Årets julegave til manden

julegaver til ham - aarets julegave - populaere julegaver - 6 forslag til julegave til manden - modernhouse

Savner du inspiration til årets julegave til manden?

Søger du efter inspiration til den perfekte gave, men synes at den er svær at finde. Her hos ModernHouse har vi samlet en række gode anbefalinger til dig som ønsker at overraske og give en noget som skaber glæde hos modtageren. Du ønsker sikkert at gøre dig umage, på trods af at der skal købes mange gaver i juletiden. Efter vores mening er de bedste gaver under juletræet, dem som er velovervejet og personlige.

Nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest i hjertet 🤍

Søger du en gave til manden der elsker og værdsætter hjemmets indretning, gadgets, personlige gaver og kan købes online. Så finder du her flere gode forslag, dette kan være en opslagstavle til at skabe overblik, en biopejs til de kølige aftener eller barudstyr til hjemmebaren, som især er blevet et populært element i indretningen.

julegaver til manden

Julen er børnenes og hjerternes fest, men hvorfor ikke også mandens?

Der findes mange forskellige højtider i løbet af året, men for mange er denne højtid favoritten. Julen er den tid hvor roen sænker sig og man priotere hinanden. Både mor og børn skal have en julegave, men det samme gælder far, bror eller mand. Men er du løbet tør for gode julegaveidéer og ikke ønsker at give endnu et sæt tøj, en oplevelse, god øl, men ej heller ønsker at sprænge budgettet i jagten på den perfekte årets gave til manden.

Udvalget af julegaver til mænd findes til mange priser, du kan lade dig inspirere ved at benytte vores filter, som kan justere til det beløb som matcher dit budget bedst.

Hvad er en god julegave?

En god julegave er en som er velovervejet og er du heldig at have en ønskeseddel, kan det være en fordel at udvælge fra denne. Mange som laver en ønskeseddel har lagt mange overvejelser i deres ønsker og vil blive meget glad for at modtage en sådan gave. I de fleste tilfælde udvælger man en gave fra ønskesedlen som matcher budget og som du selv ser frem til at give.

Du kan altid opfordre din mand, kæreste, far eller bror til at samle sine julegaveønsker, så du er mere sikker på at vælge en gave som du ved, han bliver glad for. Der er lidt hjælp at finde i næste afsnit.

Bagsiden af medaljen – For hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Det er ikke kun svært at købe den perfekte julegave, det er ofte også svært at finde ud af hvad man skal ønske sig af sine nærmeste. Hvad skal der stå på denne ønskeseddel, når man egentlig føler man har det hele. Det kan være en rigtig god idé at notere ønsker i løbet af året, dette kan være ting som du bruger ofte, noget som du godt kan vente på, noget som du savner i hverdagen eller personlige genstande.

Vores top 6 og gode anbefalinger til en personlig gave, praktisk gave og sjove gaver. Disse forslag finder du længere nede, hvor vi inspirere dig, uanset om du skal købe eller samle diverse ønsker sammen til en ønskeseddel.

Julegaver i forskellige prisklasser

Julegaver fås indenfor flere prisleje, derfor har vi gjort det nemmere for dig når du skal sortere og finde frem til de produkter inden for der prisleje som matcher dit budget. Ved hjælp af filter på siden, kan du justere beløbet indenfor den grænse som du ønsker.

Vi har hjulpet dig lidt på vej med links nedenfor, hvor du nemt kan klikke og finde frem til det prisleje og gave som matcher dit budget.

6 julegave anbefalinger til manden som har alt

Flere og flere mænd er begyndt at gå op i indretningen og har ønsker til stilen og hjemmets detaljer. Her oplever vi flere dygtige designere som formår at skabe indretnings løsninger som henvender sig både til manden og kvinden. Dette giver samtidig dig mulighed for at enten at give eller at ønske sig andet end tøj, øl eller en ny duft.

En god gaveide kan bestå af flere elementer, søger du gaver til mænd som godt kan lide luksus, design, alkohol og noget eksklusivt til stuen, kontor eller andet. Derfor har vi lave disse 6 anbefalinger for at gøre det nemmere for dig. Vi har udvalgt produkter som vi ved at manden vil elske at modtage. 

