Startpakker

Startpakker er flere produkter sammensat til et, hvor du har mulighed for at spare penge, når du køber flere produkter sammen. 

Udvalget byder på startpakker som går under emner som: Børneartikler, Bestseller fra SEJ Design og Sættilbud fra FableWood. Så søger du en attraktiv gave til en særlig lejlighed, hvor beløbet gerne skal gå op eller er du gravid og mangler redskaber til at mindes den første tid med den lille. Så er udvalget nedenfor helt sikkert værd at kigge på.

Vi ønsker at benytte disse startpakker som en inspiration til årets gaveidé. Disse pakker er tiltænkt som en hjælp for dig, som godt kan lide at være godt forberedt og løse flere problemstillinger hurtigt eller mangler den perfekte gave til veninden, når den står på babyshower, fødselsdag eller når du står og mangler den perfekte barselsgave eller dåbsgave.

Bliv inspireret nedenfor af de forskellige startpakker, hvor du finder forskellige produkter som: Baby aftryk, Barnets Bog, Milestone Baby Kort, Bakker og figurer. Alt sammen fra danske designere og danske upcoming designere, kendte brands som eksempelvis: Mouse & Pen, Prik & Streg, Sej Design og FableWood.