Indretning af køkken alrum – Husets Hjerte

indretning_af_koekken_alrumme_ny

Indret jeres køkkenalrum med sjæl

Et køkken alrum er i vores øjne, husets hjerte og skal indeholde meget mere end et ganske almindeligt køkken. Når du indretter dit køkken-alrum er det vigtigt at det rummer dig og din families vaner og rutiner. Med et åbent køkken har du mulighed for at tilføje en masse personlighed i jeres indretning, så den afspejler jer bedst muligt. Køkken alrummet skal være funktionelt og passe helt præcis til jer.

Hvis du er på udkig efter inspiration til dit nye køkken, eller blot har lyst til at give dit køkken en lille opgradering, så har ModernHouse.dk samlet en masse gode bud på hvordan du kan give dit køkken alrum et fint touch.

Som hovedregel er det altid en god ide at overveje hvor meget tid I bruger i køkken-alrummet samt hvordan I bruger det. Få inspiration og gode råd herunder til hvordan du på bedst mulig måde indretter dit køkken alrum – uanset om du har det lille køkken eller store køkken. Indret dit hjem med kærlighed.

rundt_spisebord
Se spisebordet her
recollector_skraldespand
Recollector affaldsortering
lys_i_koekken_alrummet
Find lampen her
laetingstaarn_koekken_alrummet

Inddrag læring når du skal indrette køkken alrummet

Tilføj det smarte læringstårn til dit køkken, hvis du har små børn i hjemmet. Læringstårnet er ideel til den lille køkkenhjælper der gerne vil være med i madlavningen. Oftest vil de små gerne hjælpe til og følge med i alt hvad der sker. Dette giver læringstårnet dem rig mulighed for. Slip for at være kreativ med køkkenstolene, når dit barn skal være i samme højde som dig, og brug i stedet muligheden for at justere højden på læringstårnet.

Du kan med god samvittighed berolige de dårlige nerver, når dit barn står sikkert og trygt i læringstårnet. Alle læringstårnene er nemlig sikkerhedskodkendt.

Hos ModernHouse.dk forhandler vi både Hemmingsen Kids og TiSsi læringstårne. På den måde kan du finde det læringstårn der passer præcis til jeres behov og jeres køkken alrum. Læringstårnene fås desuden i forskellige farver. Du har derfor mulighed for at gøre læringstårnet neutral i indretningen eller mere synlig med et af de farverige læringstårne.

Se alle læringstårnene her
spisebords_stol_house_doctor
Køb nu
Koekkenalrum - hylde
Køb nu
bobble_vase_house_doctor
Køb nu
rund_bord_house_doctor
Køb nu
koekkenalrum - hylde - jern
Køb nu
koekkenalrum - stol
Køb nu

Når du skal indrette dit køkken-alrum kan det gøres på mange måder. Oftest kommer der enten mange glatte overflader uden ting i køkkenet eller også kan køkkenet hurtigt bliver flydt op med masser af larmende køkkenmaskiner.

Med en masse inspirerende billeder og lækkert interiør kan du tilføje nogle varme farver der giver et unikt udtryk i hjemmets hjerte. Skab et smukt køkken alrum med god belysning, glatte overflader og masser af hygge, så du bliver glad i hele kroppen hver gang du laver mad. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for House Doctor, Meraki, Sej Design eller ReCollector, så er det på tide!

Store rum og meget plads er generelt blevet mere populært med årene og her er køkkenalrummet bestemt ingen undtagelse. De store rum har en tendens til at blive lidt upersonlige. Husk derfor at tilføje detaljer der kan give rummet lidt sjæl.

Du kan for eksempel komme noget flot på væggene, placere en flot hylde eller reol og dekorere med et stort bord og flotte polstrede spisebordsstole. Du kan med fordel placere et flot tæppe under spisebordet der skaber en behagelig lyd i rummet.

I et lille køkken handler det derimod omat udnytte pladsen bedst muligt. Måske er du en af dem der har mange ting i dit køkken. For at tage højde for rummets størrelse kan du med fordel bruge spandende fra ReCollector. På denne måde kan du skabe opbevaringsplads til for eksempel pant eller kreative ting til børnene.

Du kan gøre plads til hele familien – uanset om du har et stort eller lille køkken. Vores bedste tip er at gøre dit køkken funktionelt til dine behov og dermed forsøge at skabe forskellige zoner i køkken alrummet, så det rummer alle medlemmer i husstanden.

ReCollector affaldsortering

I et åbent køkken må der ikke være for meget rod. Gør det nemt at sortere dit affald med en stilren løsning, som du aldrig bliver træt af. Er du, som så mange andre, begyndt at have en mere bæredygtigt tankegang? Så er ReCollector et perfekt sted at starte. Med de flotte skraldespande fra  ReCollector, får du en nem, hurtig og pæn måde at sortere dit afflad på. Alle affaldsspande fra ReCollector er lavet i 100% genanvendt plastik og FSC certificeret træ.

Implementer affaldssortering som en del af indretningen i køkkenalrummet, og slip for de mange skraldespande under håndvasken. Du kan gøre det nemt at snitte grøntsager, ved at flytte skraldespanden helt tæt på dig. Dermed kan du smide affaldet direkte i skraldespanden.

Du kan med fordel placere end hylde oven på de væghængte spande og dekorere hylden med personlige nips. Du kan vælge præcis det antal spande du har behov for til din affaldsortering og placere dem på den måde der fungerer bedst i jeres køkken alrum.

Du kan bruge ReCollector til masse andet udover affaldssortering. De flotte spande i forskellige farver er et lækkert produkt og har tilmed en lang række smarte funktioner. Du kan for eksempel bruge dem på børneværelset til opbevaring eller opbevaring til børnenes kreative ting i køkken alrummet.

Køb Recollector affaldsortering her
koekkenalrum - recollector - spande

Pynt dit køkken alrum med flotte vaser, lamper og andet nips

sejdesign_saet_no5
køb nu
bred_vifte_vase_house_doctor
køb nu
dekorations_lampe_house_doctor
køb nu
spisebords_lampe_house_doctor
køb nu
koekkenalrum - hylde til kopper

Sæt et af tidens største trends frem på hylden

Et af tidens helt store trends er i høj grad kaffekopper i alle mulige forskellige former med forskellige farver. Mange laver dem selv i ler, andre går på jagt for at finde de helt unikke fund. Med de fine farver og unikke udtryk er det da en skam at pakke dem væk i skuffer og skabe. House Doctor har et hav af forskellige fine hylder der vil passe perfekt til de flotte kaffekopper i køkkenalrummet.

En minimalistisk hylder der passer til resten af dit køkken pynter fint på en tom væg og skaber en masse personlighed med dine unikke kopper. Hylden kan selvfølgelig bruges til flere ting og bære på en masse andet. Du kan for eksempel også sætte beholdere med pasta, mel, havregryn, sukker mm. på hylden og på den måde skabe lidt ekstra bordplads i dit køkken.

Sæt de ting på hylden der kendetegner dig – eller brug den til for eksempel organiseringsglas med pasta, havregryn, mel, sukker og meget andet. Tilpas din hylde med de ting som I bruger hver dag. En effektiv måde at gøre det nemt og hurtigt i hverdagen.

Er du vinelsker? Så vil dine fine vinglas helt sikkert også pynte på hylden, med en grøn plante eller en lækker flaske rødvin. Næste gang du skal have noget nyt til dit køkken alrum og mangler noget der kan skabe hygge, så burde du helt klart at overveje sådan en hylde.

Se alle de fine hylder her