Viser et enkelt resultat

Junior Sengetøj

Vi ønsker altid det aller bedste for vores kære små, dette betyder også at de skal sove godt om natten med det bedste kvalitets sengelinned. Udover det åbenlyse tilbehør og velindrettet børneværelse med smukke farver og uro hængende. Så er det sengelinned, som er den sidste brik i indretningen.

Udvalget byder på flere junior sengelinned i neutralt og eventyrligt design fra brands som: Gamcha og Yai Yai.


Junior sengetøj i flot og eventyrligt design

Med det fine junior sengetøj i neutral og eventyrlig design har du den perfekte gaveidé til fødselsdagen eller barnedåben. Garder sengetøj fra Gamcha er et eventyrligt design med garder og det flotte sæt fra Yai Yai er et neutralt og skønt design med ræve. Begge sæt henvender sig perfekt til både piger og drenge.

Vores sengelinned leveres i en flot stofpose med hank, som matcher sengelinned rigtig fint. Du kan med fordel kombinere dette sæt med søde børneplakater fra den danske designer Prik & Streg.

Børnesengetøj i det bedste kvaliter

Begge sæt er produceret i de bedste kvaliteter og i 100% økologisk bomuld. Med små børn, skal sengesæt oftes vaskes og derfor kan disse sæt maskinvaskes og komme i tørretumbler.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.