Mandelgave – Gaveidéer til både børn og voksne

Mandelgave 2021 - mandelgave - dansk upcoming design - gaveide - sikker vinder - mandelgave ideer - modernhouse

Når det endelig bliver den 24. december, alle gaver er købt og maden klar, venter mange skønne traditioner. For de fleste familier opleves julen ens og med mange af de samme traditioner. Heriblandt den velkendte tradition – mandelgave, hvor vi alle spiser os mæt i risalamanden indtil én er heldig og få den hele mandel.

Mandelgave er en gammel tradition, hvor der uddeles en gave til den person, som er heldig at finde en hel mandel i desserten. Der findes mange gode forslag til hvad denne pakke skal indeholde. Derfor har vi fundet en række populære gaveidéer og gode bud på den perfekte mandelgave som passer til enhver. Det kan nemlig være svært at finde en mandelgave som alle kan bruge.

Mandelgaver under 200 kroner

Gratis levering ved køb over 299 kr. til nærmeste GLS pakkeshop – Levering fra 29 kr.

Mandelgave - mandelgave 2021 - fablewood - fabeldyr - gaveide - julefrokosten - gave til boern og voksne - modernhouse

Hvad er den mest klassiske mandelgave?

Den mest klassiske mandelgave er ofte noget spiseligt som eksempelvis chokolade, vin eller andet sødt. Det er også blevet meget populært med julekugler, hvor på der eksempelvis står “Jeg fik mandlen 2021”. Personligt elsker vi dog når der gives en gave som kan bidrage til fællesskabet, juleaften. Dette kan eksempelvis være et spil som kan spilles senere på aftenen eller i juledagene.

Anbefaling! De søde trædyr fra FableWood er altid en sikker vinder, da de indbyder både til leg og er et dekorativt element i indretningen. Derfor er de populære både hos børn og voksne.

Mandelgaveidéer fra Fablewood

Gratis levering ved køb over 299 kr. til nærmeste GLS pakkeshop – Levering fra 29 kr.

inspireret af eventyrer fra H. C. Andersen

Gratis levering ved køb over 299 kr. til nærmeste GLS pakkeshop – Levering fra 29 kr.

Hvad skal mandelgaven koste?

Det evige spørgsmål, hvad må mandelgaven koste? I december skal der købes mange gaver og mandelgaven er blot én af dem. En perfekt mandelgave afhænger ikke af prisen, men handler om at give noget som passer din pengepung, familie og som du ønsker at give som mandelgave.En mandelgave kan både være sjov, lækker og dekorativ. En gave som skal ses som en lille præmie og kan være med til at skabe lidt ekstra glæde juleaften.

Skønne traditioner

Der findes mange forskellige traditioner i de danske familier omkring mandlen og gaven hertil. I nogle familier består desserten af flere elementer som risalamande, is og fløderand, hertil jordbærsovs og kirsebærsovs. Her kan det være svært at skjule en mandel i isen, derfor kan der flere måder at konkurrere om mandlen og mandelgaven på.

Flere kan også opleve juleaften, som en aften sammen med mange mennesker eller med mange børn, som ønsker mandlen. I denne sammenhæng har vi flere gode råd til hvordan man kan arrangere en sjov kamp om mandlen.

  1. I børnefamilier – Juleaften med mindre børn, sørger nogen for at børnene for mandlen eller man tilføjer to mandler og har to gaver, en til de voksne og en til børnene.
  2. I nogle familier hvor man er mange og der er flere desserter, kan det gøres til en pakkeleg eller andet spil i stedet. Dette har den fordel at man har en hyggelig stund med et fælles spil.
  3. Sidegevinst – I nogle familier vælger man at købe tre gaver, så der gives til den der får mandlen og en til hver af dem, som sidder ved siden af.

Der findes altså mange sjove og anderledes traditioner for mandelgaven og derved måder at skabe en hyggelig juleaften sammen.

Fandt du mandelgaven?

Synes du fortsat at det er svært at finde den helt rette mandelgave? Et anderledes bud herfra vil være at du kan give et gavekort. Med et gavekort vælger du selv beløbet og printer den ud, her har du har mulighed for at pakke den ind på en personlig og sjov måde. På ModernHouse har vi nemlig et bredt udvalg af mange forskellige produkter til både børn, kvinder og mænd. Derfor ved vi at et gavekort og lidt til en online shopping oplevelse altid er noget der hitter.

Lige gyldigt hvad, ved vi at en mandelgave kan være blandt årets sværeste gaver at købe, men også den sjoveste!

God fornøjelse!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.