Nyhed 2021 – Søde små magnetiske fabeldyr

Fabeldyr - Fablewood - dansk design - traedyr - eventyr - gaveide

Fabeldyr og Dansk Design

Fabeldyr – Blandt vores seneste nyheder i 2021, kan vi præsentere de mange skønne trædyr fra FableWood. Disse dyr er produceret i træ, hvor træsorter som nordamerikansk valnøddetræ og asketræ er kombineret. Alle dyr er sammensat med fastmonterede magneter og kan kombineres på tværs af hinanden. Dette giver mulighed for at sammensætte sit helt eget fabeldyr og indbyder til leg.

Hvad er et Fabeldyr? Et fabeldyr er en række fantasivæsener, som er udbredt i hele verden. Der kan være tale om mange forskellige dyr, sammensat på tværs af hinanden. Disse kan gå under navne som eksempelvis: Havuhyren, enhjøringen, griffen og kinæren. Vi vil gerne opfordre både børn og voksne til at skabe deres helt eget personlige fantasi fabeldyr.

Hvad har Fabeldyr og eventyr tilfældes? Begge dele indeholder historier som er elsket af alle. Disse historier indeholder en verden af fantasi og skønhed på hver sin måde. Lad både børn og voksne sammensætte deres helt eget personlige fantasidyr og sæt gang i både fantasi og kreative evner. Et fantasidyr er inspireret af eventyr og derfor følges disse to ting godt sammen.

Fabeldyr - eventyr og fantasi sammen
Fabeldyr - fantasidyr
traelegetoej - fabelwood - dansk design
Fabeldyr - elefant - gaveide
Fantasidyr - fabeldyr - fablewood

Sød, sjov og unik gaveidé

De mange søde trædyr er skabt med det formål at indbyde til kreativitet og leg. Dette er uanset om man er barn eller voksen. Mange elsker at samle på diverse trædyr og lader dem stå dekorativt på en hylde i indretningen. Disse kreative fantasidyr er produceret i robuste materialer og kan nemt tages ned fra hylden, hvor de kan underholde i flere timer. Så mangler du en skøn gaveidé til eksempelvis en fødselsdag, barnedåb eller studenterfest, så har FableWood et bredt udvalg af forskellige trædyr, som passer til enhver anledning.

Eksempler på fabeldyr

Med diverse elementer fra FableWood, kan du skabe dit helt eget personlige fantasidyr. Ved at kombinere eksempelvis: bjørn, krokodille og papegøjen har man et unikt dyr, hvor man selv kan være kreativ med navne. Lad disse elementer indbyde til mere kreativitet og fantasi i hverdagen, både for børn og voksne.

Fabeldyr - krokodille - bjoern - papegoeje - dansk design - fantasidyr
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.