Viser alle 8 resultater

Opslagstavler

Med en opslagstavle har du mulighed for at skabe et overblik i hverdagen. Om det er på arbejdspladsen til overblik over alle arbejdsopgaver eller i hjemmet til hverdagens gøremål. Med disse opslagstavler for du et dekorativt design og funktionel væg opbevaring.

Du finder tavler kaldet Paper-Rack og Notice Board fra brands som: dot aarhus og The Oak Men – Se udvalget nedenunder


 


Opslagstavle til det moderne hjem

Opslagstavle er ofte uundværlig både i hjemmet og på kontoret. Mange tavler har flere funktioner og kan bruges til opbevaring af både børnenes tegninger, noter for ugen, billeder, citater og meget andet. Med uendelige muligheder og et ønske om at gøre hverdagen nemmere, kan vi anbefale opslagstavler til brug flere steder i hjemmet.

Opslagstavle er perfekt til den travle hverdag og børnefamilien. Med en opslagstavle har du mulighed, for at skabe overblik over ugens gøremål og samtidig skabe et dekorativt element til dine billeder og noter. Du finder på modernhouse.dk et udvalg af opslagstavler fra dot aarhus og The Oak Men. Lækker design, som fås i flere størrelser og til både kridt, magnet og ophæng med klemmer.

Med en paper-rack eller notice board har du mulighed, for at hænge dine favorit billeder, madplanen, dine noter eller til samling af ugens gøremål og derved skabe et bedre overblik i den travle hverdag.

Opslagstavle til arbejdspladsen

Denne fine opbevarings løsning er ligeledes perfekt at bruge på arbejdspladsen. Her har du mulighed for nemt at skabe et overblik over ugens gøremål, hænge beskeder til kollegaerne og sikre at deadline for ugen nåes. Med paper-rack eller notice board har du mulighed for at skabe en dekorativ væg opbevaring med dansk upcoming design.

Med de fine designs fra dot aarhus og The Oak Men har du uendelige muligheder. Sammensæt gerne flere paper-rack eller Notice Board sammen og skab et dekorativ og funktionel vægdekoration på kontoret.

Indretning af hjemmekontor

Om du er blogger, selvstændig, studerende eller blot har brug for et hjemmekontor, så finder du på modernhouse.dk et stort udvalg af diverse opslagstavler og kontorartikler. Dette er den perfekte måde at skabe de perfekte rammer for et godt arbejdssted. Med fokus på det funktionelle og dekorative, er det vigtigt at skabe en indretning på hjemmekontoret, som altid fremstår rydelig og pænt. Derfor er det en god idé at investere i interiør, som gør det nemt at rydde op og skabe orden, således at dit hjemmekontor altid fremstår præsentabel.

Et hjemmekontor kan være både et hjørne i stuen eller et ekstra værelse i huset, som er inddraget til mange timers arbejde. Et hjemmekontor er for dig, som ønsker at fordybe dig i noget du brænder for og hygger dig med. Brug de fine tavler fra dot aarhus og The Oak Men til at skabe overblikket i hverdagen.

Opslagstavle fra The Oak Men

De fine Notice Board fra The Oak Men fås i to varianter, en rustik sort opslagstavle med en tynd ramme i egetræ og mørk egetræ. Overfladen har fået en behandling, som gør at den kan bruges både til kridt og magnetter. Ved køb af de fine Notice Board medfølger fem magneter i egetræ, som harmonere flot med dens design, disse fås ligeledes i egetræ og mørk egetræ. Så ønsker du endnu mere kant i indretningen, så er denne model lige noget for dig.

Denne opslagstavle fås i tre størrelser, en lille aflang, en firkantede og større aflang model. De kan kombineres på mange måde og bruges flere steder i hjemmet og på arbejdspladsen. Udover disse designs har The Oak Men mange andre lækre produkter til det stilrene hjem. Deres vision er at designe og producere produkter som henvender sig ligeså meget til manden i indretningen. De bære præg af et mere rå look, frem for det feminine. De har taget udfordringen op og har designet en bakke med lysestager og vaser. Et sæt som harmonere med det design og udtryk de ønsker deres produkter skal give. Disse bakker går under navnet: Candle Tray og Candle Tray Deluxe.

Den enkle opslagstavle fra dot aarhus

Med paper-rack opslagstavle fra dot aarhus finder du et design, som er både enkelt, stilrent og funktionelt. På opslagstavlen har du mulighed, for at placere dine papir med små sorte clips. Ovenover er der en riller som giver anledning til anden opbevaring af eksempelvis mobilen eller din notesblok. Ved at kombinere flere har du mulighed for at skabe den bedste opbevaringsløsning til hjemmets galleri eller papirerne på kontoret.

En opslagstavle ses ofte som nødvendigt at have i hjemmet. Den giver et godt overblik og kan bruges både dekorativt og funktionelt. I forbindelse med indretningen af et kontor miljø er der flere ting som skal fungere. Blandt vores udvalg af diverse kontorartikler, har du mulighed for at finde alt hvad du har brug for til denne indretning. Ønsker du at bruge paper-rack som gallerihylde, kan du med fordel placere den i stuen. Her kan du montere alle dine favorit billeder enten ved at hænge dem op med de medfølgende clips eller placere dem på listen ovenover.

For at sikre det pæneste resultatet og at det bliver som ønsket. Vi anbefaler at du måler op og finde den rette placering i hjemmet eller på kontoret. Derved for du et resultat som du bliver glad for og som fungere godt i en travl hverdag. Når denne beslutning er taget er du klar til din bestilling og her kan vi trøste dig med at vi har lynhurtig levering og du kan derfor se frem til at modtage din pakke i løbet af kort tid.

Køb ophæng online hos ModernHouse.dk

Du finder et stort udvalg af diverse artikler til det moderne hjem. Under denne kategori finder du diverse opslagstavler i et stilrent, enkelt og råt look, hvor det primære materiale er egetræ. Ved køb hos os tilbyder vi lynhurtig levering, hvor vi sender din ordre samme hverdag, bestilt inden kl. 14:00. Derfor er udvalget også perfekt til gaver, da du nemt kan returnere ved at gøre brug af vores fane “Returnering”. Vi ønsker du opleve den aller bedste levering og gør vores aller bedste for at sikre en høj service, samt et udvalg af gode kvalitets produkter.

Find din nye opbevaringløsning blandt vores udvalg og skab en personlig indretning i hjemmet eller en funktionel indretning på kontoret.