Indretning af køkken alrum – Husets Hjerte

Banner til nyhedsbrev og blogindlæg

Indret jeres køkkenalrum med sjæl

Et køkken alrum er i vores øjne, husets hjerte og skal indeholde meget mere end et ganske almindeligt køkken. Når du indretter dit køkken alrum er det vigtigt at det rummer dig og din families vaner og rutiner. Put en masse personlighed ind i jeres indretning, så den afspejler jer bedst muligt. Køkken alrummet skal være funktionelt og passe helt præcis til jer. ModernHouse har samlet nogle gode bud på hvordan du kan give dit køkken alrum et fint touch.

Det er altid en god ide at overveje hvor meget tid i bruger i køkken alrummet samt hvordan I bruger det. Få inspiration og gode råd herunder til hvordan du på bedst mulig måde indretter dit køkken alrum – uanset om du har det lille køkken eller store køkken. Indret dit hjem med kærlighed.

koekkenalrum - housedoctot
Se spisebordet her
koekkenalrum - recollector
Recollector affaldsortering
koekkenalrum - housedoctor 2
Find konsolbordte her
koekkenalrum - tissi

Inddrag læring når du skal indrette køkken alrummet

Tilføj det smarte læringstårn til køkkenalrummet, hvis I har små børn i hjemmet. Læringstårnet er ideel til den lille køkkenhjælper der gerne vil være med i madlavningen. Oftest vil de små gerne hjælpe til og følge med i alt hvad der sker. Dette giver læringstårnet dem rig mulighed for. Slip for at være kreativ med køkkenstolene, når dit barn skal være i samme højde som dig, og brug i stedet muligheden for at justere højden på læringstårnet.

Du kan med god samvittighed berolige de dårlige nerver, når dit barn står sikkert og trygt i læringstårnet. Alle læringstårnene er nemlig sikkerhedskodkendt.

Hos ModernHouse forhandler vi både Hemmingsen Kids og TiSsi læringstårne. På den måde kan du finde det læringstårn der passer præcis til jeres behov og jeres køkken alrum. Læringstårnene fås desuden i forskellige farver. Du har derfor mulighed for at gøre læringstårnet neutral i indretningen eller mere synlig med et af de farverige læringstårne.

Se alle læringstårnene her
koekkenalrum - gulvtaeppe
Køb nu
Koekkenalrum - hylde
Køb nu
koekkenalrum - meraki
Køb nu
Koekkenalrum - lampe
Køb nu
koekkenalrum - hylde - jern
Køb nu
koekkenalrum - stol
Køb nu

Når du skal indrette dit køkken alrum kan det gøres på mange måder. Med en masse inspirerende billeder og lækkert interiør kan du tilføje nogle varme farver der giver et unikt udtryk. Skab et smukt køkken alrum med god belysning, glatte overflader og masser af hygge, så du bliver glad i hele kroppen hver gang du laver mad. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for House Doctor, Meraki, Sej Design eller ReCollector, så er det på tide!

Store rum og meget plads er generelt blevet mere populært med årene og her er køkkenalrummet bestemt ingen undtagelse. De store rum har en tendens til at blive lidt upersonlige. Husk derfor at komme noget flot på væggene, placere en flot hylde eller reol og dekorere med et stort bord og flotte stole. Du kan med fordel placere et flot tæppe under spisebordet der skaber en behagelig lyd i rummet. At have forskellige zoner i køkken alrummet, gør det funktionelt og skaber oftest plads til hele familien.

ReCollector affaldsortering

Gør det nemt at sortere dit affald med en stilren løsning, som du aldrig bliver træt af. Er du, som så mange andre, begyndt at have en mere bæredygtigt tankegang? Så er ReCollector et perfekt sted at starte. Med ReCollector affaldsortering, der er lavet af genanvendt plast, får du en nem, hurtig og pæn måde at sortere dit afflad på. Implementer affaldssortering som en del af indretningen i køkkenalrummet, og slip for de mange skraldespande under håndvasken.

Du kan med fordel placere end hylde oven på de væghængte spande og dekorere hylden med personlige nips. Du kan vælge præcis det antal spande du har behov for til din affaldsortering og placere dem på den måde der fungerer bedst i jeres køkken alrum.

Du kan bruge ReCollector til masse andet udover affaldssortering. De flotte spande i forskellige farver er et lækkert produkt og har tilmed en lang række smarte funktioner. Du kan for eksempel bruge dem på børneværelset til opbevaring eller opbevaring til børnenes kreative ting i køkken alrummet.

Køb Recollector affaldsortering her
koekkenalrum - recollector - spande

Pynt dit køkken alrum med flotte vaser

koekkenalrum - vaser 4
køb nu
koekkenalrum - vaser 3
køb nu
koekkenalrum - vaser 2
køb nu
koekkenalrum - vaser 1
køb nu
koekkenalrum - hylde til kopper

Sæt et af tidens største trends frem på hylden

Et af tidens helt store trends er i høj grad kaffekopper i alle mulige forskellige former med forskellige farver. Mange laver dem selv i ler, andre går på jagt for at finde de helt unikke fund. Med de fine farver og unikke udtryk er det da en skam at pakke dem væk i skuffer og skabe. House Doctor har et hav af forskellige fine hylder der vil passe perfekt til de flotte kaffekopper i køkkenalrummet.

En minimalistisk hylder der passer til resten af dit køkken pynter fint på en tom væg og skaber en masse personlighed med dine unikke kopper. Hylden kan selvfølgelig bruges til flere ting og bære på en masse andet. Sæt de ting på hylden der kendetegner dig – eller brug den til for eksempel organiseringsglas med pasta, havregryn, mel, sukker og meget andet. Tilpas din hylde med de ting som I bruger hver dag. En effektiv måde at gøre det nemt og hurtigt i hverdagen.

Er du en sucker for vin, pynter dine fine vinglas helt sikkert også på hylden, med en grøn plante eller en lækker flaske rødvin. Næste gang du skal have noget nyt til dit køkken alrum og mangler noget der kan skabe hygge, så burde du helt klart at overveje en hylde.

Se alle de fine hylder her
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.