går under navne som The Heart Talks og The Dark Talks. Sommerhushygge eller et spil en sen aften er perfekt sammen med et godt selskabsspil, her er der typisk fokus på afslapning og nærvær. Få et afbræk fra den travle hverdag og gode samtaler med spillene nedenfor.

Udover disse spil, kan vi anbefalet spillene fra Go’ SamtaleFamilieudgave og Parudgave.Atypiske selskabsspil

Det rette selskabsspil kan skabe tætte bånd og gode dialoger. Du kan nemlig på ModernHouse.dk nu købe de populære selskabsspil fra The Talks. Disse går under navnene The Heart Talks og The Dark Talks. Men sådanne selskabsspil har du mulighed for at bringe venner og familie tættere på hinanden. Spillene indeholder nemlig diverse spørgsmål og emner som byder op til gode dialoger, hvor I har mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Det er skønt med spil som disse, hvor man samler det bedste selskab i en hyggelig fælles stund. Her kan I sidde i ro og mag ved spisebordet, eller i sofaen med en god flaske vin og et godt spil. Et selskabsspil fra The Talks er en smule atypisk, da der ingen vinder er, men at det her blot handler om at snakke. Kortene indeholder spørgsmål og forskellige emner, som I måske ikke normalt vil drøfte. Det kan være rart at tage et sådan spil frem i situationer hvor man ønsker at lære hinanden bedre at kende eller hvor det kan være svært at få gang i den gode samtale.

Med dette selskabsspil, er der mange gode samtaler foran dig.

Selskabsspil fra The Talks

The Talks har designet og produceret disse spil til dig som er fascineret af ”True Crime”, og synes det er spændende at tage en god dialog omkring de mere dystre sider af tilværelsen. Her vil du kunne drøfte emner som eksempelvis: Værdier, holdninger, eksistens og emner fra podcasten, Mørkeland.

Ønsker du at drøfte emner fra podcasten, Mørkeland anbefaler vi spillet The Dark Talks. Ønsker du derimod at drøfte mere personlige emner som værdier, holdninger, eksistens, mv. anbefaler vi spillet The Heart Talks.

Spil med spørgsmål

Det som er typisk for et godt selskabsspil er, at det er hurtigt at lære og ikke særlig kompliceret. Det egner sig perfekt til en hyggelig og munter aften med venner eller familie. Det er altid hyggeligt med en god dialog og her er spillene fra The Talks et godt valg. Fordi disse spil indeholder en bred vifte af spørgsmål og emner, som sætter gang i den gode dialog.

Udover spillene her, kan vi anbefale spillene fra Go’ Samtale som går under navne som: Parudgave og Familieudgave. Disse henvender sig godt til hele familien evt. med mindre børn (+6 år) og til jer som ønsker at priotere parforholdet en eftermiddag, sen aften eller blot generelt. Mange spil er skabt til at værne om det gode selskab og pynter alle fint på eksempelvis spisebordet eller en hylde.

En anbefaling herfra kan være at man ved disse stunder priotere at lægge telefonen, iPad, mv. væk og blot priotere hinanden og det gode selskab. Det kan være rart en gang imellem at huske hinanden, lige meget om det er familie eller venner. At man en gang imellem lægger skærmen væk og priotere at lære hinanden bedre at kende. Sådanne spil kan føre til gode dialoger og sjove oplevelser. Vi håber at disse spil vil skabe gode minder hjemme hos dig.