BLACK FRIDAY

Black Friday - Hold dig opdateret her

Hvorfor fejre vi Black Friday?

Black Friday er en tradition, som er startet i USA og startede helt tilbage i 1950’erne. En tradition som vi har taget til os og i dag er blevet meget populær. Den dag er med til at markere dagen efter Thanksgiving, og har givet butikker og webshops muligheden, for at skrue priserne helt i bund. Andre ser også denne dag, som starten på julehandlen. Denne dag har igennem flere år være den travleste shoppingdag i USA.

Information omkring vores tilbud

For at sikre at du er godt forberedt til dagen, og for den bedste mulige oplevelse, har vi nedenunder samlet nogle vigtige punkter som er relevante for denne tradition. Skulle du have spørgsmål omkring dagen eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Levering

Vi har altid et ønske om en hurtig levering. Derfor vil vi selvfølgelig også gøre for aller bedste i denne travle periode. Dog kan vi ikke love at leveringen sker helt så hurtigt, som den plejer. Både vores lager og GLS vil i denne tid have rigtig meget at se til. Du vil dog under hele ordrebehandlingen bliver opdateret med oplysninger, så du kan følge din pakke, til du har modtaget den.

Returnering

Vi tilbyder altid 30 dages returret, dette gælder også på i forvejen nedsatte varer. Bruger du dagen på at købe julegaver, kan vi informere om at alle julegaver kan byttes frem til den 15. januar.

Tilmeld dig vores Nyhedsmail, og du er med fra starten!

Ønsker du at være godt forberedt på den kommende shoppingdag – så anbefaler vi dig at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev nedenfor. Her vil vi op til Black Friday holde dig informeret og sende relevante informations mail ud. Vi glæder os til et brag af en fest.