Viser et enkelt resultat

Baby Sengetøj

Find det perfekte babysengetøj til de mindste lige her. Udvalgte byder på kvalitets sengetøj fra danske designere som; Yai Yai og Gamcha. Disse er produceret i de bedste kvaliteter og henvender sig til både piger og drenge.

Udover disse fine babysengetøj til de helt mindste, finder du også et udvalg af junior sengetøj i størrelsen 100 x 140 cm. Find din yndlings babysengetøj eller den perfekte gaveidé nedenunder.


Tilbud
100,00 kr.

På Lager |

Levering 1-2 hverdage


Baby sengetøj fra Yai Yai og Gamcha

Et fint udvalg af babysengetøj fra danske upcoming designere. Den bedste måde at sikre de bedste omgivelser for dit barn og den bedste søvn, er der flere ting som har betydning. Men noget af det, som har en stor betydning er omgivelserne og kvaliteten. Et blødt og lækkert sæt babysengetøj er nemlig med til at give en ekstra god nattesøvn til baby og sikre at sengen er mere rar og hyggelig at ligge i.

Vores sengetøj er 100% økologisk og med fokus på den aller bedste kvalitet. Designet er enkelt og lækkert med fokus på det moderne look. Vores babysengetøj måler 70 x 100 cm og pudebetræk måler 45 x 45 cm. Du finder sengetøj fra både Yai Yai og Gamcha, som hver især har fokus på kvaliteten og designet. Udvalget byder på flere sæt til både piger og drenge.

Vidste du at økologisk sengetøj er med flere ubehandlede materialer, hvilket betyder at det er nemmere for kroppen at ånde i og derved gør det nemmere at komme af med fugt i løbet af natten. Så betyder miljøet, økologi og det at være bæredygtig meget for dig, så kan du roligt kigge på vores udvalg af baby sengetøj.

Vores sortiment byder på flere sæt sengetøj til de mindste fra danske designere. Læs med nedenunder og bliv endnu klogere på de danske designvirksomheder.

Individuel præsentation – Hvem er Yai Yai?

Den danske designvirksomhed Yai Yai drives af den kreative Mia Nielsen. Flere sæt er designet i neutrale farve og et enkelt i en mere farverig model. Disse sæt er produceret i 100% økologisk bomuld og med lynlås lukning i både sengetøj og pudebetræk. Udvalget byder på flere sæt til både piger og drenge, samt et enkelt sæt som fås i junior størrelse.

Mission og Vision for Yai Yai er at skabe økologiske tekstiler til boligen, primært til soveværelset. Den danske designvirksomhed ønsker at være det foretrukne brand indenfor tekstiler og design. Derudover er deres kerneværdier; økologi (GOTS certificeret bomuld), design og slow living som det vigtigste for virksomheden.

Kun det bedste er godt nok og ønsker du det aller bedste for den lille ny, dette med fokus på kvalitet og design, så er valget om et sæt baby sengelinned fra enten Yai Yai eller Gamcha det helt perfekte valg for dig.

Blandt jeres favoritter – Gamcha

En af jeres favoritter er det lækre baby- og junior sengetøj i 100% økologisk bomuldsatin fra Gamcha. Designet er eventyrlig og med små garder. Det er enkelt, flot og perfekt til både piger og drenge.

En designvirksomhed som formår at kombinere dansk design, kvalitet og støtter en god sag. Gamcha er en ny virksomhed på markedet. De for deres produkter produceret af nepalesiske kvinder. Målet har været både at skabe lækre designs med fokus på kvaliteten og hjælpe endnu flere kvinder i Nepal i arbejde og derved sikre dem bedre vilkår.

Alt babysengetøj er produceret i det blødeste bomuldsatin og designet med kærlighed. Designet tager udgangspunkt i at være eventyrlige og skønne motiver, som indbyder til et dekorativt indretning i børneværelset.

Den Perfekte Gaveidé; Hvert enkelt sæt er perfekt som årets gave til enten barselsgave, babyshower eller fødselsdagen.

Enkelt og Neutral Design

Drømmer du om et lækkert sæt baby sengetøj til de helt små, hvor du for den aller bedste kvalitet og et dekorativt design. Hver enkelt model er perfekt til både piger og drenge. Et enkelt sæt er med et tvist af mere farverige farver og et fantastisk skønt mønster, som giver lidt ekstra til indretningen, med det skønne og farverige design.

Måske går du også meget op i at dine sengesæt skal passe til indretningen og passe til resten af tingene på børneværelset. Du kan vælge imellem farverige sæt, flotte motiver og eventyrligt design. Ved køb af et af de fine sengesæt for du 100% økologi, hvilket betyder at du både for den bedste kvalitet og samtidig er god ved miljøet.

Junior sengetøj til både Piger og Drenge

Junior sengetøj fås i målene 100 x 140 cm, som er standardmål for juniorsengetøj og pudebetræk i målene 45 x 45 cm. Designerne bag er Yai Yai Living og Gamcha, som hver især har fokus på kvaliteten og designet. Du finder et udvalg af nogle neutrale sæt, som kan bruges både til piger og drenge.

Det kan være forskelligt fra forældre til forældre hvornår man ønsker at skifte baby dynen ud med junior dynen. Oftes kan det allerede være fra 8-12 måneders alderen. Da det er en god måde at sikre at dynen bliver på hele natten, da den fylder mere i sengen. Så oplever du at babydynen oftest havner i hjørnet eller ikke fylder sengen godt nok ud, så kan det være tid til at skifte babydynen ud med juniordynen. Du finder her et fint udvalg af neutrale junior sengesæt i de bedste kvalitet og flotteste design.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.