Viser 1–21 af 25 resultater

Barudstyr

Hos ModernHouse.dk har vi samlet et udvalg af flot barudstyr fra danske designere. Om du mangler blot en flaskeprop eller bakke til servering, sü har vi flere gode bud pü hvad du kan bruge. Vi ønsker at du med vores barudstyr kan indlede en god aften med flere gode drinks i en hjemmebar som indbyder til hygge og gode grin. Nedenfor finder du barudstyr fra danske designvirksomheder som: Sej Design, 55° North og The Oak Men.Barudstyr til hjemmebaren

Det der med at skabe en imponerende hjemmebar med diverse barudstyr, behøver ikke at indeholde mere end de helt rette bordsküner, bakker og flaskeprop. Du kan nemt pimpe din hjemmebar op og skabe et arrangement som de fleste mÌnd, ja müske endda kvinder vil misunde. Hjemmebaren kan vÌre en del af dit køkken, f.eks. for enden af en køkkenø eller pü køkkenbordet. Den kan ogsü placeret i hjørnet af stuen pü et simpelt bord eller i en vitrine med glaslüger. Nogen er müske mere heldige og kan samle alt barudstyr i eget lokale, kÌlder eller garage, eksempelvis. Uanset hvad, kan vi tilbyde barudstyr i høj kvalitet, som er med til at udstrüle kvaliet og luksus. The Oak Men - hjemmebar - herreaften - rom - gin - bordskaaner - flaskeprop

Hvilket barudstyr kan du købe pü modernhouse.dk

Vi har et stort udvalg af diverse barudstyr til at fuldende en perfekt og hyggelig aften. Vi danskere gĂĽr meget op i hygge og sĂŚtter stor pris pĂĽ holdbare, kvalitetsprodukter og gerne dansk design. Disse produkter er produceret af dygtige og kreative danske designere. Blandt udvalget finder du eksempelvis vinprop, flaskeprop, bakker og diverse bordskĂĽner.

Disse er produceret i materialer som egetrĂŚ, kombineret med messing, metal eller sorte gummi ringe. Alt barudstyr harmonere flot sammen i bĂĽde design og kvalitet. Udvalget kan sammen danne gode rammer for en flot hjemmebar som indbyder til en god aften med cocktails og andre drinks.

Alt til bar hjertet

Drømmen om en hjemmebar ligger i mange af os. Charmen ved nemt at kan sammensÌtte en god drink pü fü minutter og servere den i flotte glas, samt i skønne omgivelser. En hjemmebar er ikke blot for de unge, men müske endnu mere noget man priotere, jo Ìldre man bliver. Vi oplever flere som inddrage et hjørne i køkkenet eller laver stor vinkÌlder med flot tilbehør. En hjemmebar med vin, gin, vodka og/eller rom er noget som mange mÌnd gür meget op i at indrette, sü det ser indbydende og attrativ ud.

Førhen har vi set at det er meget populÌrt med kaffehjørne, hvor alt stür flot og indbydende. Her med diverse bakker og med plads til kaffebønner eller kapsler. Pü de sociale medier bliver vi hele tiden inspireret til kaffehjørnet, men nu ogsü hjemmebaren. Mange pynter med trÌskilte, diverse tilbehør og barudstyr. Med vores udvalg ønsker vi at inspirere dig til en hjemmebar, som udstrüler luksus, kvalitet og indbyder til en sjov aften.

Barudstyr, som fuldender en perfekt aften

Blandt vores barudstyr finder du blandt andet bakker i forskellige størrelser og former – alt efter behov. Vinbakke og bordskĂĽner er ligeledes nødvendige til en god aften. Dette er med til at undgĂĽ trĂŚlse ringe pĂĽ bordet, men er ogsĂĽ med til at du kan give familie, venner eller andre gĂŚster en god oplevelse.

Ønsker du at holde vinen kølig under servering, kan vi anbefale at benytte den høje og runde cylindervase fra Sej Design. Denne er produceret i pur-gummi og er et materiale som klare meget lave grader. Placer vinen i beholderen og fyld op med isterninger, dette sikre den bedste temperatur pü enten vinen eller champagnen.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.