Sengerande

Er du gravid, eller har en baby som har behov for ekstra tryghed og sikkerhed i tremmesengen om natten. Med en sengerand fra Gamcha for du et blødt og beskyttende afskærmning i sengen, så dit barn ikke kommer i klemme. Vælg imellem flere design, og lad den pynte fint i sengen.

Se hele udvalget nedenunder og vælg din favorit.


 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Alt du skal vide om sengerande til baby

Hos ModernHouse.dk finder du flere flotte og neutrale sengerande. Med en sengerand har du mulighed for både at pynte tremmesengen og beskytte baby. Derudover er en sengerand perfekt til at skabe tryghed for de barn og sikre en bedre søvn.

Som gravid, kan der være mange ting du skal investere i, og derved svært at vurdere hvad er nødvendigt og hvad er luksus. Derfor kan spørgsmålet også være, er en senge rand nødvendig? Med en nyfødt baby vil du føle et stort behov for at skabe tryghed for dit barn og sikre at dit barn er beskyttet. Derved ser vi især senge randen som en nødvendighed, da den er med til at sikre at dit barn ikke får arme og ben i klemme imellem tremmerne i sengen. Så derfor for du et design som både giver tryghed og sikkerhed, en hjælp til at I som forældre, kan sove trygt om natten.

Sengerand fra dansk upcoming designer

Der findes mange forskellige senge rande online, og derfor flere forskellige designs. Vores udvalg byder på flere forskellige modeller i et neutral design fra det danske upcoming design brand Gamcha. Med en sengerand fra Gamcha for du en fantastisk kvalitet, dansk design og neutral design. Alle produkter er produceret på en stor systue i Nepal, hvor Gamcha har gjort en stor forskel for kvinderne i Nepal, og skabt mange arbejdspladser.

Med en sengerand fra Gamcha for du en lækker tyk rand, som nemt kan bindes til sengen med fastmonteret snørre. Disse modeller er de mest traditionelle, som passer til de almindelige tremmesenge med målene 60 cm, 120 cm og 4 cm i tykkelsen. Fordellen ved en tyk sengerand er at baby blive skånet mere, og derved sikre en tryghed ligegyldig hvor urolig dit barn sover.

Vedligeholdelse og rengøring

Betrækket på randen kan nem lynes af og vaskes. Vi anbefaler at du vasker den ved 30-40 grader, helst ikke højere, da det kan gøre at betrækket krymper og derved være svært at få på igen. Selvom du har overholdt vaskeanvisningen, kan det stadigvæk godt være en kamp og montere betrækket. Den indvendige skum er foret, hvilket gør det nemmere når betrækket skal monteres – Men vores anbefaling er dog at du finder et tidspunkt med god tid og lidt tålmodighed, så skal det nok lykkedes.

Derudover anbefaler vi at du jævnligt vasker og lufter betrækket på din senge rand. Men den tryghed som dit barn vil opleve ved denne, kan det ske at dit barn ofte vil ligge med hovedet op af sin senge rand. Derfor bliver den udsat for mere end man lige regner med, og være nødvendig med en vask engang imellem.

Andre anbefalinger

På ModernHouse.dk finder du et stort udvalg af flere fine designs fra danske upcoming designere. På alle lagervarer sender vi din ordre samme dag, hvis den er bestilt inden kl. 15:00. (Fredag inden kl. 14:00) Køber du for mere end 299,- sender vi dine varer uden beregning.

Vi kan efterhånden præsentere et stor udvalg af flere fine designs til de mindste. Især populært til den nyfødte, som barselsgave eller dåbsgave. Nedenunder finder du et overblik over flere af vores kategorier.

Baby Sengetøj

Junior Sengetøj

Legetæpper

Babynest

Milestone Kort

Uroer

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.