Viser et enkelt resultat

Puslepuder

Med en lille ny i huset, er der behov for en praktisk løsning, når den lille har brug for en tør ble. En puslepude er perfekt til formålet, og er med til at sikre et blødt underlag af høj kvalitet. Samtidig for du en hynde som er nem, at rengøre og holde hygiejnisk pæn.


 


Gør pusletiden nemmere, med en puslepude

Med en baby på vej, kan der mange ting man skal ud og investere i. Med en puslepude gør du pusletiden nemmere. Brug puslepladsen når dit barn skal have en ren ble, men brug den også når barnet skal i tøjet, eller efter endt bad. Puslepladsen er et oplagt sted til at skabe hyggelige rammer, og bruge tiden sammen. Pusletiden er meget mere end blot en ren ble, det er for mange, også et sted hvor man snakker med den lille, træner nakke og skaber et tæt bånd. Derfor vil du også opleve at puslepladsen er et sted, hvor du vil komme til at tilbringe mange timer.

En klassisk puslehynde beskrives som en hynde med skrå kanter, dette er med til at sikre at dit barn ikke ruller udover kanten. Med en sådan puslehynde og design, kan du placere den de fleste steder, på kommoder, puslebordet eller ved håndvasken. Således kan du nemt finde, lige den variant som passer dig bedst.

Udover at vælge puslepude, skal du også gøre dig overvejelser for dine omgivelser omkring puslepladsen. Vores gode råd er at skabe en praktisk og hyggelig indretning. Dette er med til at skabe trygge rammer for pusletiden. For mange vælger man ofte at placere enten kurve, hylder eller andet omkring for praktisk opbevaring. Som en dekorativ løsning, kan det være en god idé med en fin uro hængende og et spejl, som baby kan se sig selv i, dette til underholdning og træning af nakken.

Puslepude fra Gamcha

Med en klassisk puslepude fra Gamcha, for du både en flot og praktisk hynde til skiftning af bleen. Vælg imellem designs som klovne og margueritter. Designet er helt neutral, og præcis som en puslehynde skal være. Udover disse fine designs med klovne og margueritter, finder du ligeledes matchende produkter, som babynest, babysengetøj, junior sengetøj og sengerand.

Puslehynden er meget praktisk, med den coated overflade, som gør den nem at vedligeholde, derudover har puden en lynlås, som gør det muligt at tage betrækket af, og vaske ved behov. Som de fleste andre er denne ligeledes produceret i 100% bomuld, men med det tvist at det er 100% økologisk fra GOTS certificeret fabrik. Hynden måler 50 cm x 65 cm x 8 cm, og passer derfor også til mest normale pusleborde.

Med en puslepude fra Gamcha, for du et perfekt produkt til pusletiden. Pusleunderlaget er produceret med et fint skummateriale, som sikre et blødt underlag til dit barn. Med betræk i bomuld har du ligeledes en pusleplads, som er meget nem at rengøre, og med en overflade er tæt, sikre du at intet trænger igennem, ved uheld. Hos ModernHouse.dk finder du flere fine puslepuder som er perfekt til en travl hverdag.

Rengøring af puslepuden

Når pusleunderlaget skal vaskes, anbefaler vi at du vasker det ved 40 grader, og herefter lader det hænge til tørre. Ved coatet, eller mønstret betræk anbefaler vi, at du vender vrangen ud af.

Gode råd til hvordan du bedst muligt holder din puslehynde hygiejnisk ren, anbefaler vi følgende:

  • Benyt et håndklæde, stofble, eller anden underlag ovenpå hynden
  • Vask betrækket jævnligt
  • Ved smuds, kan du tørre betrækket over med en fugtig klud

Andre anbefalinger til de mindste

Hos ModernHouse finder du flere lækre produkter både til bolig og børn. Er du gravid, eller mangler du en god barselsgave eller dåbsgave, kan vi anbefale dig kigge på følgende produktkategorier: Baby aftryk, Babysengetøj, Babynest, Sengerand og Uroer

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.