Viser alle 10 resultater

Mouse & Pen

Eventyret om Mouse & Pen startede i sommeren 2016, hvor Helle Dannemarre tegnede og solgte posters på trappen ved familiens hus på den hyggelige gågade i Ebeltoft. De mange illustrationer blev hurtigt meget populære og bliv startskuddet til en drøm som er gået i opfyldelse.

I dag drives virksomheden Mouse & Pen som en familievirksomhed og vi kan i dag præsentere et udvalg af artikler til de mindste. Heriblandt Milestone Kort, En Hilsen til Dåbsbarnet og Fingeraftryk i form af gode dåbsgaver – Alt sammen perfekt til at forevige de mange gode minder.


 


Historien om Mouse & Pen

Dansk Brand og Dansk Design

Drømmen om at skabe sin egen virksomhed gik hurtigt i opfyldelse, da Helle Dannemarre i sommeren 2016 solgte tegnede posters fra egen adresse i Ebeltoft. Det hele startede ude foran familiens eget smukke og idylliske byhus fra 1790 i hjertet af historiske Ebeltoft. Forbipasserende blev hurtigt grebet af den stemning og budskab som Helle formår at skabe i sine illustrationer. I slutningen af 2016 startede virksomheden Mouse & Pen som en familiedrevet virksomhed. Dette med base i byhuset og konceptbutikken i Ebeltoft.

Inspirationen til de mange illustrationen i Mouse & Pen kommer af Helles facination for børnebøgernes univers som eksempelvis: Orla Frøsnapper, Astrid Lindgreen og Flower Fairies. De forskellige illustrationer er tegnet med en lille skævhed. Dette er med en dejlig naivitet der udstråler glæde til livet, positivitet og masser af smil i hverdagen.

Fingeraftryks plakater som gave

Med et udvalg af flere forskellige fingeraftryks plakater har du mulighedvis den mest personlige gave og et smukt alternativ til gæstebogen. Hvert sæt består af en håndtegnede plakat i A3 (29,7 x 42,0 cm) med stempelfarver i forskellige flotte farver, som suppler hinanden flot.

Konceptet er meget enkelt og kan enten gives som gave eller er til de forældre som står overfor at planlægge en dåb- eller navngivningsfest, men ønsker at forevige dagen med et aftryk fra hver gæst.

Sådan gør du: Festens gæster sætter deres fingeraftryk som små blade eller balloner på plakaten. Herefter skriver de evt. navne eller initialer indeni/under/over aftrykket. Efter arrangementet kan du vælge at sætte den i barnets bog eller i ramme og hænge på barnets værelse som et minde fra dagen.

Plakaten kan alternativt også bruges til et babyshower eller en særlig fødselsdag. Mulighederne er mange og det handler blot om at omfavne den begivenhed som betyder noget for jer.

Gør lidt ekstra ud af Livets Fester – Mouse & Pen

Med en nyfødt i armene står I overfor mange af livets fester. Heribland fødselsdage, første oplevelser, barnedåb/navngivning og mange flere. Det kan være svært at huske dem alle og skabe minder på en smuk måde. Dette formår Mouse & Pen at gøre lidt ekstra ud af. Men Milestone Kort for du hjælpen til at huske selv de små ting, som eksempelvis: I dag sad jeg selv, mit første bad, fik min første tand, min første cykle og meget mere. Alle disse kort er designet med flotte illustrationer og farver som matcher enten til pigen eller drengen.

Vi elsker selv at følge de små milepæle og med en skrivbar bagside, kan du nemt notere lidt om den enkelte begivenhed. Mange benytter også anledning til at tage et flot billede med barn og kort, hvor man efterfølgende kan dele øjeblikket med netværket på de sociale medier. Dette giver en masse gode muligheder for at forevige de små og helt fantastiske øjeblikke.

Derudover har virksomheden Mouse & Pen designet flotte festartikler i form af “En hilsen til dåbsbarnet” og fingeraftryks plakater. Dette er for dig som elsker at gøre lidt ekstra ud af livets fester. Benyt disse redskaber til at indvolvere familie og venner i dit barns liv. Hvor du efterfølgende kan være kreativ med resultatet.

Køb illustrationer fra Mouse & Pen på ModernHouse.dk

Vi værdsætter gode minder, dansk design og den gode historie højt. Derfor er det med stor glæde at vi har Mouse & Pen som en del af vores sortiment. Med deres flotte illustrationer og håndværk formår de at skabe flotte produkter til dig som gerne vil have styr på de små detaljer og ønsker at huske de små skridt på vejen for dit barn.

Vi tilbyder lynhurtig levering på alle lagervarer. Derfor kan du forvente din ordre leveret indenfor 1-2 hverdage. Derudover for du 30 dages returret og fri levering ved køb over 299 kr.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.