Viser alle 3 resultater

Römer Design

Römer Design er startet af Martin Römer. Sortimentet består af EnSut™ og EnHue, der henvender sig til gavesegmentet med smukke og symbolske gaver til særlige anledninger som dåb, barsel, navngivning og studenten. Disse produkter er inspireret af den skandinaviske designtradition, som forener enkelhed og design på bemærkelsesværdig måde.


598,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage

598,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage

598,00 kr.

Fjernlager |

Levering 5 - 6 hverdage


Eksklusiv Skandinavisk Design

Römer Design, grundlagt i 2013 af Martin Römer, som igennem årene har formået at forny og imponere med deres unikke tilgang til boliginteriør. I et nyt tiltag retter virksomheden fokus mod gavesegmentet, med lanceringen af deres produkter, Træsutten EnSut™ studenterhuen i egetræ EnHue.

EnSut™ – Det første produkt i serien

Drevet af ønsket om at skabe smukke og meningsfulde gaver til særlige lejligheder som dåb, barsel og navngivning har Martin Römer udviklet EnSut™ , som det første skud på stammen i denne retning. EnSut™, der er lavet med kærlighed og omhu, er ikke blot en sut, men en symbolsk gave, der fejrer øjeblikke af glæde og nye begyndelser.

Inspirationen bag EnSut™, såvel som Römer Designs andre produkter, kommer fra den skandinaviske designtradition. Martin Römer hylder enkelhedens skønhed og elegance i sine kreationer, og EnSut™ er ingen undtagelse. Med enkle linjer og en tidløs æstetik formår EnSut™ at være både funktionel og smuk på samme tid.

Bæredygtighed og materiale

Römer Designs engagement i bæredygtighed og kvalitet skinner også igennem i EnSut™. Produktet er fremstillet af håndplukket egetræ, der er behandlet med omtanke og respekt for miljøet.

Martin Römers vision for Römer Design forbliver urokkelig: At skabe danskproduceret interiør, der forener enkelhed, kvalitet og miljøhensyn. Gennem hans dedikation til disse principper fortsætter Römer Design med at være en pioner inden for skandinavisk design, og EnSut™ og EnHue er blot nogle af de produkter som er skabt til særlige lejligheder, samt berige hjem med smukke og meningsfulde genstande.