Viser alle 11 resultater

RePlant Art

RePlant Art laver hĂĽndlavede trĂŚmotiver, inspireret af naturen og med forskellige dyremotiver. Alle motiver er sammensat af flere stykker trĂŚ, som er skĂĽret i 5 mm tykt balsatrĂŚ, hvorefter alle stykkerne er bejdset i flere forskellige nuancer, som giver motiverne et livagtig udtryk. Alle de mange motiver bliver herefter limet fast, en efter en pĂĽ den hvide trĂŚbaggrund.

Bring naturen indenfor med andre produkter som: PlanteophÌng, planteopsats og vaser. Men se første alle de mange flotte forskellige motiver nedenfor og bliv inspireret til at inddrage naturens elementer mere i indretningen.RePlant Art – Kendt som det tidligere MPM Design

RePlant Art er det nye navn, som fremover vil skabe genkendelse omkring den flotte vægkunst i træ af forskellige dyremotiver. Året 2021 er nemlig året hvor den lille virksomhed prøver kræfter med et nyt navn, investor og med udlandet, da de skal deltage på en stor verdensudstilling i Dubai. Igennem de seneste næsten 6 år er der sket meget for virksomheden, som tidligere er kendt som MPM Design. Virksomheden startede ud med at designe og producere sofaborde, figurer og lysestager i træ, tilbage i 2015. Sidenhen udviklede det sig til disse håndlavede træmotiver af forskellige dyr som Løven, Elefanten, Giraffen og mange flere. Marc som er designeren bag, har nemlig i mange år haft et stort ønske om at skabe noget unikt, anderledes og noget i træ. Dette blev til hans første motiv tilbage i 2017. (Hjorten)

Sidenhen er det blevet til mange flotte og unikke vÌkdekorationer. Vi synes det fremstür tydeligt at der her er tale om noget unikt og anderledes, da der ikke blot er tale om en almindelig plakat. Disse motiver er nemlig udelukkende fremstillet i trÌ. Vi er isÌr vilde med det flotte udtryk i trÌet som kommer fra de forskellige bejdsede elementer. RePlant Art formür at sammensÌtte flere stykker balsatrÌ til et dekorativ, men enkel vÌgkunst som vi tror pü passer hjem hos de fleste som ønsker at støtte op omkring det bÌredygtige og naturens elementer.

Se videoen her, hvor Marc fortĂŚller om hvordan det hele startede. (Youtube Video – SĂĽdan startede det hele -RePlant Art) eller besøg www.replantart.dk og lĂŚs endnu mere om den danske designvirksomhed.

HĂĽndlavet vĂŚgkunst, kun i trĂŚ

Alle motiver fremstilles pü eget vÌrksted i Lunderskov, uden for Kolding. Hvert eneste motiv er sküret, pudset, limet og samlet i hünden. Derfor fremstür det unikt og giver en flot glød med de farvede trÌstykker. Alle motiver er fremstillet af trÌ fra FSC-dyrkede skove, som er en sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet.

Hver ordre planter 10 trĂŚer

RePlant Art strÌber efter ikke blot at blive CO2 neutrale som virksomhed, men at blive CO2 positive. Dette betyder at de har et ønsker om at give mere liv tilbage til naturen. Derfor starter de med at plante nyt og har et mül om at vÌre med til at plante 200.000 trÌer rundt omkring i verden i ür 2025.

RePlant Art har indgüet et samarbejde med OneTreePlanted, som for hver ordre planter 10 trÌer. Dette for at hjÌlpe naturen, dyrelivet og fordi at de har et ønske om at beskytte og forstÌrke naturen og den verden vi lever i. Organisationer OneTreePlanted er en nonprofit organisation, der planter trÌer i hele verden, med donationer fra büde private og virksomheder.

Hvis du har et ønske om at købe et af disse mange flotte motiver og bringe naturen ind i dit hjem, kan du starte din planterejse allerede i dag. Vi tilbyder fri levering og en leveringstid pü cirka 4-6 hverdage, grundet af alle motiver laves i hünden. Alle motiver pakkes selvfølgelig forsvarligt ind, süledes at vi er sikre pü at de kommer godt frem til dig. Du vil modtage et track and trace-nr. via mobil eller/og sms, süledes at du kan følge din bestilling. Derudover tilbyder RePlant Art en tilfredshedsgaranti pü 365 dage som dÌkker over eventuelle fejl ved produktet.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.