Black Friday hos Modernhouse

Black Friday er en årlig tradition for mange butikker og webshops. Her vil du opleve at kunne opnå store besparelse den sidste fredag i november. Andre udsalg forbundet med Black Friday, er også Singles day, Black Week, Black Weekend og Cyper Monday. (Cyper Monday er altid mandagen efter Black Friday)

Black Friday er for os en dag forbundet med starten på julegave indkøb. Mange samler sammen og køber mange af årets julegaver på denne dag eller weekend. Vi vil blot gøre opmærksomme på, at vi ikke køre priserne helt i bund, der vil selvfølgelig være besparelser at finde, men vi ønsker fortsat at holde udsalget på et acceptabelt niveau. Dette er en beslutning vi har taget, da vi har et stort ønske om at støtte Danske Upcoming Designere 100% – denne beslutning gælder i år og ligeledes næste år.

Alle Danske Upcoming Designere designer flotte produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, vi tror på at fremtiden er at købe færre produkter med fokus på genbrug, mangler og højere kvalitet.

Vi ser det sådan at Black Friday passer bedst til brands og forbrugere hvor hurtige valg falder naturligt. Hurtige valg hvor kvalitet og klimaet ikke er fokus.Hvis du gerne vil købe produkter med rabat, er du velkommen til at klikke forbi vores udsalgskategori Tilbud eller Startpakker – disse kategorier er tilgængelig året rundt, her sælger vi rester, udgåede modeller, sættilbud og andre attraktive tilbud.

Buy Less, Choose Weel, Make it Last

black-friday-modernhouse - emaerket webshop

BOLIG

Shop nu

TIL BØRNENE

Shoip nu

SAMTALESPIL

Shop nu

HØJTID/FEST

Shop nu