Viser 1–21 af 25 resultater

Knager

De flotteste, fineste og mest funktionelle knager til entréen, køkkenet, badeværelset og værelserne. Har du brug for en funktionel og dekorativ løsning til opbevaring af overtøjet, tasken eller håndklæderne, så se det fine udvalg af diverse knager og bøjlestang nedenunder.

Du finder materialer som fra egetræ, læder og messing i flere farver fra brands som: Nordic Function og The Oak Men.


 

79,00 DKK89,00 DKK

 

149,00 DKK199,00 DKK

 


Knager med fokus på detaljerne

Med knager i enten egetræ, læder og messing har du muligheden for, at skabe en dekorativ og funktionel opbevaring i boligen. Knagerne fås i flere forskellige former, farver, materialer og designs. Knagerne er designet af kreative danskere og brands som; Nordic Function og The Oak Men.

Prikken over i’et kommer med sans for detalje. Med dette mener vi at knager og andet interiør er med til at fremstå dekorativt, såvel som funktionel i det moderne hjem. I en travl og hektisk hverdag med arbejde og diverse aktiviteter er det rart når hverdagens indretning fungere, dette som en hjælp til den daglige oprydning. Vi sætter alle pris på et ryddeligt hjem, hvor det funktionelle og dekorative harmonere sammen. På trods af at knager typisk er designet til at være et funktionelt produkt i hjemmet, så byder vores udvalg også på dekorative designs, som er perfekt til den travle hverdag.

Brug disse designs i entréen til opbevaring af overtøj, hatte og tasker. I soveværelset eller walk-in closet, hvor du ligeledes kan hænge tasker, morgenkåbe og andet. Disse mange ophæng kan bruges overalt i boligen, hvor der er brug for opbevaring. Med det rette valg finder du ophæng som harmonere med den øvrige indretning.

Sådan gør du hjemmet mere funktionel

Knager er perfekte i entréen til jakker, hatten, halstørklæde og tasken, i soveværelset til morgenkåben eller på kontoret til computertasken og andet. En knage vil altid fremstå funktionel og praktisk, men den er også et dekorativt væg pynt til indretningen. Blandt udvalget finder du mange forskellige designs og bøjlestænger, designet med fokus på funktionalitet og høj kvalitet.

Vores knager og bøjlestænger (add more) er praktiske til diverse opbevaring og er en god måde at udnytte pladsen, samt skabe en dekorativ opbevaringsløsning. Du kan bruge knagerne både i entréen, køkkenet, soveværelset, kontoret, badeværelse eller på børnenes værelse. Udover det kan du vælge at placere dem enkeltvis eller samlet som noget dekorativt på væggen.

Kan man nogensinde få nok knager i indretningen? I det moderne hjem bruges de mange steder i boligen og for hvert enkelt rum, er der nye muligheder og uendelige knager kan bruges. Bliv inspireret blandt vores udvalg af mange dekorative og funktionelle designs fra dygtige danske designere.

Diverse knager til indretningen

Sortimentet byder på diverse opbevaringsløsninger i læder, træ og messing med flere funktioner. Disse ophæng er designet med mange skønne og dekorative detaljer. Du finder træ knager med læderstop, knage med magnet til ophæng af eksempelvis nøgler, metal knager med dekorativ mønster og bøjlestang i træ som er optimal til når du ønsker at udnytte pladsen godt. Derudover finder ud tre forskellige modeller fra by dyb i metal med dekorative detaljer, et ophæng som kan bruges flere steder i hjemmet. Samt placeres både enkeltvis og flere sammen.

Nordic Function

Udvalget fra Nordic Function byder på diverse designs i enten egetræ, læder, messing og stål. Disse er designet af Camilla Bernth, som har stor fokus på kvaliteten og det funktionelle. Hendes dygtige evner inden for design, betyder at hun formår at designe både funktionelle, samt dekorative designs til det moderne hjem.

Alle hendes produkter går under individuelle navne, som beskriver disse designs godt. Du finder produkter som: add more, more hook, hook to hang og andet. Udover knager finder du også andre fine produkter til det moderne hjem. Produkter som køkkenrulleholder, lysestage og krydderihylde. Alt sammen designet i et stilrent design med et tvist af det nordiske design.

Den perfekte knage til dit hjem

At finde en knage til hjemmets indretning, kan være en svær opgave. Med vores brede udvalg af mange forskellige knager fra kreative danskere, er det ikke noget problem at finde det rette ophæng til indretningen. Alle designs tilbyder mange forskellige funktioner og er et eksklusivt, samt dekorativt væg pynt til lige netop der hvor du har brug for det. De fås i mange forskellige former og materialer, dette giver dig muligheden for at finde det helt rette ophæng til dig.

De mange smukke ophæng er med sans for detalje og kan bruges flere stedet i hjemmet. Ved køb af disse designs for du produkter i en høj kvalitet, lækker stil og et eksklusivt look. Udvælg de ophæng som matcher din stil og behov. Ved valg af de rette designs finder du ophæng som du ønsker at vise frem og ikke gemme væk. Ophæng som du kan placere efter dit ønske og skabe en personlig indretning.

Bliv inspireret af vores udvalg fra kreative danskere og få mere plads i entréen, på kontoret eller der hvor du har brug for at udnytte pladsen bedre.