Boligtrends 2022

boligtrends 2022 - disse farver og former hitter i 2022 - aarets trend - boligindretningstips - moderne hjem - dansk design - modernhouse

Disse boligtrends 2022 vil vi opleve

Nyt år, nye muligheder og nye boligtrends. Vi er mange der tænker sådan om et nyt år. Men hvad kan vi så forvente af et nyt år. Hvilke tendenser vil vi se og hvad kommer til at præge vores hjem, hverdag, og indretning. Som kreativ direktør vil jeg i dette indlæg komme ind omkring de trendenser vi vil opleve i årets boligtrends 2022.

Bæredygtig design hitter mere og mere

Der er stor fokus på det at være bæredygtighed, at tænke over at skåne miljøet uden at det behøver være besværligt. I en travl hverdag med arbejde, aktiviteter, familie og venner, er der oftest altid noget at se til. Men dette betyder ikke nødvendigvis et mindre fokus og omtanke for miljøet og vi oplever endnu flere med et ønske om at være bæredygtige og kreative på samme tid. Jeg kommer her med en række gode eksempler på produkter, som er designet til det moderne hjem og med fokus på at være bæredygtige.

Hos ModernHouse er vi en webshop som ønsker at værne om det at være nytænkende og derfor kommer vi udelukkende med anbefalinger fra Danske Upcoming Designere (nye designere) og designs vi selv lader os inspirere af i forhold til miljøet og en travl hverdag.

ReCollector – Flot og funktionel væghængt affaldssortering

En dansk designvirksomhed med fokus på at det skal være nemmere at sortere affaldet indenfor. I sommeren 2021 kom en ny affaldsordning, hvilket resulterer i at behovet for at kunne sortere affaldet indenfor er blevet større. Dette betyder at vi nu langt de fleste steder, skal sortere vores affald meget mere i de private hjem. Med en væghængt sorteringsløsning har Recollector skabt en løsning som er brugervenlighed, flot i sin enkelthed og bæredygtig.

Affaldsspandene fås i 8 forskellige farver. Farver som matcher tidens tendenser og ind i ethvert hjem.

boligtrends 2022 - miljoerigtig - baeredygtig tanketanke - farvevalg - trend 2022
boligtrends 2022 - trends 2022 - recollector - baeredygtig design - indretning 2022
affaldssortering 2022 - boligtrends 2022 - trends 2022 - recollector - modernhouse
aya and ida - trend 2022 - nye design - upcoming design - boligtrend 2022 - modernhouse
aya and ida - baeredygtig design - trends 2022 - dansk virksomhed - upcoming design - miljoerigtig - modernhouse

Aya and Ida – Til dig på farten

Forbrug med omtanke er hele idéen bag den danske virksomhed, Aya and Ida. De designer diverse drikkeflasker, termokoppen CUP2GO, termo madkassen Food’ie, og generelt produkter til farten. Alt sammen produkter hvor du ikke skal gå på kompromis med hverken kvalitet, farve og hvor man oplever stor fokus på at være bæredygtige. Vi er selv vilde med farverne, det eksklusive design og attraktive priser.

Alle produkterne kan holde indholdet varm eller kold i flere timer og gør det nemmere når man er på farten, uanset om det er mad eller drikke.

By Niri Home Decor – Flotte pasteller til indretningen

Vi faldt over denne lille virksomhed på Instagram, her designer og producere Mette bæredygtig pynt til boligen ud af materialet øko Resin, også kaldet Jesmonite. Dette er naturlige materialer, som vi ser mere og mere inden for den moderne boligindretning. Det beskrives som et vandbaseret materiale som bruges til at lave dekorative ting med.

Personligt elsker vi farverne, som er neutrale pasteller, men især duftlys, bakker og lysestagen er mine personlige favoritter – produkter og farver vi bestemt forestiller os at vi kommer til at se mere til i 2022.

Lad dig inspirere af By Niri Home Decor – Inspiration kan findes via de sociale medier – Instagram.

boligtrend 2022 - baredygtig - oeko - miljoevenlig by niri - oeko resin - modernhouse
by niri home decor - baredygtig pynt til boligen - oeko resin - jesmonite - modernhouse
trends 2022 - resin - by niri instagram - modernhouse
strikkede vaskeklude - boligtrend 2022 - baredygtig - kuloerte farver 2022 - indretningstips - modernhouse - by lohn
boligtrend 2022 - dansk design - by lohn - baeredygtig design - miljoevenlig - modernhouse
servietringe - servietringe i laeder - by lohn - modernhouse

By Lohn – Flotte tekstiler til den travle hverdag

Strikkede håndklæder, klude, måtter og ja selv genanvendelige rondeller – vi ser mere og mere til diverse genanvendelige og flotte tekstiler, samt løsninger til hverdagen. Igen ser vi en række flotte farver som matcher tidens trends. Tekstiler som vil være flotte til dit hjem uanset farve.

