Viser alle 5 resultater

Andersen Furniture

Andersen Furniture er etableret i 1916, og er blandt de ældste designvirksomheder i Danmark. Med deres store passion for kvalitet og godt håndværk, samt fokus på detaljen i arbejdet, formår den danske designvirksomhed at skabe et bredt udvalg af produkter i et tidsløst design.

Sammen med Andersen Furniture kan vi nu præsentere et bredt udvalg, som kan være med til at skabe en personlig indretning i dit hjem. Udvalget byder på interiør i et skandinavisk design til det moderne hjem, som eksempelvis hylder, træfigurer, køkkenrulleholder, knivskinne og meget mere. Se udvalget nedenfor.


 


Danmarks ældste designvirksomhed

Andersen Furniture er blandt Danmarks ældste designvirksomheder, og startede oprindeligt ud med navnet Andersen Møbelsnedkeri. Virksomheden blev stiftet i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen, men blev opkøbt i 1978 af brødrene Knud og Vagn Andersen. Andersen Furniture har siden 1916 designet møbler og interiør til det moderne hjem, disse udviklet med fokus på skønne detaljer og i et skandinavisk design. Med de mange designs fra den danske designvirksomhed for du et tidsløst design og produkter produceret i de bedste kvaliteter, samt designs som giver kant og karakter til din indretning.

Hylder fra Andersen Furniture

Hos Andersen finder du blandt andet et bredt udvalg af flere forskellige populære hylder i egetræ. Det som kendetegner den danske designvirksomhed er deres nysgerrighed, innovation og talent. Med deres passion og deres forståelse for nutidens trends, formår virksomheden efter nu 100 år, fortsat at udvikle æstetiske produkter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk. I sortimentet finder du hylder som A-Shelf, Wood Wall og mange flere. Alt sammen produkter som fremstår både dekorativ og funktionel i det moderne hjem.

Fokus på kvaliteten

Andersen har stor passion for kvaliteten og det gode håndværk. Dette kommer til udtryk i deres produkter, hvor de bl.a. sortere alt træ i hånden for at sikre ensartet farve og struktur. Designet er med skandinaviske rødder, kombineret med en nordisk stil – Perfekt til det moderne hjem.

Med et udvalg af produkter produceret i høj kvalitet, hvor produkterne er håndlavede, samt arkitekttegnede møbler, formår Andersen at præsentere flere produkter i et tidsløst design. I 2007 flyttede virksomheden til Hinnerup, hvor de stadigvæk hører til i dag. I 2014 tog virksomheden en ny drejning, og valgte at forkorte navnet til Andersen, dette fordi brandet nåede nye internationale højder.

Med lækre produkter, som 100% lever op til forventningerne, er vi nu de stolte forhandler af mange af deres designs. Se hele udvalget og kontakt os endelig, hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.