Fragt fra 29,- Fri Fragt ved køb over 299,-

Viser 1–20 af 21 resultater

Trine Rytter Ceramics

Trine Rytter er en ung kvinde, født 1989 og med stor passion for formning af dekorative design i porcelæn til indretningen.

Trine Rytter er uddannet keramisk formgiver på kunstakademiets Designskole på Bornholm og begyndte i 2015 at præsentere sine designs. Hun har altid haft en stor passion for keramikken og arbejder flot med materialet.

Produkterne er dansk design og håndlavede af Trine selv, som hun former på eget værksted i Horsens.

Produktsortiment

Sortimentet byder på produkter i en høj kvalitet og håndlavede af Trine selv. De fine produkter i keramik er designet i et enkelt, stilrent og tidsløst design. Hvor man kan se hvordan Trine flot arbejder med lys og skygger, som hun benytter flot i hendes designproces.

Sortimentet byder på en serie kaldet Fold og Royal. Bestående af: Keramik Vase, Blomsterkrukke, Lysestage, Tandkrus og andet opbevaring i porcelæn i forskellige flotte former og lækre farver.

Den Perfekte Gaveidé

Om det er en værtindegave, lidt forkælelse til hende eller fødselsdagsgaven, så er de fine produkter fra Trine Rytter med en fin buket blomster eller en grøn plante et perfekt køb til den perfekte gave til hende.