Jeg er selv vild med produkterne fra by Lohn, hendes design er enkelt, men fås i farver som vi alle kan se i hjemmets indretning. I vores hjem må en karklud gerne være pæn og matche håndklædet. De fås alle i afdæmpede farver og kvaliteten er helt fantastisk blød.

Afdæmpede farver og nye trends for 2022

I lang tid har vi oplevet at hjemmets farver var meget enkle og mere præget af de naturlige farver, mange har indrettet deres hjem med neutrale farver som hvid, sort og grå. Sidste år oplevede vi virkelig glæden ved farver og denne trend fortsætter heldigvis ind i 2022. I 2022 vil vi dog opleve at det bliver mere pasteller som kommer til at præge vores hjem. Farver som er jordnære og neutrale i forskellige nuancer. Nogle vil fortsætte stilen med afdæmpede farver, kombineret med bløde former, mens andre tør at bruge flere farver i hjemmet.

Især ser vi at farvenuancer og pasteller i grønlige, blålige, rødlige og brunlige nuancer er blevet en stor trend inden for flere områder. For mange kan være svært at indrette sig med mere kraftige farver og især farver som rød, gul, grøn og derudaf, opleves som en udfordring.

Et eksempel på en farverig indretning kan man finde på flere steder på de sociale medier, hvor vi især lader os inspirere af flere Instagram profiler. Vi oplevede også i den seneste sæson af Nybyggerne (2021) – hvor parret Martin og Lucas indrettede deres hjem med mange kraftige farver. Der er nogen som kan finde ud af det med farver og at kombinere det, så det fungere godt. Der er samtidig også dem som foretrækker at holde sig til de mere neutrale og jordnære farver, her er vinderparret Caroline og Reece et godt eksempel på en indretning med disse mere neutrale og jordnære farver.

Pasteller kombineret med naturmaterialer i hjemmet

Boligtrends 2022 bære præg af at skabe en indretning med ro, men hvor der fortsat er plads til farver. Dette skabes bedst ved at kombinere pasteller med naturmaterialer og de mere jordnære farver. Dette er med til at skabe en hyggelig, varm og giver et friskt pust i vores hjem. Både naturelementer som egetræ, valnød og mahogni har en flot glød og fungere godt sammen med diverse pasteller.

Organiske former og farver

Vi kommer til at opleve at organiske formen vil spille en stor rolle blandt hjemmets små nips, heriblandt små vaser, skåle, fade, lamper og mange flere, hvor vi vil opleve at det uperfekte kommer til at hitte blandt hjemmets øvrige former.

Trine Rytter Ceramics – Keramik og flotte former

Trine er en ung keramiker, som i eget værksted designer diverse vaser, vægure, tallerkner, skåle, m.m. Både farver og hendes skulpturelle former harmonere flot sammen med tidens trend og selv er vi vilde med de neutrale farver og løbende glasur, som harmonere flot ind i det moderne hjem.

Lawa Design – Trædesign med et tvist

Elsker du organiske former, skygger og unik design – så vil du elske de forskellige designs fra Lawa Design. Produkterne byder på diverse vægure i forskellige materialer, samt unikke lamper som vil give en helt unik og skøn belysning, samt knagen Twist Shelf – et design med både en hylde og magneter, som gør den anvendelig i flere rum.

boligtrend 2022 - dansk design - trine rytter ceramics - former 2022 - modernhouse
krukker - keramik - boligtrends 2022 - indretning - dansk design - trine rytter ceramics - modernhouse
Trends 2022 - keramik og farver 2022 - form og farver 2022 - boligtips - dansk design - modernhouse
twist shelf - julegaveide - lawa design - hylde - magnetisk hylde - knivholder - julen2021 - modernhouse
vaegur i egetrae - hvid ur holder - lawa design
lawadesign - lampe trae - pendel trae

Utraditionel er blevet den nye trend

Det er kun alt interiør som i dag fremstår i diverse farver, men vi oplever også at vægge, dørkarme og andre flader i hjemmet for mere moderne farver end den traditionelle hvide. Farverne spreder sig generelt i hele hjemmet og vi oplever at 2022 er året hvor vi alle bliver mere modige med vores boligindretning, valg af farver og organiske former, som alt sammen præger indretningen.

Vores fem boligtrends 2022 lyder således: Farver i hjemmet, Organiske former, Fokus på bærdygtighed, Kreativ keramik, samt andre materialer og planter indendørs.

At skabe en mere personlig indretning, er blevet alles ønske. Vi udtrykker os gerne med diverse unik kunst, farver og former. Hjemmets indretning må gerne være anderledes og skille sig ud fra alle andre, derfor kan det være en god idé i dit hjem, at kombinere dine ynglings farver med udvalgte arvestykker og unikke designs.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.