ModernHouse åbner ny webshop!!

ModernHouse lancere ny spil webshop - lad os spille

ModernHouse lancere “Lad os Spille”

Siden vi i starten af 2021 begyndte at forhandle spil fra de danske spilvirksomheder Go’ Samtale og The Talks, har vi oplevet stor succes på området. Dette blev starten på at skabe et univers, kun til dig som elsker spil. Derudover synes vi at der findes mange spændende spil på markedet, og for at ModernHouse ikke bliver en stor spil webshop. Har vi nu valgt at lancere den nye webshop under navnet: Lad os Spille.

Formålet med denne nye webshop, er at den er for alle og ikke kun for spilnørderne. Vi ønsker at skabe et overskueligt univers med inspiration til spændende spil for både familie, par og venner.

Hvad kan du forvente at finde på denne nye spilwebshop?

På Lad os Spille samler vi et bredt udvalg af populære spil til alle aldre og inden for kategorierne – Brætspil, Samtalespil, Familiespil, Selskabsspil og børnespil.

Den nye webshop er skabt fordi vi har et ønske om at inspirere til mere tid sammen med både venner, familien og nye bekendtskaber. Sammenlignet med ModernHouse, hvor vi ønsker at inspirere til et moderne hjem med design fra Danske Upcoming Designere.

Fremtiden for spil på ModernHouse?

Vi vil fortsat forhandle diverse populære samtalespil, da de fungere godt sammen med diverse gaveidéer.

Men i øjeblikket arbejder vi ikke på flere nye spil på ModernHouse. Alle fremtidige spil vil være at finde på vores nye spil webshop.

Besøg lad os spille
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.