Biopejsen til en rigtig mand

En biopejs har mange fordele og vil på mange områder være en rigtig mandeting. Med en biopejs fra Nordlys Denmark for du en nem løsning til et flot element i indretningen, som giver varme uden at kræve en skorsten.

Priser fra 5.195 kr.

læs mere om biopejse her
julegaver til manden - julegaveoensker - top 6 julegaver til manden - modernhouse
julegave til manden - brilleholder - dot aarhus - dansk design - modernhouse - julegaveideer

Den smarte og praktiske brilleholder

Til manden som bruger briller eller solbriller, er den flotte Nosey brilleholder fra dot aarhus en sikker vinder. Nosey er både humoristisk, smart og praktisk, perfekt til manden som ønsker at have styr på brillerne.

Priser fra 425 kr.

Find den flotte brilleholder her

Kontorartikler som matcher ind på enhver mands kontor

Kontorartikler er et mere bredt perspektiv, men tilbringer manden meget af sin tid på kontoret, finder du her et par gode elementer som bidrager til en god dag med styr på tingene. Her kan vi nævne produkter som: Blyantholder, underlag, krukker og en anderledes kalender i egetræ fra The Oak Men.

Se hele udvalget indenfor kontorartikler her
balls - the oak men - kalender the oak men - kontorartikler - dansk design - gaveide
julegave til manden - opslagstavle - The Oak Men - Opslagstavle - notice board - small - oak - black - kontorartikler - kontor - julegaver til hende - julegaver til ham - koekken - entre - gaveideer - opholdsrum - modernhousedk

Opslagstavlen til den praktiske

Et perfekt supplement til kontorartikler er opslagstavlen. Denne er perfekt til diverse noter, billeder og vigtige papirer. Opslagstavlerne fås i flere forskellige størrelser, prisklasser og materiale.

Priser fra 290 kr.

Se alle opslagstavler her

Barudstyr til hjemmebaren

Mange mænd værdsætter en god drink efter en lang dag. En populær trend er hjemmebaren, som giver manden mulighed for at skabe en hyggelig krog i stuen. Denne hjemmebar behøver ikke at fylde meget, men kan indeholde mange fine ting. Den har det formål at man hurtigt kan skabe et overblik over udvalget af eksempelvis: Gin, vodka, rom og sjove drikke.

Som et fint supplement til hjemmebaren, findes mange dekorative elementer. Det kan være en dekorativ flaskeprop, bordskåner, bakker og træskilte.

Find alt barudstyr her
barudstyr - julegave til manden - The Oak Men - Carrie magasinholder - vinprop - vinbar - hjemmebar - stue - kontor - gaveide - modernhousedk - barting - barudstyr
hvor godt kender i hinanden - undgaa skilsmisse - go samtale- parspil - parudgave - spil for par

Et godt familiespil til ham

Spil er blevet meget populære, her har du mulighed for at få gang i den gode samtale, uanset om det er med venner, familien eller din partner. Spillet Parudgaven er blandt jeres favoritter, her er der fokus på at lære hinanden bedre at kende ved at skiftevis at læse spørgsmål op indenfor fem kategorier:

Det inderste, Vores hverdag, Tæt på, Go’ sex og Fælles retning.

Pris: 199 kr.

Du kan se alle spil her

Hvad giver jeg til manden der har alt?

Mange danskere mangler egentlig ikke noget og hvis vi gør, er vi ofte gode til at lave en ønskeseddel hvor vi gør opmærksom på hvad vi godt kunne tænke os. Men er der ikke en ønskeseddel, kan du altid give et gavekort med valgfrit beløb. Denne leveres gratis til din indbakke, hvor du nemt kan printe den ud og pakke den ind.

Returnering: Skulle gaven ikke falde i din smag, så tilbyder vi forlænget returret i forbindelse med julegaver, hvor du kan bytte frem til 15. januar. Derudover kan du nemt bestille en returlabel her, hvis det skulle blive nødvendigt. Find alle nødvendige information på siden Julegaver og bliv vel informeret når du køber julegaver online hos ModernHouse.

God fornøjelse og Glædelig jul.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.